Vlag Vlag
Filter

Kunst Hortensia

Sorteren op:

Kunst Hortensia van Easyplants

Bloemen zorgen voor een mooie uitstraling bij uw interieur. Hortensia's zijn mooie bloemen en het liefst wilt u hier natuurlijk het hele jaar van genieten. Helaas is dit met echte bloemen niet mogelijk, die bloeien niet het hele jaar door. Onze kunst hortensia's doen dat wel! De nep hortensia bestaat uit een lange steel met een mooie grote bloembol. Deze mooie kunstbloem kunt u zowel enkel gebruiken als in meervoud. De mogelijkheden om te combineren zijn haast eindeloos.

Verschillende kleuren en maten kunst hortensia's

De kunst hortensia's van Easyplants zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo hebben wij nep hortensia's van 52cm, maar ook nep hortensia's van 85cm of 67cm. Daarnaast kunt u kiezen tussen verschillende soorten kleuren en hier ook mee combineren. Bijvoorbeeld een blauwe kunst hortensia of een paars groene. Voor nep hortensia's in een pot kunt u ook bij Easyplants terecht. Zo heeft u in een keer een mooie bos hortensia's staan voor bijvoorbeeld in uw woonkamer of op tafel.

Nep hortensia niet van echt te onderscheiden

De nep hortensia is net als alle andere kunstplanten van Easyplants niet van echt te onderscheiden. Wij verkopen alleen kunstbloemen en kunstplanten van de hoogste kwaliteit. Daarom kunnen wij u verzekeren dat onze kunst hortensia zeer natuurgetrouw is. Als u dit eerst met eigen ogen wilt zien, kunt u op bezoek komen in onze showroom. Als u de kunst hortensia laat bezorgen kunt u deze eventueel retour sturen, en dan krijgt u uw geld terug.

Onderhoudsvriendelijke kunst hortensia

De kunstplanten van Easyplants zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Dus ook de nep hortensia is zeer onderhoudsvriendelijk. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het geven van water of bijmesten. Het is enkel nodig om de kunst hortensia zo nu en dan af te stoffen. Als u dat regelmatig doet, behoudt u de mooie kwaliteit van de kunstbloem. Zo kunt u nog jaren lang genieten van uw hortensia!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x