Gratis verzending boven €25 NL&BE
Voor 16:00 besteld? Vandaag verstuurd
Gratis afhalen in showroom
WebwinkelkeurShowroom
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Door Easyplants, 22 maart 2018

  Kunstbloemen: langdurig kleur in huis

  Kunstboeketten

  Een boeket van bij elkaar passende bloemen en ander groen kan weg gezet worden op een tafel of kast. Bij Easyplants vindt u verschillende soorten boeketten van kunstplanten. Kies een boeket dat past bij het interieur of laat het juist afhangen van het seizoen van het jaar. Combineer verschillende boeketten met elkaar om een uitgebalanceerde uitstraling te krijgen. De boeketten zijn zeer realistisch zodat ze dezelfde uitstraling geven als echte planten. Bekijk hier alle kunstboeketten.

  Steelbloemen en takken

  Takken en steelbloemen zorgen voor een rustige en natuurlijke uitstraling aan uw interieur. Combineer verschillende takken in één bak of laat een specifieke tak juist meerdere keren terug komen op verschillende plekken in het interieur. Het aanbod aan kunst steelbloemen en takken is compleet, zodat u de takken kunt aankopen op basis van het seizoen of juist meerdere takken met elkaar kunt combineren. Naast de takken en steelbloemen hebben we ook verschillende grassen in het aanbod. Bekijk hier alle steelbloemen en takken.

  Bloeiende kunstplanten

  Wilt u uw interieur ‘groener’ maken, maar ook wat meer body geven? Dan kan een bloeiende kunstplant een goede toevoeging zijn. In het aanbod aan kunstplanten hebben we verschillende bloeiende kunstplanten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • - Geraniums
  • - Orchideeën
  • - Wisteria Liana

  De kunstbloemen variëren van elkaar in grootte en hoogte. Het grote voordeel van de bloeiende kunstplanten is het feit dat ze het gehele jaar hun kleur behouden. Benieuwd naar de kunstplanten? Bekijk hier alle bloeiende kunstplanten.

  Meer weten?

  Wilt u meer weten over de kunstbloemen bij Easyplants? Neem dan gerust contact op. Ook wanneer u de planten en bloemen eerst eens wilt zien om ze met elkaar te vergelijken. U bent welkom in onze showroom. 

  Laat een bericht achter

  Geef ons je mening

  * Verplichte velden