Kunstpalm

Sorteer op:

Kunstpalm

De kunstpalmen van Easyplants zijn zeer realistisch en beschikken over een stam van echt hout. De bladeren zijn met zorg samengesteld en ogen daarmee levensecht. Dankzij de jarenlange ervaring met kunstplanten en kunstbomen, is Easyplants bovendien altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen zodat we u ook persoonlijk kunnen adviseren over de aankoop van de juiste kunst palmboom.

Easyplants Kunstplanten heeft een uiteenlopend assortiment kunstpalmen. De kunstpalmen worden vaak gebruikt om een tropische sfeer op te wekken in een bepaalde ruimte thuis of op uw werk. Een echte palm is echter vaak redelijk zwak en kan daardoor snel dood gaan. Bovendien leent het klimaat binnens- en buitenshuis zich in Nederland niet echt voor het houden van een kunstpalm. Dit betekent dat u erg uw best moet doen om de palm in leven te houden. Als dit uw hobby is dan kan dit een leuke uitdaging zijn, maar veel mensen willen vooral kunnen genieten van hun beplanting thuis of op het kantoor. Mocht u op zoek zijn naar een tropische decoratie waarnaar u weinig tot geen omkijken naar hebt is een kunstpalm een zeer goede oplossing. Onze kunstpalmen zijn zo gemaakt dat ze makkelijk te onderhouden zijn en u er bijna geen omkijken meer naar heeft.

Kunstpalm op maat

Onze uitgebreide collectie kunst palmbomen hebben ieder een houten stam en natuurgetrouwe bladstelen. Hierdoor zijn de palmen niet van echte palmen te onderscheiden. Er zijn bij ons stammen in diverse hoogte en bladsoorten te bestellen. Als u bijvoorbeeld een hoog plafond heeft dan is het bij voorbaat handig om te kiezen voor de grotere kunstpalmen dan bij een kleinere en lagere ruimte, zo besteed u uw ruimte optimaal.. Verschillende maten zijn niet alleen te bestellen voor kunstpalmen maar ook bijvoorbeeld bij de overige kunstbomen uit onze collectie.

Als u twijfelt over de kunstpalmen, dan kunt u gerust eens langskomen in onze showroom in Barendrecht. Wij helpen u graag verder om u te helpen bij de keuze van de juiste kunstpalm.

Binnenshuis of buitenshuis

Iedere locatie heeft vaak een andere gevoel en moet soms ook een andere sfeer creëren. Dit is dan ook te zien in de inrichting en de kunstplanten en kunstbomen die in deze ruimtes zijn gewenst. Zo is een kunstpalm ideaal voor een tropische uitstraling die bijvoorbeeld wordt verwacht in een restaurant of in een zwembad.

Vanwege het juiste materiaal en de uitstraling van onze kunst palmen misstaan ze in geen enkel geval in een tropisch zwembad woon- of slaapkamer oosterse horeca en reisbureau’s. Wij zijn ervan overtuigd dat de kunstpalmen van Easyplants een toegevoegde waarde hebben binnen deze ruimtes. 

Maar natuurlijk zijn er nog veel meer opties/lokaties waar schitterende kunst palmen kunnen worden neergezet. 

Brandvertragende kunstpalmbomen kopen

Een aantal van onze palmen zijn speciaal gemaakt met een brandvertragende werking. Zo wordt uw veiligheid en dat van uw partner en/of medewerkers altijd geborgen. Deze kunst palmen zijn te vinden in de categorie brandvertragend en bij ieder product is specifiek aangegeven of deze werking ook bij dit product is inbegrepen.

Kunstpalmboom op het kantoor

Waar palmbomen in het algemeen al lastig zijn te onderhouden is een palm op het kantoor nog lastiger in leven te houden. Dit komt door het klimaat dat vaak in onze kantoren heerst. Dit is namelijk vaak rond de 20 graden overdag maar zeker 's winters kan de temperatuur 's nachts snel dalen. Dit zijn palmen niet altijd gewend en bovendien is de vochtigheidsgraad voor een palm niet altijd ideaal in de Nederlandse kantoren. Toch kan een palm een gezellige sfeer brengen in uw kantoor. Een kunstpalm is dan ook een goed alternatief op een echte palmboom. Bij Easyplants vindt u daarom niet alleen diverse soorten kunstpalmen die zich lenen voor thuisgebruik maar ook kunstbomen die perfect thuis passen in uw kantoor (onderhouden van een kunstpalm is gemakkelijk voor meer info 'onderhoud van kunstplanten'). Als u vragen heeft over de uitstraling van een bepaalde kunstpalm dan helpen we u hier uiteraard graag mee verder!

Kunst palmboom kopen

Easyplants Kunstplanten biedt dus een compleet aanbod aan kunst palmbomen. De palmbomen kunt u eenvoudig online bestellen. U ontvangt uw bestelling dan binnen 2 tot 3 werkdagen in huis. Heeft u vragen over ons aanbod kunst palmen? Voel u vrij om de telefoon te pakken. Stuurt u liever een mailtje geen probleem wij staan altijd voor u open.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x