Vlag Vlag

Kunstplanten kopen online

Bij Easyplants kunt u veilig en gemakkelijk groen in huis halen en de beste kunstplanten kopen, online zonder gedoe. Hier vindt u het meest complete aanbod van kunstplanten voor thuis, maar ook mooie planten voor op het kantoor.

Met de kunstplanten van Easyplants haalt u de gemoedelijke sfeer van groen in huis. Doordat het echter een kunstplant betreft, hebt u er geen omkijken naar. Door de grote diversiteit aan nepplanten is er voor ieder wat wils en kleurt uw huis in een mum van tijd helemaal groen. Het assortiment is zeer gevarieerd om zo voor ieder de juiste kunstplant te kunnen bieden. Richt iedere huiskamer en ieder kantoor met een kunstplant groen in op een gebruiksvriendelijke manier en bovendien op een manier waar u zelf vrolijk van wordt!

Om het plaatje helemaal af te maken, kunt u niet alleen kunstplanten kopen bij Easyplanten, maar kunt u ook voor een bijbehorende pot bij Easyplants terecht.

Kunstplanten voor thuis

De kunstplanten van Easyplants lenen zich uitstekend voor thuisgebruik. U heeft namelijk wel groen in huis, maar geen omkijken naar een kunstplant. De kunstplanten zien er echter wel degelijk verbluffend echt uit! Door het grote aanbod van nepplanten op de webwinkel van Easyplants kunt u uw gehele huis groen inrichten met kunstplanten van Easyplants. Zo kunt u de woonkamer bijvoorbeeld voorzien van tropische kunst palmen, terwijl u op uw slaapkamer accenten aanbrengt met verschillende soorten kunst bamboe. Ook zijn er voldoende kunstplanten beschikbaar die goed gedijen in vochtige omgevingen. Mocht u daarom een plant willen kopen voor in de kelder of badkamer, dan is zelfs dat mogelijk bij Easyplants! Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie, groene plant als inrichting van uw sauna? Zet de planten elk in een bijpassende pot, en u creëert in een handomdraai in elke kamer een unieke sfeer. Als u een bestelling plaatst bij Easyplants, zullen we de planten zo snel mogelijk bij u afleveren. Zo kunt u snel genieten van het nieuwe groen in uw huis. 

Zodra de kunstplanten bij u voor de deur staan, kunt u bovendien al snel aan de slag met het indelen van de planten op de juiste plek in de kamer. De planten worden namelijk als geheel bij u geleverd, zodat u alleen de takjes hoeft om te buigen en dan direct meer groen in huis heeft. De planten staan al in een standaard pot en hebben een verzwaarde voet. Wel is het aan te raden om een pot te kopen bij uw kunstplant. Dit vanwege de zware voet die ervoor zorgt dat de plant niet omvalt: deze is praktisch, maar dient nog bedekt te worden met een mooie pot voor de juiste uitstraling. Als u een bijpassende pot aanschaft, is de kunstplant gegarandeerd een toevoeging op uw interieur!

Onze valse planten in vergelijking met levende planten

Door de jaren heen is onze techniek voor het maken van namaak planten steeds meer ontwikkeld. Het is lastig om onze planten van echt te onderscheiden. Tijdens het maken van onze valse planten vergelijken wij deze met de echte versie van de plant. Zo krijgen de planten een levensechte uitstraling en bezorgen de namaak planten voor binnen een natuurlijk gevoel in uw woning.

Easyplants staat garant voor realisme en kwaliteit. Bij ons geen planten waar de ‘nepheid’ van afspat: elke plant is met zorg samengesteld en zo gemaakt dat deze zeer nauw overeenkomt met de echte variant van de plant. Er worden zelfs gedeeltelijk echte natuurlijke materialen gebruikt voor onze nep planten. Zo is de stam van veel van onze valse planten gemaakt van echt hout. Dit zorgt voor een zeer natuurlijk uiterlijk.

We horen niet voor niets wel eens dat onze namaak planten per ongeluk water hebben gekregen, bijvoorbeeld van een zorgzame vakantie-oppas of van een nieuwe medewerker op kantoor. Hieruit blijkt maar weer: onze namaak planten voor binnen zijn maar moeilijk van echt te onderscheiden!

