Vlag Vlag
Filter

Kunst Geranium

Sorteren op:

-39%
40
20
€18,00 €10,95
-39%
40
20
€18,00 €10,95
-39%
40
20
€18,00 €10,95

Kunst geranium

Het bovenstaande assortiment toont alle kunst geraniums van Easyplants. Geraniums zijn prachtige bloemen en zijn bij ons beschikbaar als kunstvariant. Zo zijn er prachtige kunst geraniums beschikbaar voor diegene die niet beschikken over groene vingers. Zo hoeft u geen dode bladeren te verwijderen, de kunst geranium geen water te geven of de potgrond te vervangen. De kunst geranium van Easyplants is voorzien van de hoogste kwaliteit. Zo is onze kunstgeranium niet van de echte geranium te onderscheiden. Met mooie grote bladeren en een uiterlijk dat verfijnt is tot in de kleinste details, is de kunstgeranium een echte eyecatcher voor op een bijzettafeltje, een raamkozijn of de schouw. Ook staat de kunst geranium prachtig in:

  • Kantoor
  • Horeca
  • Bibliotheek
  • Ziekenhuis

Prachtige kunst geraniums voor een lage prijs

De kunstbloemen van Easyplants zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Zo zijn de kunst geraniums vrijwel niet te onderscheiden van de echte variant. Waarom kiezen voor een kunst geranium boven een echte geranium? Het eerste voordeel is dat er geen onderhoud nodig is, slechts af en toe afstoffen en uw plant is weer als nieuw. Ook gaan deze kunst geraniums een stuk langer mee dan echte geraniums, hierdoor betaald u slechts eenmaal een lage prijs. Net als al onze kunstplanten en kunstbloemen, zijn deze kunst geraniums gebaseerd op echte geraniums. We hebben oog voor detail en gebruiken alleen de beste kwaliteit stoffen. Hierdoor bent u verzekerd van een kunst geranium die niet van echt te onderscheiden is. 

Nog niet overtuigd? U kunt de kunst geraniums bekijken in onze showroom. Ook kunt u de kunst geraniums direct bestellen en wanneer het toch niet helemaal aan uw verwachting voldoet, krijgt u uw geld gewoon terug!

Kunst geranium met sierpot

De kunst geraniums worden niet standaard geleverd met een sierpot, wij raden dit echter wel aan! Maak het helemaal af en bestel er een sierpot bij. We hebben een uitgebreid assortiment aan plantenbakken en potten, zo zit er altijd wel iets moois voor u bij. Wanneer u de kunst geranium in de sierpot doet, kunt u dit mooi afwerken door er hydrokorrels of zand bij te doen.

Overal voor geschikt

Kunstplanten en kunst geraniums zijn vrijwel voor elke omgeving geschikt. Zo is het voor zowel particulieren, bedrijven en organisaties interessant om kunstbloemen te gebruiken als decoratiemiddel. Ook voor ouderen die slecht ter been zijn, maar wel een beetje groen in huis willen zijn kunstgeraniums een uitstekende keuze. De kunstbloemen hebben een compact formaat en zijn beschikbaar in verschillende kleuren. 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x