Vlag Vlag
test banner

Kunstbloemen: langdurig kleur in huis

  • Geplaatst op
  • Door Easyplants
  • 0
Kunstbloemen: langdurig kleur in huis

Bloemen fleuren een ruimte op. Het zijn de kleine details in het interieur die invloed hebben op de sfeer in het huis. Het nadeel van bloemen is de levensduur. Veel verse bloemen blijven maximaal een week goed. Door nieuwe technieken kunnen kunstbloemen een goede vervanger zijn van kunstbloemen. Bij Easyplants Kunstplanten hebben we een groot aanbod aan kwalitatieve kunstplanten. Lees hieronder meer over een aantal verschillende kunstplanten van Easyplants.

Kunstboeketten

Een boeket van bij elkaar passende bloemen en ander groen kan weg gezet worden op een tafel of kast. Bij Easyplants vindt u verschillende soorten boeketten van kunstplanten. Kies een boeket dat past bij het interieur of laat het juist afhangen van het seizoen van het jaar. Combineer verschillende boeketten met elkaar om een uitgebalanceerde uitstraling te krijgen. De boeketten zijn zeer realistisch zodat ze dezelfde uitstraling geven als echte planten. Bekijk hier alle kunstboeketten.

Steelbloemen en takken

Takken en steelbloemen zorgen voor een rustige en natuurlijke uitstraling aan uw interieur. Combineer verschillende takken in één bak of laat een specifieke tak juist meerdere keren terug komen op verschillende plekken in het interieur. Het aanbod aan kunst steelbloemen en takken is compleet, zodat u de takken kunt aankopen op basis van het seizoen of juist meerdere takken met elkaar kunt combineren. Naast de takken en steelbloemen hebben we ook verschillende grassen in het aanbod. Bekijk hier alle steelbloemen en takken.

Bloeiende kunstplanten

Wilt u uw interieur ‘groener’ maken, maar ook wat meer body geven? Dan kan een bloeiende kunstplant een goede toevoeging zijn. In het aanbod aan kunstplanten hebben we verschillende bloeiende kunstplanten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • - Geraniums
  • - Orchideeën
  • - Wisteria Liana

De kunstbloemen variëren van elkaar in grootte en hoogte. Het grote voordeel van de bloeiende kunstplanten is het feit dat ze het gehele jaar hun kleur behouden. Benieuwd naar de kunstplanten? Bekijk hier alle bloeiende kunstplanten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de kunstbloemen bij Easyplants? Neem dan gerust contact op. Ook wanneer u de planten en bloemen eerst eens wilt zien om ze met elkaar te vergelijken. U bent welkom in onze showroom. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.