Kunstboom

Sorteer op:

Kunstbomen

Als u op zoek bent naar een decoratie met een natuurlijke uitstraling, dan kunt u met een kunstboom het groene gevoel naar binnen halen. Easyplants kan u hierbij van dienst zijn. Wij hebben het meest complete aanbod aan kunstbomen. Uit dit aanbod kunt u kiezen voor één bepaalde soort kunstboom, of juist variatie aanbrengen in uw interieur door middel van verschillende soorten kunstbomen. Op die manier houdt u het interieur levendig, maar hoeft u er niet iedere dag naar om te kijken zoals bij levende planten. Hieronder vertellen we meer over de mogelijkheden die Easyplants u kan bieden met betrekking tot de verkoop van kunstbomen en -planten. We vertellen u waar de kunstbomen het beste tot hun recht komen en bovendien hoe we u persoonlijk verder kunnen helpen door bijvoorbeeld projectbeplanting met kunstplanten en kunstbomen. 

Kunstbomen voor binnen

Easyplants biedt met haar assortiment vooral kunstbomen en -planten aan voor binnen. In de buitenlucht worden een kunstboom of kunstplant namelijk blootgesteld aan factoren die vragen om andere kwaliteiten dan wanneer de kunstbomen vooral binnen worden gebruikt. Een aantal van onze kunstbomen kan wel buiten gedijen en staan in de categorie kunstplanten voor buiten. De producten hierboven zijn dus vooral gemaakt om als planten voor binnen te gebruiken.

Afhankelijk van de rest van het interieur van uw kantoor of huis komen de kunstbomen stuk voor stuk tot hun recht. Zo kunt u gaan voor een neutrale kunstboom die goed past bij verschillende inrichtingen maar zijn er ook meer uitgesproken varianten kunstbomen beschikbaar die perfect passen binnen een bepaald soort interieur. Waar het uiterlijk van de kunstbomen sterk kan verschillen, is de kwaliteit van iedere kunstboom zeer goed. Op die manier heeft u jarenlang plezier van uw bestelling bij Easyplants. Ten opzichte van levende bomen zijn sommige kunstbomen iets duurder. Hier staat echter tegenover dat de levensduur van een kunstplant of kunstboom veel groter is dan die van levende planten. Bovendien behoeven kunstplanten geen verzorging en leveren ze u dus veel gemak op!

Kunstbomen op het kantoor

Het kantoor is doorgaans geen fijne plek om planten te onderhouden. Regelmatig wordt vergeten om de planten te voorzien van voldoende water en bovendien is het klimaat op het kantoor vaak niet geschikt om de planten en bomen lange tijd mee te laten gaan. Het licht bestaat immers voornamelijk uit kunstlicht en de vochtigheid binnen het kantoor is vaak niet geweldig voor echte planten. Kunstbomen en kunstplanten lenen zich er dan ook uitstekend voor om gebruikt te worden binnen het kantoor. Het plaatsen van voldoende planten op kantoor geeft immers wel een rustig en verzorgd gevoel, ook voor uw zakelijke klanten. Dankzij het brede assortiment van Easyplants Kunstplanten heeft u voldoende mogelijkheden om het gehele kantoor in te richten met kunstbomen of -planten. Zo kunt u ervoor kiezen om statige kunstbomen te gebruiken bij de entree van uw kantoor en wat creatievere kunstbomen te gebruiken in de ruimtes waar het brainstormen plaatsvindt. Ook biedt het assortiment mogelijkheden om bepaalde sferen te creëren binnen het kantoor. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van kunstpalmen en kunstbamboe.

Voor de zakelijke klanten die hun kantoor in willen richten hebben we bovendien een aantal diensten die we u extra aan kunnen bieden. Zo bieden we projectbeplanting aan waarmee u grotere hoeveelheden kunstplanten kunt kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Eventueel kunnen we zelfs bij u op locatie komen om u verder te helpen in de keuze met betrekking tot de aankoop van het juiste type kunstboom of kunstplant! Overigens bent u ook bij ons welkom om het assortiment te bekijken. Neem contact op om een afspraak te maken in de showroom van Easyplants.

