Kunstpalm

Sorteer op:

Kunstpalmen

De kunstpalmen van Easyplants zijn zeer realistisch en beschikken over een stam van echt hout. De bladeren van de kunstpalmen zijn met zorg samengesteld en ogen daarmee levensecht. Dankzij de jarenlange ervaring met kunstplanten en kunstbomen is Easyplants bovendien altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Zo kunnen we u ook persoonlijk adviseren over de aankoop van de juiste palm.

Easyplants Kunstplanten heeft een uiteenlopend assortiment kunstpalmen. De kunstpalmen worden vaak gebruikt om een tropische sfeer op te wekken in een bepaalde ruimte thuis of op uw werk. Hiervoor wordt ook vaak een echte palm gebruikt, maar een echte palm is vaak redelijk zwak en kan daardoor snel doodgaan. Bovendien leent het klimaat binnens- en buitenshuis zich in Nederland niet echt voor het houden van een palm. Dit betekent dat u erg uw best moet doen om de palm in leven te houden. Als dit uw hobby is, kan dit een leuke uitdaging zijn, maar veel mensen willen vooral kunnen genieten van hun beplanting thuis of op het kantoor. Zij zitten niet te wachten op de verzorging die een palm vergt. Mocht u op zoek zijn naar een tropische decoratie waar u weinig tot geen omkijken naar hebt, dan raden wij u geen echte palmen aan. Kunstpalmen zijn in deze situatie een zeer goede oplossing. Onze kunstpalmen zijn zo gemaakt dat ze makkelijk te onderhouden zijn en dat u bijna geen omkijken heeft naar uw palm.

Kunstpalmen op maat

Binnen onze uitgebreide collectie palmbomen hebben alle kunstpalmen geen kunststam, maar een stam van echt hout, en natuurgetrouwe bladstelen. Hierdoor zijn de palmen niet van echte palmen te onderscheiden. Er zijn bij ons kunstpalmen in diverse hoogten en bladsoorten te bestellen. Als u bijvoorbeeld een hoog plafond heeft, is het bij voorbaat handig om te kiezen voor de grotere kunstpalmen dan bij een kleinere en lagere ruimte. Zo besteedt u uw ruimte optimaal en voorkomt u dat een palm iel of juist overdreven groot oogt in een ruimte. Verschillende maten zijn niet alleen te bestellen voor kunstpalmen, maar ook bijvoorbeeld bij de overige kunstbomen uit onze collectie.

Als u twijfelt over de aanschaf van kunstpalmen, dan kunt u gerust eens langskomen in onze showroom in Barendrecht. Wij helpen u graag verder om de keuze te doen maken tussen alle mogelijke kunstpalmen.

Binnenshuis of buitenshuis

Iedere locatie heeft vaak een eigen functie en eigenheid en moet daarom ook een andere sfeer uitstralen. Dit is dan ook te zien in de inrichting en de kunstplanten en kunstbomen die in deze ruimtes zijn gewenst. Zo zijn kunstpalmen ideaal voor een tropische uitstraling die bijvoorbeeld wordt verwacht in een restaurant of in een zwembad.

Vanwege het juiste materiaal en de uitstraling van onze kunstpalmen misstaan ze in geen enkel geval in een tropisch zwembad, woon- of slaapkamer, oosterse horecagelegenheid of reisbureau. Wij zijn ervan overtuigd dat de kunstpalmen van Easyplants een toegevoegde waarde hebben binnen deze ruimtes. 

Maar natuurlijk zijn er nog veel meer opties of locaties die uitermate geschikt zijn om een mooie palm neer te zetten. Experimenteer met verschillende kunstplanten en kunstpalmen en vind uit welke palm of kunstplant bij u thuis of bij u op het bedrijf het beste tot zijn recht komt. 

Brandvertragende kunstpalmbomen kopen

Een aantal van onze producten in de categorie kunstpalmen is speciaal gemaakt met een brandvertragende werking. Zo wordt uw veiligheid en die van uw partner of medewerkers altijd geborgen. De kunstpalmen met een brandvertragende werking zijn te vinden in de categorie 'brandvertragend'. Bij alle producten is specifiek aangegeven of deze werking ook op dit product van toepassing is.

Kunstpalmen op het kantoor

Waar palmbomen in het algemeen al lastig zijn te onderhouden, is een palm op het kantoor nog lastiger in leven te houden. Dit komt door het klimaat dat vaak in onze kantoren heerst. Dit is namelijk vaak rond de 20 graden overdag maar zeker 's winters kan de temperatuur 's nachts snel dalen. Dit is een palm niet altijd gewend en bovendien is de vochtigheidsgraad voor een palm niet altijd ideaal in de Nederlandse kantoren. Toch kan een palm een gezellige sfeer brengen in uw kantoor. Een kunstpalm is dan ook een goed alternatief voor een echte palmboom. Bij Easyplants vindt u daarom niet alleen diverse soorten kunstpalmen die zich lenen voor thuisgebruik, maar ook kunstbomen die perfect passen in uw kantoor. Kiest u voor kunstpalmen op kantoor, dan scheelt dit aanzienlijk in onderhoud, doordat het onderhoud van kunstplanten zeer eenvoudig is. Als u vragen heeft over de uitstraling van bepaalde kunstpalmen, dan helpen we u hier uiteraard graag mee verder!

Kunstpalmen kopen

Easyplants Kunstplanten biedt dus een compleet aanbod aan kunstpalmen en andere kunstplanten. U bestelt uw palm bij ons eenvoudig online en u hebt uw bestelling dan binnen 2 tot 3 werkdagen in huis. Heeft u vragen over onze producten of over een bepaalde palm? Voel u vrij om de telefoon te pakken. Stuurt u liever een mailtje? Geen probleem, wij staan altijd voor u klaar.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x