Vlag Vlag
Filter

Kunst kantoorplanten

Sorteren op:

Kantoorplanten

Het probleem bij mooie kantoorplanten is vaak dat ze niet altijd binnen het milieu van uw kantoor kunnen gedijen. Ze krijgen bijvoorbeeld te weinig licht of worden niet voldoende verzorgd. Gevolg hiervan is dat uw kantoorplanten al snel de geest geven, waardoor u weer op zoek moet naar een nieuwe kantoorplant.

Hier kan Easyplants Kunstplanten u een oplossing in bieden. Wij verzorgen kunstplanten en kunstbomen die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Zo wordt er echt hout gebruikt voor de stam van de planten en zijn de bladeren met zorg samengesteld. Op die manier kunnen u en uw medewerkers wel genieten van een groen kantoor maar heeft u geen last van half kale bomen of planten. 

Populaire kantoorplanten

Bij Easyplants helpen we u graag verder bij de keuze van uw kunstplant voor in uw kantoor. Kunstplanten zijn er namelijk in veel verschillende soorten en maten waardoor de keuze soms lastig kan zijn. Hieronder staan de meest populaire kantoorplanten opgenoemd als u meer advies verlangt dan kunnen we u ook persoonlijk helpen in onze showroom of bij u op locatie.

  • Sweet Bay Cylinder: Deze kunstboom van ongeveer 1.50 meter hoog is diep groen en kan perfect dienen als entree voor uw kantoor. De laurier heeft een charmante uitstraling die met een goede pot zelfs chique te noemen is.
  • Deluxe Longifolia Liana: Deze kunstboom heeft een gevlochten stam en langwerpige bladeren. De boom is leverbaar in verschillende maten en kan daarom terug komen in verschillende ruimtes binnen uw kantoor. Op die manier kunt u eenheid creëren met de invulling van uw kantoorplanten.
  • Agave Tree: Deze wat kleinere plant doet een beetje denken aan de woestijn. Toch is de plant niet dor en kil maar juist stijlvol. De kunstplant is leverbaar in één maat (1 20 meter). Meerder kunstplanten van deze soort kunnen een mooie sfeer opleveren in uw kantoor.

Kunst kantoorplanten in verschillende maten

Voor elk kantoor, groot en klein, biedt Easyplants Kunstplanten precies de juiste kantoorplanten. Of u nu op zoek bent naar een plant om de lege ruimte op kantoor te vullen of naar een plant om uw overvolle kantoor meer sfeer te geven: tussen de producten van Easyplants vindt u vast de juiste plant. Wat dacht u bijvoorbeeld van een tropische kunstpalm voor in de kantine.

Zo zijn er kantoorplanten die in de categorie kunstboom vallen. Deze planten kenmerken zich door een smalle stam en zijn naar boven toe breder. Deze vorm kan precies goed van pas komen in een kantoor waar het aantal vierkante meters beperkt is. 

Een kantoorplant die direct vanuit de onderkant wijd uitwaaiert, is daarentegen beter geschikt voor kantoren waar meer ruimte is. Zo'n plant oogt een stuk volumineuzer in de ruimte.

Hebt u advies nodig over kantoorplanten? Wij adviseren u graag over de keuze van de juiste kantoorplant. 

Een echte kantoortuin

Steeds meer kantoren hebben een ruime, open structuur. Om het zicht te breken en om een rustige uitstraling te houden, zijn kunstbomen en kunstplanten een erg goede invulling. De kantoorplanten kunnen gebruikt worden als natuurlijke barrière en stralen direct veel rust uit. De planten en bomen kunnen daarnaast goed gecombineerd worden met siergrassen.

Brandvertragende kantoorplanten

Brandveiligheid speelt tegenwoordig een belangrijke rol bij de invulling van het interieur van uw kantoor. Daarom zijn er bij Easyplants ook kunst kantoorplanten en kunstbomen beschikbaar die brandvertragend zijn. Op die manier kunt u uw klanten en medewerkers de veiligheid bieden die zij verdienen en tegelijkertijd genieten van een mooie omgeving in het kantoor. 

Kantoorplanten in bijpassende pot

De kantoorplanten van Easyplants worden geleverd zonder pot. De planten zijn aan de onderkant zo vormgegeven dat ze uit zichzelf gemakkelijk blijven staan. 

Bent u op zoek naar een mooie pot voor uw kantoorplant? In onze ruime collectie potten vindt u vast de pot die bij uw plant en uw kantoor past! Twijfelt u over of uw kunstplant in de pot past die u op het oog hebt? Schroom niet en neem contact met ons op. Wij geven u vraag antwoord op uw vraag over een bepaalde plant of pot.

Onderhoudsvriendelijke kantoorplanten

De kunst kantoorplanten van Easyplants zijn gemakkelijk te onderhouden. U hoeft bijvoorbeeld geen water te geven, wel raden we aan om eens in de twee weken stof af te nemen. De beste manier om dit te doen is met een doekje dat stof aantrekt. Hierdoor houdt u uw kantoorplanten in optimale staat. Ook zorgt dit ervoor dat uw kunstplant de realistische 'look en feel' behoud. Door het weinige onderhoud dat de kunst kantoorplanten nodig hebben is dit ideaal voor op kantoor. U bent bijna geen tijd kwijt aan het verzorgen van de plant en toch ziet uw kantoor er mooi groen uit.

Kunstplanten voor uw kantoor kopen bij Easyplants

Als u een aankoop plaatst bij Easyplants dan streven wij er naar om uw bestelling binnen twee werkdagen te versturen. Dit is vrijwel altijd mogelijk bij kunstplanten die we op voorraad hebben en kleiner zijn dan 1.80 meter. Kantoorplanten die groter zijn dan 1.80 meter leveren we persoonlijk bij u af. Als u niet alleen grotere kunstplanten wilt kopen, maar uw kantoor ook wilt opfrissen met kunstbloemen, dan biedt Easyplants hier ook diverse oplossingen in. Bekijk hier de kunstbloemen van Easyplants.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x