Kwaliteit van een kunstboom

Binnen het aanbod dat door Easyplants gevoerd wordt, staat kwaliteit te allen tijde voorop. Dit komt niet alleen naar voren in het realistische uiterlijk van de verschillende kunstbomen en -planten, maar ook in de duurzaamheid van de producten.

  • Uiterlijk van de kunstbomen en kunstplanten
    Waar vroeger het uiterlijk van kunstplanten nog weleens te wensen overliet, is de techniek inmiddels zo ver gevorderd dat er zeer realistische kunstbomen en -planten gerealiseerd kunnen worden. Zo is de stam van de kunstbomen van Easyplants gemaakt van echt hout. Dit geeft de kunstboom een zeer natuurlijk uiterlijk en bovendien is het zeer robuust, wat stoer en strak staat in vrijwel ieder interieur. Daarnaast zijn de bladeren van de bomen tot in detail nagemaakt van de echte varianten. Zo ziet u pas dat u te maken heeft met een kunstboom als u er daadwerkelijk voor staat.
  • Levensduur van de kunstbomen
    Naast het verzorgde uiterlijk van de kunstbomen hechten we veel waarde aan de levensduur van de kunstbomen. Zo is de aanhechting van de takjes aan de stam zeer zorgvuldig gedaan en zijn de bladeren op hun beurt weer stevig verbonden aan de takjes. Dit betekent dat er vrijwel geen uitval van bladeren is, zelfs niet als u speelse huisdieren heeft. De stammen zijn gemaakt van echt hout. Het hout vergaat echter niet door een speciale behandeling.
  • Gebruiksvriendelijkheid van de boom
    Veel mensen gaan over tot een kunstboom kopen omdat ze weinig omkijken willen hebben naar hun beplanting in huis. De kunstbomen van Easyplants lenen zich hier uitstekend voor. Allereerst hoef je de planten (uiteraard) geen voeding te geven, maar daarnaast zijn de bomen ook nog eens gemakkelijk op te zetten en eenvoudig op wens aan te passen. De verschillende takjes kunnen namelijk naar eigen inzicht gebogen worden. Bovendien zijn alle kunstbomen uitgerust met een verzwaarde voet in een plastic pot. Deze voet met pot zorgt ervoor dat de boom niet onverhoopt omvalt als u ertegenaan loopt of wanneer een kat de weg naar boven weet te vinden. aangezien de verzwaarde voet in een standaard pot en niet in een sierpot zit, is het wel aan te raden om zelf nog een mooie pot of sierpot te gebruiken; dit maakt de kunstboom helemaal af. Eventueel kunt u in de pot nog een bodembedekker gebruiken om het geheel af te maken. Het onderhoud van de kunstplanten van Easyplants blijft bovendien beperkt tot het regelmatig afstoffen van de bomen en planten.

Verschillende soorten kunstbomen

Bij Easyplants vindt u een compleet aanbod aan kunstbomen. Denk bijvoorbeeld aan kunstbomen die volledig groen zijn, maar ook bloeiende kunstbomen en kunstbomen op een hoge stam met bloesem zijn onderdeel van het assortiment van Easyplants Kunstplanten. Daarnaast vindt u ook specifieke soorten kunstbomen zoals palmbomen, bamboe en kerstbomen in het assortiment van Easyplants kunstplanten.

Kunst kerstboom

Bij Easyplants kunt u het hele jaar door terecht voor uw kunst kerstboom. Wij bieden een groot assortiment nep kerstbomen aan, in verschillende prijsklasses en groottes. Er zijn zowel kleine als grote realistische kunst kerstbomen verkrijgbaar. Ook een kunst kerstboom kopen? Bekijk ons ruime assortiment kunst kerstbomen.  

Hulp bij uw aankoop

Binnen het assortiment van Easyplants is relatief veel keuze. Niet alleen in de soorten kunstbomen, maar ook in de hoogte van de verschillende nep bomen. We kunnen ons daarom voorstellen dat u advies nodig heeft voordat u daadwerkelijk een kunstboom of andere kunstplant koopt. Neem hiertoe contact op met Easyplants. Eventueel kunt u ook bij ons in de showroom komen kijken om zo de keuze gemakkelijker te maken.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x