Kunst kantoorplanten

Sorteer op:

Kantoorplanten

Het probleem bij mooie kantoorplanten is echter dat ze niet altijd binnen het milieu van uw kantoor kunnen gedijen. Ze krijgen bijvoorbeeld te weinig licht of worden niet voldoende verzorgd. Gevolg hiervan is dat uw kantoorplanten al snel de geest geven, waardoor u weer op zoek moet naar een nieuwe invulling.

Hier kan Easyplants u een oplossing in bieden. Wij verzorgen kunstplanten en kunstbomen die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Zo wordt er echt hout gebruikt voor de stam van de planten en zijn de bladeren met zorg samengesteld. Op die manier kunnen u en uw medewerkers wel genieten van een groen kantoor maar heeft u geen last van half kale bomen of planten. 

Populaire kantoorplanten

Bij Easyplants helpen we u graag verder bij de keuze van uw kunstplant voor in uw kantoor. Kunstplanten zijn er namelijk in veel verschillende soorten en maten waardoor de keuze soms lastig kan zijn. Hieronder staan de meest populaire kantoorplanten opgenoemd als u meer advies verlangt dan kunnen we u ook persoonlijk helpen in onze showroom of bij u op locatie.

  • Sweet Bay Cylinder: Deze kunstboom van ongeveer 1.50 meter hoog is diep groen en kan perfect dienen als entree voor uw kantoor. De laurier heeft een charmante uitstraling die met een goede pot zelfs chique te noemen is.
  • Deluxe Longifolia Liana: Deze kunstboom heeft een gevlochten stam en langwerpige bladeren. De boom is leverbaar in verschillende maten en kan daarom terug komen in verschillende ruimtes binnen uw kantoor. Op die manier kunt u eenheid creëren met de invulling van uw kantoorplanten.
  • Agave Tree: Deze wat kleinere plant doet een beetje denken aan de woestijn. Toch is de plant niet dor en kil maar juist stijlvol. De kunstplant is leverbaar in één maat (1 20 meter). Meerder kunstplanten van deze soort kunnen een mooie sfeer opleveren in uw kantoor.

Een echte kantoortuin

Steeds meer kantoren hebben een ruime, open structuur. Om het zicht te breken en om een rustige uitstraling te houden, zijn kunstbomen en kunstplanten een erg goede invulling. De kantoorplanten kunnen gebruikt worden als natuurlijke barrière en stralen direct veel rust uit. De planten en bomen kunnen daarnaast goed gecombineerd worden met siergrassen.

Brandvertragende kantoorplanten

Brandveiligheid speelt tegenwoordig een belangrijke rol bij de invulling van het interieur van uw kantoor. Daarom zijn er bij Easyplants ook kunstplanten en kunstbomen beschikbaar die brandvertragend zijn. Op die manier kunt u uw klanten en medewerkers de veiligheid bieden die zij verdienen en tegelijkertijd genieten van een mooie omgeving in het kantoor. 

Kunstplanten voor uw kantoor kopen bij Easyplants

Als u een aankoop plaatst bij Easyplants dan streven wij er naar om uw bestelling binnen twee werkdagen te versturen. Dit is vrijwel altijd mogelijk bij kunstplanten die we op voorraad hebben en kleiner zijn dan 1.80 meter. Kantoorplanten die groter zijn dan 1.80 meter leveren we persoonlijk bij u af. Als u niet alleen grotere kunstplanten wilt kopen, maar uw kantoor ook wilt opfrissen met kunstbloemen, dan biedt Easyplants hier ook diverse oplossingen in. Bekijk hier de kunstbloemen van Easyplants.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x