Vlag Vlag

Kunst bamboe

Bij de kunst bamboe van Easyplants maken we gebruik van echte houten bamboestokken. Dit heeft als voordeel dat de kunst bamboe er direct realistisch uit ziet maar geen voedingsstoffen nodig heeft om de bladeren te voeden. Ook de bladeren van onze kunstplanten zijn zeer hoogwaardig ontwikkeld zodat ze nauwelijks van het echt te onderscheiden zijn. Als u dus op zoek bent naar een mooie, realistische en tijdloze decoratie voor in uw huis of voor op het kantoor is kunst bamboe een perfecte keuze. Op deze pagina van Easypalnts kunstplanten vindt u meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot kunstbamboe en bovendien vindt u hier de producten die beschikbaar zijn. De kunstbomen zijn gemakkelijk te selecteren in de juiste lengte, waarnu u ze eenvoudig en veilig kunt bestellen. Mocht u vragen hebben over één van de producten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De bamboe plant

Bamboe is een benaming van een aantal plantensoorten en is één van de snelst groeiende plantensoorten. De snelste groeisnelheid ooit gemeten is van een bamboesoort die binnen een dag een meter gegroeid was. De lengte van een baboestam kan variëren van een aantal centimeter tot meer dan dertig meter en de diameter varieert van enkele millimeters tot meer dan 25 centimeter. De grootste kunst bamboe van Easyplants is te verkrijgen in de hoogte van 4.2 meter. 

In Nederland neemt de populariteit van de bamboe sterk toe. Je ziet steeds meer bamboesoorten in de tuinen maar ook binnenshuis wordt de bamboe steeds vaker opgemerkt.

Uiteraard heb je bij de kunstbamboe geen last van snel groeiende bomen en takken. In deze categorie vindt u diverse verschillende nep bamboe soorten waar u uit kunt kiezen om je huis in een gezellige tropische sfeer te brengen. Overigens zijn de meeste kunstbamboe planten ook erg subtiel plaatsbaar zodat het interieur niet direct tropisch oogt, maar wel een frisse en speelse tint krijgt.

Voordelen van kunst bamboe

Besteld u kunst bamboe bij Easyplants dan haalt u een mooie decoratie in huis waar u nog lang plezier van zult hebben. Of u het nu gebruikt als kantoorplant of als kamerplant, het zal zeker niet misstaan. 

Het grote voordeel van kunstplanten en dus kunst bamboe is dat de planten bijna onderhoudsvrij zijn. Vanzelfsprekend is dat je de plant geen water hoeft te geven en ook hebben de planten geen zonlicht nodig om in leven te blijven. De bladeren vallen nauwelijks uit en blijven altijd mooi groen. Dit terwijl je bij echte bamboe toch last gaat hebben van uitvallende en dorre bladeren. Als u toch vragen heeft over het onderhoud van kunstplanten dan verwijzen we u graag door naar de pagina 'onderhoud van kunstplanten'.

Zoals eerder aangegeven wordt er gebruik gemaakt van echte bamboestammen en zal je ook bij de bladeren het verschil nauwelijks opmerken. Dit betekend dat Easyplants zeer hoogwaardige kunstplanten en kunstbomen levert waar u nog jaren plezier van kunt hebben. Heeft u nog vragen of advies nodig neem gerust contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen.

Kunstbamboe combineren met een kunstpalm

Om uniformiteit te creëren in huis of kantoor kunt u er voor kiezen om uw huis te beplanten met één soort of verschillende soorten bamboe u kunt er echter ook voor kiezen om planten in dezelfde stijl te vinden die perfect passen bij bamboe. De eerste nepplanten waar we bij Easyplants dan doorgaans aan denken zijn kunstpalmbomen. De kunstpalm heeft (net als alle andere nepplanten) een vlucht genomen qua kwaliteit. Dit is terug te zien in de stammen en in de bladeren. Bovendien is een kunstpalm veel gemakkelijker in onderhoud dan een echte palm. Door kunstpalmen te combineren met kunst bamboe krijgt u een mooi tropisch effect van twee verschillende kunstbomen die perfect kunnen passen in uw interieur. Ook voor sommige kantoren kunnen deze twee categorieën kuntstbomen zich perfect lenen als kantoorplanten.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x