Kamerplanten in alle soorten en maten

In ons uitgebreide assortiment kunstplanten vindt u veel verschillende soorten kamerplanten. Zoekt u een grote kamerplant die wat breder is en dus een ruimte meer opvult? Of bent u juist op zoek naar een kleine kamerplant om dat kleine hoekje naast het dressoir op te vullen? Bij Easyplants is het assortiment kunstplanten zo uitgebreid dat uw perfecte kamerplant er vast tussenzit. Ook voor ieder budget is er een mooie kamerplant te vinden. Een mooie grote, of juist een simpele en goedkope kunstplant.

Wat we vaak zien, is dat mensen een kamerplant zoeken nadat zij eind december of begin januari de kerstboom hebben opgeruimd. Ineens lijkt de woonkamer dan leeg, zo zonder kerstboom. Ook is het zonder alle kerstlichtjes ineens minder gezellig in de woonkamer. Om het gat dat de kerstboom achterlaat weer een beetje op te vullen, zoeken mensen een kamerplant in ongeveer dezelfde maat als hun kerstboom. 

Bent u ook op zoek naar kamerplanten die uw woonkamer na de kerst weer net zo gezellig en gevuld kunnen maken als toen de kerstboom er nog stond? Wij raden u van harte een mooie kunstplant aan. Elk jaar rond kersttijd kunt u de kunstplant tijdelijk op zolder of in de berging bewaren, zodat hij niet in de weg staat. Na de kerst haalt u de kamerplant weer tevoorschijn en vult hij de lege plek van de kerstboom weer perfect op. Een kamerplant die niet echt is, maakt het gemakkelijker de plant naar believen op te stellen in de woonkamer of tijdelijk op te slaan op zolder. Met een echte kamerplant gaat dit niet: die heeft water en licht nodig en zal dus ergens anders in huis een plekje moeten vinden als de kerstboom in de woonkamer staat...

Onze zijden planten zijn net echt

De blaadjes van al onze kunstplanten worden gemaakt van zijde. Zijde maakt de planten namelijk zeer realistisch. De kunst zijde die wij voor onze planten gebruiken is gemaakt vanuit de grondstof cellulose, dit wordt gewonnen uit houtpulp. Dit materiaal is zeer sterk en ook goed te bewerken tot mooie zijden planten. Het proces van zijden naar kunstplanten bestaat hierna nog uit enkele stappen.

Grote kunstplanten, kleine kunstplantjes: wij hebben alle maten!

Bent u op zoek naar een flinke plant voor in die hoek in de woonkamer, of zoekt u juist wat kleine kunstplantjes voor op het plankje in het toilet? Bij Easyplants vindt u het allemaal: u vindt grote kunstbomen van meer dan 2 meter, maar ook een kleine kunstplantjes van amper een paar centimeter hoog hebben wij in ons assortiment. 

Met een mooie combinatie van al deze namaak planten en bomen brengt u de variantie naar uw woning of tuin. Wees er tijdens de aankoop zeker van dat de plant ergens in uw woning terecht kan. De afmeting bij een kunst boom of plant is enkel een inschatting en kan dus zeker een paar centimeter schelen. Het zou zonde zijn als de gekochte producten niet in uw woning passen. Meet dit van tevoren dus goed op.

Kunstplanten voor uw badkamer of binnenzwembad

Als u in uw badkamer een groen accent wilt leggen, dan lenen kunstplanten zich daar ook uitstekend voor. Ook kunst hangplanten zijn een eyecatcher voor in uw badkamer. Vaak is er in een badkamer weinig natuurlijk licht en is het vochtgehalte erg hoog. Dit klimaat zorgt ervoor dat echte planten bijna niet kunnen gedijen in een badkamer. Kunstplanten hebben precies dezelfde uitstraling als echte planten, maar zijn, in tegenstelling tot echte planten, wel bestand tegen dit badkamerklimaat. De planten van Easyplants blijven bovendien doorlopend groen en dus sfeervol. Dit principe geldt ook voor binnenzwembaden. Het klimaat wat daar heerst, is zeer ongunstig voor echte planten. Voor nepplanten of kunstplanten is er wel ruimte om tot hun recht te komen. Uiteraard is het ook voor de kunstplanten niet ideaal als er veel chloor in de lucht zit, maar toch zullen de kunstplanten lange tijd mee kunnen gaan. Zo wordt het de investering in de planten meer dan waard! 

