Gratis verzending boven €25 NL&BE
Voor 16:00 besteld? Vandaag verstuurd
Gratis afhalen in showroom
WebwinkelkeurShowroom
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Door Sven van Rozendaal, 26 oktober 2016

  Onderhouden kunstplanten

  Meenemen in de normale workflow

  Daarom is het goed om regelmatig met de stoffer de bladeren van de kunstplant schoon te swipen. Bij veel kunstplanten kan het ook met een stofzuiger, maar omdat er dan een zuigkracht wordt uitgeoefend op de bladeren, kan het zo zijn dat de blaadjes uit gaan vallen. Dit is vanzelfsprekend ongewenst. Daarom is het beter om het met een stofdoek of Swiffer te doen. De bladeren worden dan zoveel mogelijk ongemoeid gelaten. Probeer het schoonmaken van de kunstplanten mee te nemen in de normale workflow van je schoonmaakactiviteiten. Dan hou je de bomen of planten schoon en blijven ze zo realistisch mogelijk!

  Let op het aantal zonuren

  Kunstplanten hebben een lange levensduur. Toch zijn kunstplanten niet zo happig op zonuren. De kleur van de kunstplanten zal verdwijnen als de Uv-straling te veel vat krijgt op de boom. De groene bladeren worden dan bleker en de natuurlijke look zal verdwijnen. Let daarom op het aantal zonuren dat de kunstplanten krijgen. Met name wanneer u meerdere kunstplanten heeft is dit belangrijk. Anders krijgen de verschillende planten allemaal hun eigen kleurverhoudingen. Overigens zijn alle kunstplanten van Easyplants beschermd tegen Uv-straling, maar op een gegeven moment zal deze beschermende laag minder sterk zijn.

  Reconstrueren kunstboom

  De kleine takjes van de kunstboom bevatten een ijzeren kern. Deze kern is buigbaar. Dit betekent dat u de boom regelmatig kunt reconstrueren. Maak hier gebruik van wanneer het nodig is. Zo kan het gebeuren dat honden of katten regelmatig tegen de kunstboom aanlopen en daarmee debet zijn aan een chaotische boom. Door de boom weer te herstructureren past de boom weer bij het interieur.

  Laat een bericht achter

  Geef ons je mening

  * Verplichte velden