Kunstplanten

Sorteer op:

Kunstplanten online kopen

Bij Easyplants kunt u veilig en gemakkelijk de beste kunstplanten online kopen. Hier vindt u het meest complete aanbod van kunstplanten voor thuis maar ook voor op het kantoor. Met de kunstplanten van Easyplants haalt u de gemoedelijke sfeer van groen in huis. Doordat het echter een kunstplant betreft, hebt u er geen omkijken naar. Door de grote diversiteit aan nepplanten is er voor ieder wat wils en kleurt uw huis in een mum van tijd helemaal groen. Het assortiment is zeer gevarieerd om zo voor ieder de juiste kunstplant te kunnen bieden. Richt iedere huiskamer en ieder kantoor in op een gebruiksvriendelijke manier en bovendien op een manier waar u zelf vrolijk van wordt!

Kunstplanten voor thuis

De kunstplanten van Easyplants lenen zich uitstekend voor thuisgebruik. U heeft namelijk geen omkijken naar een kunstplant, maar de kunstplanten zien er wel degelijk verbluffend echt uit! Door het grote aanbod van nepplanten op de webwinkel van Easyplants kunt u uw gehele huis inrichten met kunstplanten van Easyplants. Zo kunt u de woonkamer voorzien van tropische kunst palmen terwijl u op uw slaapkamer accenten aanbrengt met verschillende soorten kunst bamboe. Ook zijn er voldoende kunstplanten beschikbaar die goed gedijen in vochtige omgevingen. Mocht u daarom een plant willen kopen voor kelder of badkamer dan is zelfs dat mogelijk bij Easyplants! Zet de planten elk in een bijpassende pot, en u creëert in een handomdraai in elke kamer een unieke sfeer. Als u een bestelling plaatst bij Easyplants dan zullen we de planten zo snel mogelijk bij u afleveren zodat u snel kunt genieten van het nieuwe groen in uw huis. 

Zodra de kunstplanten bij u voor de deur staan, kunt u bovendien al snel aan de slag met het indelen van de planten op de juiste plek in de kamer. De planten worden namelijk als geheel bij u geleverd zodat u alleen de takjes hoeft om te buigen en dan direct een groene uitstraling in huis heeft. De planten staan al in een standaard pot en hebben een verzwaarde voet. Wel is het aan te raden om een pot te kopen bij uw kunstplant. Dit vanwege de zware voet die ervoor zorgt dat de plant niet omvalt: deze is praktisch, maar dient nog bedekt te worden met een mooie pot voor de juiste uitstraling. Als u een bijpassende pot aanschaft, is de kunstplant gegarandeerd een toevoeging op uw interieur!

Kunstplanten voor uw badkamer of binnenzwembad

Als u in uw badkamer een groene accent wilt leggen, dan lenen kunstplanten zich daar ook uitstekend voor. Ook kunst hangplanten zijn een eyecatcher voor in uw badkamer. Vaak is er in een badkamer weinig natuurlijk licht en is het vochtgehalte erg hoog. Dit klimaat zorgt ervoor dat echte planten bijna niet kunnen gedijen in een badkamer. Kunstplanten daarentegen, zijn wel bestand tegen dit klimaat en blijven bovendien hun groene karakter houden. Dit principe geldt ook voor binnenzwembaden. Het klimaat wat daar heerst, is zeer ongunstig voor echte planten maar voor nepplanten / kunstplanten is er wel ruimte om tot hun recht te komen. Uiteraard is het ook voor de kunstplanten niet ideaal als er veel chloor in de lucht zit, maar toch zullen de kunstplanten lange tijd mee kunnen gaan. Zo wordt het de investering in de planten meer dan waard!

Grote kunstplanten

Als u op zoek bent naar grote kunstplanten, bent u aan het juiste adres. Easyplants verkoopt veel verschillende soorten nepplanten, kunstbomen en nepbloemen tot wel 2 of 2,5 meter hoogte. U kunt eenvoudig zoeken op grote kunstplanten door in de linker kolom de gewenste hoogte van de plant in te vullen, waardoor u alleen de grote planten te zien krijgt.

