Vlag Vlag
Filter

Kunst Buxus & Conifeer

Sorteren op:

Kunst buxus en Conifeer

De kunstbuxussen en kunstlaurieren van Easyplants zijn door de grote dichtheid van de bladeren en de realistische kleurstellingen bijna niet van echt te onderscheiden. Dit maakt dat deze twee populaire plantensoorten doorgaans erg goed in de smaak vallen bij onze klanten. De meeste klanten gebruiken de kunstboompjes voor binnen. Het buitengebruik van een kunstbuxus is ook mogelijk, maar let er dan wel op dat de levensduur korter is dan wanneer u de kunstbomen binnen neer zou zetten. In dat geval heeft u namelijk jarenlang plezier van uw decoratie.

Kunstbuxus

Van oorsprong komt de buxus voor in Midden-Amerika en Azië, maar we zien de populaire buxusfamilie al jaren in Europa. Veel kasteeltuinen staan er vol mee, maar ook binnen wordt het gebruik van buxussen steeds populairder. De kunstbuxus van Easyplants kan zowel worden aangewend voor particulier gebruik als voor zakelijk gebruik. Zakelijk passen ze bijvoorbeeld perfect voor een entree, in een ontvangstruimte of als decoratie in een kantoor. Mocht u geïnteresseerd zijn om meerdere kunstbuxussen te bestellen, dan kunt u contact opnemen voor een offerte op maat.

Kunstlaurier

Laurier werd vroeger vooral in de keuken gebruikt als kruid. Maar naast de smaak, is ook de decoratiewaarde van de laurier erg hoog. De diep groene kleur zorgt voor een rustig, maar natuurlijke uitstraling waardoor de laurier in verschillende ruimtes tot zijn recht komt. Zeker omdat de laurieren van Easyplants beschikbaar zijn in verschillende maten. Zo is er voor iedere ruimte een geschikte kunstlaurier.

Experts in kunstplanten

Easyplants heeft door de jaren heen veel ervaring opgebouwd met verschillende soorten kunstplanten. Buxussen en laurieren zijn hier een goed voorbeeld van. De grote hoeveelheid bladeren van deze planten, verlangt dat er veel zorg wordt gedragen voor het design van de blaadjes. Dit is in de laatste jaren geoptimaliseerd waardoor de kunstplanten van Easyplants verbluffend realistisch ogen. 

Als u uw kunstbuxus of kunstlaurieren heeft besteld, dan maken wij uw order zo snel mogelijk in orde. We verpakken uw kunstbomen in een beschermende doos zodat er geen onaangename verassingen op u staan te wachten als u de bomen uitpakt. Nadat u de kunstbomen uitgepakt heeft, kunt u vrijwel direct genieten van de schoonheid van de producten. U hoeft immers alleen de takjes nog maar te personaliseren en de kunstplant staat voor u klaar. U heeft er geen omkijken meer naar en de plant gaat jarenlang mee. Op naar een groen en gemakkelijk interieur!

Laurier en buxus als kantoorplanten

De meeste kunstplanten van Easyplants zijn ook te gebruiken op het kantoor. De professionele uitstraling die de buxus en laurier over het algemeen hebben, lenen zich bijvoorbeeld uitstekend als entree bij de ingang van uw kantoor. Ook voor de rest van de invulling van uw kantoorplanten kunt u bij easyplants terecht. Als u het fijn vindt kunnen we u bijvoorbeeld helpen bij de keuze tussen de verschillende kunstplanten, kunstbomen als ook kunstpalmen van Easyplants. Omdat de kunstplanten van Easyplants (bijna) geen aandacht nodig hebben schelen ze u en uw personeel veel tijd. Bovendien valt het blad niet uit en gaan de planten niet dood. Toch krijgt u met de nepplanten wel een gezellige sfeer in uw kantoor! Overigens leest u meer over het onderhouden van kunstplanten op de pagina 'Onderhouden van kunstplanten'.

Kunstflora voor buiten

Een andere optie is het nemen van een kunsthaag. Deze is bestendig voor binnen en buiten, en kunt u makkelijk naar uw smaak knippen. Zo heeft u het hele jaar een groene tuin, of binnen een greenwall die alleen afgestoft hoeft te worden.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x