Gratis verzending boven €25 NL&BE
Voor 16:00 besteld? Vandaag verstuurd
Gratis afhalen in showroom
WebwinkelkeurShowroom
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Groothandel in kunstplanten

  Bent u van een fysieke winkel, interieurbureau, webwinkel of bent u een stylist? En wilt u de producten van Easyplants verkopen? dan zijn hier mogelijkheden voor binnen de groothandel van Easyplants. Wij gaan graag met u de samenwerking aan zodat u onze kwalitatieve producten kunt verkopen aan uw klanten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Kunstplanten groothandel

  Easyplants is gespecialiseerd in de verkoop van kunstplanten en kunstbomen en heeft in de loop der jaren ervaring opgedaan in meerdere Europese landen. Al meer dan vijftien jaar zijn wij actief in de branche en daarmee kennen we de ins en outs van vrijwel alle kunstplanten, kunstbomen en kunstbloemen.
   
  De klantenkring van Easyplants bestaat uit particulieren, bedrijven en wederverkopers. Hiermee is de rol van Easyplants dan ook breder dan het zijn van een betrouwbare retailer. Bij Easyplants kunt u ook terecht voor grotere orders of frequente opdrachten. Hiermee zijn we dan ook een retailer en groothandel voor kunstplanten en kunstbomen.

  Verkoop van kunstplanten aan zakelijke klanten

  De populariteit van kunstplanten is in de laatste jaren sterk toegenomen in Nederland en België. Dit is vooral te danken aan de verbeterde kwaliteit van de kunstplanten. De kunstplanten en kunstbomen van Easyplants zijn dan ook nauwelijks van echt te onderscheiden. De bladeren zijn met de uiterste precisie samengesteld en vertalen de kleur van de boom of plant natuurgetrouw. Daarnaast is de stam gemaakt van echt hout. 

  Het grote voordeel van kunstplanten en kunstbomen is dat ze in iedere ruimte tot hun recht komen. U hoeft immers geen rekening te houden met vochtigheid en licht. Ook hoeft u de kunstflora geen water te geven of op een andere manier te verzorgen. Op die manier houden uw medewerkers tijd over voor de belangrijke zaken binnen uw bedrijf, maar heeft u wel een representatief kantoor waar uw medewerkers en klanten zich thuis voelen.

  Naast de groothandel verkoop van kunstplanten kunnen wij ook advies op maat geven voor uw kantoor. Het aanbod van kunstplanten en kunstbomen van Easyplants is vrij groot en niet alles zal perfect passen binnen uw kantoor. Daarom kunnen wij u op basis van onze ervaring voorzien van het juiste advies. Bovendien kunnen wij bij grotere bestellingen een passend aanbod doen voor wat betreft de kosten van uw kunstplanten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Wederverkoper worden van Easyplants

  Als u als eigenaar van een fysieke winkel of een webwinkel de producten van Easyplants wilt verkopen, dan zijn hier mogelijkheden voor binnen de groothandel van Easyplants. Wij gaan graag met u de samenwerking aan zodat u onze kwalitatieve producten kunt verkopen aan uw klanten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Contact met de groothandel van Easyplants

  Easyplants kunstplanten groothandel is te bereiken via de onderstaande contactgegevens:

  Easyplants Kunstplanten
  Andries Copierhof 4
  3059LM Rotterdam

  Telefoon: 085 060 0271
  Email: [email protected]

  Klantenservice

  Bel ons

  085 060 0271

  085 060 0271

  Social media

  9,0Review LogoWij scoren een 9,0 op Webwinkelkeur

  Easyplants BV

  Andries Copierhof 4
  3059LM Rotterdam
  Nederland Bekijk op Google Maps

  NL863674586B01
  85585548