Grote kunstplanten

Als u op zoek bent naar grote kunstplanten, bent u aan het juiste adres. Easyplants verkoopt veel verschillende soorten nepplanten, kunstbomen en nepbloemen tot wel 2 of 2,5 meter hoogte. U kunt eenvoudig zoeken op grote kunstplanten door in de linkerkolom de gewenste hoogte van de plant in te vullen, waardoor u alleen de grote planten te zien krijgt. Zo kiest u eenvoudig en snel de kunstplant uit die bij uw wensen past.

Heeft u een namaak plant op het oog, maar hij is niet in de gewenste maat leverbaar? Neem gerust contact met ons op, dan adviseren wij u over de beste alternatieven voor u. Zo vindt u altijd de geschikte kunst plant.

Kunstplant kopen voor zakelijk gebruik

Door het grote aanbod en de eigen voorraad van Easyplants zijn wij ook in staat om grote en kleine kantoren te voorzien van de meest realistische kunstplanten. Door het realistische uiterlijk van onze nepplanten zijn de planten zeer representatief. U kunt uw gasten dus ontvangen in een vertrouwelijke omgeving met rustgevend groen. Voor grotere projecten is het tevens mogelijk om een offerte op maat te maken. Groen maakt het verschil, juist in een zakelijke ruimte. 

Of u nu uw kunstplanten van Easyplants thuis gebruikt of juist in een zakelijke omgeving: u geniet met een kunstplant altijd van de voordelen van een échte plant, maar u hoeft planten als deze niet te verzorgen. Ook gaat een kunstplant niet dood. De kunstplanten gaan dan ook veel langer mee dan echte planten. Dit maakt een investering in nepplanten dan ook aantrekkelijker dan de aankoop van echte planten, zeker wanneer u weet dat de planten geen lang leven beschoren is door het gebrek aan verzorging van de planten. Bovendien is het voor echte planten lastig gedijen in kantoorruimtes, doordat het klimaat vaak slecht aansluit bij de wensen van de plant. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid licht en de luchtvochtigheid in het kantoor. Wanneer u kunstplanten koopt, heeft u hier echter geen last van en kunt u iedere plant plaatsen waar u dat maar wilt. Met een kunstplant decoreert u iedere ruimte met groen!

Snel een groen huis of kantoor met kunstplanten

Groen brengt een ruimte tot leven en maakt een huis of kantoor gezelliger en gemoedelijker. Denk maar eens aan dat gezellige huis van die vriendin bij wie u pas op bezoek was. Hoe komt het dat haar huis zo gezellig is en u zich er gelijk thuis voelt? De kans is groot dat dit mede door het groen in haar huis komt. 

Probeer het thuis maar eens uit: haal al het groen weg uit een ruimte, en u zult zien dat het gelijk veel minder gezellig is of zelfs leeg aanvoelt zonder het groen.

Maar veel groen betekent vaak veel werk. Alle grote planten die momenteel hip zijn, hebben heel wat verzorging nodig en kunnen bovendien vaak enkel gedijen op een echt lichte plek. Lang niet iedereen heeft groene vingers of de tijd om planten goed te verzorgen. Het gevolg is vaak dat er voor tientallen of zelfs honderden euro's aan planten wordt besteld, maar dat die planten vervolgens al snel doodgaan vanwege een gebrek aan verzorging.

Mooi groen hoeft niet duur te zijn! Kunstplanten bieden uitkomst. Met kunstplanten hebt u namelijk gemakkelijk een groen en dus een gezellig huis. Het mooie van kunstplanten is dat u wel het voordeel van een groene, gemoedelijke uitstraling hebt in uw huis of kantoor, maar dat deze planten geen verzorging nodig hebben. Kunstplanten hebben geen water, geen voeding en geen licht nodig om er mooi bij te staan en groen te blijven. Het enige dat u hoeft te doen, is de kunstplant in een mooie pot plaatsen en neerzetten waar u wilt. De planten af en toe afstoffen is ook aan te raden: zo blijft het groen van de planten er fris en echt uitzien.

Wilt u dus een groen huis, maar hebt u geen tijd of zin om uw planten te verzorgen? Kunstplanten maken uw huis of kantoor groen en geven sfeer zonder dat ze u extra werk opleveren. Kies dus voor kunstplanten als u snel en makkelijk een groen, gezellig huis of een sfeervol kantoor wilt.

