Vlag Vlag
Filter

Kunst Bonsai

Sorteren op:

-10%
43
33
€71,95 €64,75
-10%
47
17
€71,95 €64,75
-10%
32
25
€52,95 €47,65
-10%
32
25
€51,95 €46,75
-10%
45
30
€71,95 €64,75
-10%
32
16
€52,95 €47,65
-10%
34
30
€52,95 €47,65

Kunst bonsai kopen

Hier vindt u de collectie kunst bonsai bomen van Easyplants. De kunst bonsai is een kunstboom die een bijzonder typisch uiterlijk heeft. Zo straalt de kunst bonsai een rustgevende Aziatische sfeer uit die elk omgeving laat schitteren. De typisch Oosterse kunst bonsai van Easyplants is gemaakt van een echt houten stam voorzien van bladeren die tot in de kleinste details kloppen. Met een kunstboom van Easyplants weet u zeker dat uw kunst bonsai lang meegaat, niet verkleurd en geen onderhoud vereist. Onze hoogwaardige kwaliteit en het levensechte uiterlijk van de kunst bonsai zorgt ervoor dat het een echte eyecatcher is in elke omgeving. Geef uw woonkamer, kantoor, wachtruimte of studieruimte een levendige maar rustige sfeer met deze kunstboom.

De oorspronkelijke bonsai boom

Bonsai komt oorspronkelijk uit China waar men is begonnen met het kweken van miniatuurbomen in potten. Toch komen veel van de technieken van bonsai bomen uit Japan, omdat ze de traditie van de bonsai daar snel hebben opgepakt en doorontwikkeld. Wij hebben de meestgebruikte technieken van de bonsai en dus de meestvoorkomende bonsaibomen nagemaakt als kuntsplanten. Deze kunst bonsai bomen zien er uit als echt, maar zijn veel makkelijker te onderhouden. Voor onze kunst bonsai bomen gebruiken we alleen de beste materialen om de kwaliteit te kunnen garanderen.

Verschillende varianten kunst bonsai bomen

Binnen het aanbod aan bonsai bomen vindt u verschillende varianten bonsai bomen. Van kleine boompjes voor op tafel of de vensterbank tot bonsai bomen die een wat grotere stempel drukken op het interieur en wat groter zijn. Combineer de bonsai kunstbomen met andere bomen uit het assortiment van Easyplants, of met een of meerdere kunstbloemen. Op deze manier kunt u nog meer sfeer in huis brengen en heeft u geen onderhoud aan deze mooie kunstplant. De kunst bonsai is voor zowel binnen als buitengebruik uitermate geschikt. Onze grootste bonsai kunstplant is wel 110 cm hoog en wordt ook wel de Japanse Boeddha genoemd. Bij een bonsai kunstplant hoort ook een mooie bloemenbak, die in de meeste gevallen ook bij de plant wordt meegeleverd. Wij hebben diverse plantenbakken beschikbaar die ook voor kunst bonsai planten kan worden gebruikt.

Kunst bonsai planten kopen

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via de mail of telefoon, of bezoek onze locatie in Rotterdam. Zo kunt u langskomen om de kunstplanten eens van dichtbij bewonderen of voor een advies op maat

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x