Vlag Vlag
Filter

Kunstkerstbomen

Sorteren op:

Bestel in één keer kunstkerstbomen van hoge kwaliteit voor uw hele bedrijf of winkel. Er is keuze uit verschillende soorten kunstkerstbomen en van verschillende hoogtes. Kunstkerstbomen zijn bij ons verkrijgbaar in de maten:

  • 210 cm
  • 240 cm

De kunstkerstbomen van Easyplants zijn mooie en realistische kerstbomen. Daarnaast zijn de bomen mooi vol en geven ze geen overlast van vallende naalden. De kunstboom is eenvoudig neer te zetten op een stevige standaard. Achteraf kan de boom makkelijk weer uit elkaar worden gehaald en opgevouwen in de doos terug op worden geborgen.

Wat kost een kunstkerstboom?

De prijzen van kunstkerstbomen lopen uiteen van €387 voor een kleintje van 210cm tot boven de €500 euro voor een mooie grote boom van 240 cm. Er zijn ook bomen voor lagere prijzen verkrijgbaar op internet, maar vaak levert u dan in op de kwaliteit. Deze bomen zijn vaak niet goed gevuld en zien er niet realistisch uit. Bij Easyplants streven wij ernaar, producten te ontwikkelen en verkopen die realistisch en mooi zijn. Op deze manier wordt iedere kunstplant een echte eyecatcher op uw kantoor, in uw winkel of in uw huiskamer.

Binnen of buiten?

Alle kunstkerstbomen die wij verkopen zijn bedoeld voor gebruik binnen huis. Wanneer u deze bomen buiten zet, kunnen wij u niet garanderen dat de boom lang mooi blijft. Buiten uw huis hebben de wind, regen en zon vrij spel, waardoor de kunststof waarvan de bomen zijn gemaakt, kan worden aangetast. Mocht u toch kunstbloemen, kunstplanten of kunstbomen willen hebben, kijk dan bij onze kunstplanten voor buiten.

Nep kerstboom onderhouden

De nep kerstboom of kerstbomen worden door ons persoonlijk bij u afgeleverd of ze worden door de reguliere post gebracht. De kerstbomen worden afgeleverd in dozen en moeten na ontvangst uit de dozen worden gehaald en worden uitgeklapt. De takken zijn bij ontvangst ingeklapt en dienen naar eigen inzicht worden gebogen en gevormd. Onderhoud hoeft u verder niet te plegen aan deze nep kerstbomen. Wel raden wij u aan om de bomen na gebruik te bewaren in de bijgeleverde doos. Hiermee voorkomt u stof, spinnenwebben en evt. verkleuring op lange termijn.

Kunstkerstboom kopen

Geen gesjouw meer met zware onhandige bomen, maar online in een keer al uw kunstkerstbomen bestellen. Easyplants heeft het gehele jaar kunstbomen in het assortiment, dus u hoeft niet te wachten tot het najaar met de bestelling van uw bomen. Na bestelling worden de bomen gratis bij u afgeleverd en hoeft u ze alleen nog op te tuigen!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x