Vlag Vlag
Filter

Kunst vetplant

Sorteren op:

Kunst vetplant kopen bij Easyplants

Een kunst vetplant kopen doe je bij Easyplants. We verkopen vetplanten in verschillende soorten en maten zodat er altijd wat voor je tussen zit. Onze kunst vetplanten zijn met het blote oog niet te onderscheiden van de echte variant, iets wat je lang niet over alle kunstplanten kunt zeggen. neem een kijkje bij onze producten en oordeel zelf!

 

De vetplant in de natuur

De vetplant, ook wel succulent genoemd, staat niet bepaald bekend als een plant die veel onderhoud nodig heeft. Ook zonder groene vingers kun je over het algemeen prima een vetplantje onderhouden. Dat komt omdat de vetplant in de natuur een expert is op het aanpassen aan de leefomgeving. De vetplant vind je dan ook verspreid over de hele wereld.

 

Kunst vetplantjes of een vetplant

Net zoals in het echt zijn ook onze kunst vetplanten er in verschillende maten. Zo hebben we een mix van kunst vetplantjes in glazen potten. Deze plantjes zijn klein van formaat en zijn daardoor perfect voor op tafel, aan een wandplank of in een open kast. Maar ook hebben we kunst vetplanten met een diameter van meer dan een meter in lengte. Deze zijn ideaal als eyecatcher in je woonkamer.

 

Ons kunst vetplant assortiment

In ons assortiment vind je:

  • De kunst Zamioculas, beschikbaar in 50cm, 70cm, 94cm en 110cm
  • De kunst Agave
  • Kunst vetplanten mix in hangpotjes
  • De kunst vetplant in glazen pot
  • De kunstplant Crassula

 

Easyplants voor al je kunstplanten

Als je een kunstplant bestelt bij Easyplants dan krijg je een niet van echt te onderscheiden kunstplant. Dat geldt ook voor onze kunst verplanten. We werken met echt hout en daarnaast met zijde waardoor de kwaliteit altijd gewaarborgd blijft. Als je vandaag voor 16:00 bestelt zorgen wij dat je plant vandaag nog met de post jouw kant op komt.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x