Kunstplant kopen voor zakelijk gebruik

Door het grote aanbod en de eigen voorraad van Easyplants zijn wij ook in staat om grote en kleine kantoren te voorzien van de meest verzorgde en meest realistische kunstplanten. Door het realistische uiterlijk van onze nepplanten zijn de planten zeer representatief. U kunt uw gasten dus ontvangen in een vertrouwelijke omgeving met rustgevend groen. Voor grotere projecten is het tevens mogelijk om een offerte op maat te maken. 

Of u nu uw kunstplanten van Easyplants thuis gebruikt of juist in een zakelijke omgeving: u geniet met een kunstplant altijd van de voordelen van een échte plant, maar u hoeft er niet voor te zorgen en uw kunstplant gaat niet dood. De kunstplanten gaan dan ook veel langer mee dan echte planten. Dit maakt een investering in nepplanten dan ook aantrekkelijker dan de aankoop van echte planten, zeker wanneer u weet dat de planten geen lang leven beschoren is door het gebrek aan verzorging van de planten. Bovendien is het voor echte planten lastig gedijen in kantoorruimtes omdat het klimaat vaak slecht aansluit bij de wensen van de plant. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid licht en de luchtvochtigheid in het kantoor. Wanneer u kunstplanten koopt, heeft u hier echter geen last van en kunt u iedere plant plaatsen waar u dat maar wilt. Met een kunstplant decoreert u iedere ruimte met groen!

Snelle levering van uw kunstplanten en hun kwaliteit

Als u uw nepplanten heeft besteld in de webwinkel van Easyplants, maken we uw bestelling snel in orde om op die manier de kunstplant (of planten) zo snel mogelijk bij u af te leveren. Bij bestellingen met een waarde boven de €50 - wordt de bestelling bovendien kosteloos verzonden. Uw planten wordt zorgvuldig ingepakt, zodat de kunstplanten geen beschadiging oplopen tijdens de bezorging. Verder zijn de planten gemakkelijk op te zetten. U hoeft ze enkel uit de doos te halen, uit het folie te pakken en de takjes uit te vouwen. Dit gaat op een eenvoudige manier en bovendien kunt u uw nieuwe groen vormen naar uw eigen inzicht.

Verder streven we bij Easyplants naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van de kunstplanten die we aanbieden. Deze kwaliteit is allereerst terug te zien in het uiterlijk van de planten en bomen. Zo zijn de stammen van de planten daadwerkelijk gemaakt van hout, wat de planten een zeer realistische aanblik geeft. Verder zijn de bladeren tot in detail gebaseerd op de bladeren van de echte planten. Op deze manier zie je pas dat je met een kunstplant te maken hebt zodra je dicht bij de boom of plant staat. Naast deze uiterlijke karakteristieken van de kunstplanten is ook de levensduur van de planten gegarandeerd. De aanhechting van de bladeren is stevig, waardoor de bladeren niet snel uitvallen. Ook zijn de bladeren bestand tegen normale lichtsterktes. Dit betekent dat de planten niet snel zullen verkleuren.

Kunstbomen vs. kunstplanten

De begrippen kunstbomen en kunstplanten worden regelmatig als synoniemen van elkaar gebruikt. Niet zo gek, want er is geen echte grens aan te geven wanneer een kunstplant een kunstboom is. Veel verschillende kunstbomen zijn bovendien in maten beschikbaar die goed door kunnen gaan voor kunstplanten. Bij Easyplants zult u in de categorie kunstplanten dan ook vaak dezelfde producten tegenkomen als in de categorie kunstbomen. Als u dus kunstbomen of planten gaat kopen, is het allereerst goed om te kijken naar wat voor soort groen u op zoek bent. Via de gemakkelijke filter op Easyplants.nl kunt u bovendien selecteren op lengte en op prijs van het groen. Hierbij is het over het algemeen zo dat kunstbomen wat duurder zijn dan kunstplanten. Dit prijsverschil heeft voornamelijk te maken met het feit dat de productiekosten voor kunstbomen iets hoger liggen dan die van kunstplanten, omdat de omvang van bomen groter is. 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x