Snelle levering van uw kunstplanten en hun kwaliteit

Als u uw nepplanten heeft besteld in de webwinkel van Easyplants, maken we uw bestelling snel in orde om op die manier de kunstplant (of planten) zo snel mogelijk bij u af te leveren. Bij bestellingen met een waarde boven de €50 - wordt de bestelling bovendien kosteloos verzonden. Uw planten worden zorgvuldig ingepakt, zodat de kunstplanten geen beschadiging oplopen tijdens de bezorging. Verder zijn de planten gemakkelijk op te zetten. U hoeft ze enkel uit de doos te halen, uit het folie te pakken en de takjes uit te vouwen. Dit gaat op een eenvoudige manier en bovendien kunt u uw nieuwe groen vormen naar uw eigen smaak. U weet dus altijd zeker dat een plant precies in de ruimte past die u voor ogen hebt.

Verder streven we bij Easyplants naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van de kunstplanten die we aanbieden. Deze kwaliteit is allereerst terug te zien in het uiterlijk van de planten en bomen. Zo zijn de stammen van de planten daadwerkelijk gemaakt van hout, wat de planten een zeer realistische aanblik geeft. Verder zijn de bladeren tot in detail gebaseerd op de bladeren van de echte planten. Op deze manier zie je pas dat je met een kunstplant te maken hebt zodra je dicht bij de boom of plant staat. Naast deze uiterlijke karakteristieken van de kunstplanten is ook de levensduur van de planten gegarandeerd. De aanhechting van de bladeren is stevig, waardoor de bladeren niet snel uitvallen. Ook zijn de bladeren bestand tegen normale lichtsterktes. Dit betekent dat de planten niet snel zullen verkleuren.

Om de kwalitatieve en echte uitstraling van onze planten nog meer tot zijn recht te laten komen, raden wij u aan de planten in een mooie pot te plaatsen. De planten die u bij ons bestelt, zijn niet voorzien van een pot. In ons ruime assortiment bloempotten vindt u echter vast een pot die perfect bij uw smaak, inrichting en kunstplant past.

Kunstbomen vs. kunstplanten

De begrippen kunstbomen en kunstplanten worden regelmatig als synoniemen van elkaar gebruikt. Niet zo gek, want er is geen echte grens aan te geven wanneer een kunstplant een kunstboom is. Veel verschillende kunstbomen zijn bovendien in maten beschikbaar die goed door kunnen gaan voor kunstplanten. Bij Easyplants zult u in de categorie kunstplanten dan ook vaak dezelfde producten tegenkomen als in de categorie kunstbomen. Als u dus kunstbomen of planten gaat kopen, is het allereerst goed om te kijken naar wat voor soort groen u op zoek bent. Via de gemakkelijke filter op Easyplants.nl kunt u bovendien selecteren op lengte en op prijs van het groen. Hierbij is het over het algemeen zo dat kunstbomen wat duurder zijn dan kunstplanten. Dit prijsverschil heeft voornamelijk te maken met het feit dat de productiekosten voor kunstbomen iets hoger liggen dan die van kunstplanten, omdat de omvang van bomen groter is. 

Kunstplanten kopen bij Easyplants: dit is waarom

Veel aanbieders bieden online kunstplanten te koop aan. Uw kunstplanten kopen bij Easyplants heeft echter een aantal duidelijke voordelen. We noemen ze hier graag:

  • Niet goed, geld terug: de kunstplanten die u bij ons koopt, kunt u 14 dagen op proef in huis hebben. Bevallen ze toch niet of wilt u toch een grotere of kleinere plant? Geen probleem: ruilen of terugsturen kan altijd.
  • Gratis verzending vanaf 50 euro: elke verzending is gratis vanaf een orderwaarde van 50 euro.
  • Alle planten zijn geselecteerd op hun waarheidsgetrouwheid: alle kunstplanten die we aanbieden bij Easyplants, hebben een streng selectieproces doorstaan. Ze zien er allemaal zeer waarheidsgetrouw uit doordat ze hierop speciaal geselecteerd worden.
  • Zorgvuldige verpakking en verzending: wij doen er alles aan om uw plant bij het uitpakken even mooi te laten zijn als bij het inpakken. Wij besparen daarom niet op goed inpakmateriaal.
  • Onze kunstplanten zijn in het echt te bekijken in onze showroom. Op afspraak bent u van harte welkom in onze inspirerende showroom in Rotterdam om onze planten in het echt en van dichtbij te komen bekijken. Zo kunt u zelf zien hoe ze amper van echt te onderscheiden zijn!
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x