Kunstbloemen

Sorteer op:

Kunstbloemen van Easyplants

Easyplants heeft een breed assortiment kunstplanten en kunstbomen. Binnen dit aanbod bieden we ook verschillende kunstplanten met bloemen. Deze kunstbloemen vindt u op deze pagina van Easyplants. Lees hieronder meer over de verschillende bloemen, of kies direct de kunstbloemen die bij u passen en reken ze veilig en snel af in de webwinkel.

Verschillende kleuren

De kunstbloemen van Easyplants zijn stuk voor stuk gebaseerd op bestaande planten. Dit geldt ook voor de planten met bloemen. De echte planten, waar de bloemen op deze pagina op zijn gebaseerd, zien er niet het hele jaar zo uit, maar bloeien slechts een paar weken of maanden. Toch kan het binnen uw interieur goed passen om een bloeiende kunstplant te plaatsen. Deze kunstplant kan het hele jaar blijven staan, of juist alleen in de zomermaanden. De bloeiende kunstbloemen zijn bij Easyplants beschikbaar in verschillende types en kleuren. Veel van de bloemen zijn in dezelfde soort beschikbaar in verschillende kleuren. Dit maakt het mogelijk om verschillende kleuren met elkaar te combineren en de woonkamer of een ander deel van uw interieur op te fleuren. Ook kan het mooi zijn om een aantal groene kunstbomen te combineren met een aantal kunstbloemen met meer kleur.

Aanbod aan kunstbloemen

Op deze pagina is het complete aanbod aan kunstbloemen opgenomen. Om gemakkelijk de bloemen te vinden die bij uw wensen aansluiten kunt u aan de linkerkant de keuze vergemakkelijken. Zo hebben we een pagina met alleen kunstbloemen in pot, boeketten en kunst steelbloemen. Verder kunt u aan de linkerkant uw keuze verder specificeren aan de hand van uw budget en de hoogte van de planten en bloemen.

Realistische kunstbloemen

Net als alle andere kunststof nepplanten van Easyplants, zijn ook de kunstbloemen op deze pagina erg realistisch. De bloemen zijn gebaseerd op de echte bloemen van de planten. De belangrijkste details van de bloemen zijn ook meegenomen in de bloemen van de kunstplanten. Mocht u zelf willen beoordelen hoe de bloemen zijn van de kunststof planten, kom dan langs in de showroom van Easyplants. Neem hiervoor even contact op om een afspraak te maken.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x