Vlag Vlag

Bij Easyplants Kunstplanten vindt u een groot aanbod hoog kwalitatieve hangplanten. Waar de meeste kunstplanten bij Easyplants op de grond geplaatst worden om op die manier de ruimte te decoreren, lenen hangplanten zich erg goed om ook hogere plekken binnen het interieur te decoreren. Ze breken het zicht op een vriendelijke manier en kunnen accenten aanbrengen op een egale muur.

Hangplanten opnieuw een trend

In veel huiskamers en kantoren verschijnen hangplanten. Deze trend is terug van weg geweest! In de jaren 70 van de vorige eeuw had bijna iedere huiskamer wel een aantal hangplanten hangen. Vanaf 2017 zijn ze weer helemaal terug! Ook bij Easyplants is er een ruim assortiment kunst hangplanten beschikbaar om ieder interieur mee op te fleuren.

Voordelen kunst hangplanten

Kunstplanten bieden een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van echte planten. Zo gaan ze niet dood als ze geen water krijgen of te weinig zonlicht hebben. Bovendien zijn kunstplanten niet gevoelig voor de luchtvochtigheid, dus ook in kille ruimtes blijven ze hun mooie kleuren behouden. De kunstplanten van Easyplants zijn bovendien erg natuurgetrouw. Vaak worden hangplanten voor het raam opgehangen, bij echte planten ligt uitdroging dus op de loer. Onze kunst hangplanten zijn van goede kwaliteit waardoor ze met gemak jarenlang voor het raam kunnen blijven zonder dat ze verkleuren of verleppen.

Geen gedoe met een kunstplant

Een ander groot voordeel van een kunst hangplant, is dat u er geen gedoe aan heeft. Ze hoeven dus niet verzorgd te worden. Echte hangplanten natuurlijk wel. Deze hangen vaak op een plek die net iets moeilijker te bereiken is dan gewenst. Om de hangplant water te geven is dan al een hele klus. Ga voor gemak en koop een kunst hangplant! 

Kunst hangplanten kopen

Bij Easyplants kunt u gemakkelijk en veilig hang kunstplanten kopen voor uw woning, kantoor of andere ruimte. Veel hangplanten kunnen goed gecombineerd worden met staande kunstplanten of kunstbloemen uit het assortiment. Breng meer groen in uw interieur, zonder dat iemand ziet dat de planten nep zijn! Wilt u advies over het combineren van verschillende kunstplanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x