Vlag Vlag
Filter

Kunst Monstera & Philo

Sorteren op:

-10%
190
90
€187,90 €169,11
-10%
230
100
€247,70 €222,93
-10%
120
55
€99,70 €89,73
-15%
50
35
€4,00 €3,40
-10%
40
40
€33,50 €30,15
-10%
120
60
€92,30 €83,07

De kunst Monstera en kunst Philodendron zijn grote planten met een tropische uitstraling, het zijn beiden planten uit de aronskelkfamilie (Araceae). Het zijn planten die oorspronkelijk in het tropisch regenwoud van Midden- en Zuid-Amerika voor komen. De kunst Monstera’s en Philodendrons van Easyplants zijn zeer realistisch met mooie grote leerachtige bladeren. Geef uw huiskamer, slaapkamer of kantoor een tropische uitstraling met deze mooie grote plant. Groene vingers hoeft u niet te hebben om uw ruimte toch mooi aan te kleden met nepplanten. De Monstera is een echte eyecatcher in uw huiskamer of op uw kantoor!

Hoogwaardige kunststof Monstera’s

De Monstera wordt ook wel de ‘gatenplant’ genoemd. Al onze Monstera’s zijn van een hoogwaardige kleurvaste kunststof gemaakt. Elk blad is uniek en met grote zorg geproduceerd waardoor hij nauwelijks van echt te onderscheiden is. Het enige wat u zo af en toe moet doen om uw kunststof Monstera te onderhouden, is het blad zo af en toe eens goed afstoffen. De kwaliteit van alle kunstplanten bij Easyplants is zeer hoog waardoor u jaren plezier kunt hebben van onze producten.

Hoogwaardige kunststof Philodendrons

Philodendrons zijn groot-bladerige planten die voorkomen in de regenwouden van Amerika en het Caraïbisch gebied. Deze plant staat in Nederland ook wel bekend als Deliciosa, Monstera of Gatenplant. 

Verschillende maten Monstera’s en Philodendrons

Easyplants heeft verschillende maten gatenplanten in het assortiment:

  • 80 cm hoog met plastic pot
  • 50 cm hoog, zonder pot, zelf nog in steekschuim en pot plaatsen

Wij hebben ook losse Monstera bladeren in het assortiment. Dit levensechte blad is 73 cm lang en mooi te gebruiken in combinatie met siertakken of kunstbloemen, of gewoon als blad op zichzelf in een mooie grote vaas.

Binnenshuis of buitenshuis

Met een kunst Monstera kunt u overal een tropische sfeer creëren. Dit kan zowel in huis, op kantoor, als buiten. Pas alleen wel op met het buiten plaatsen van deze kunstplant, want buiten worden de planten blootgesteld aan andere factoren die vragen om andere kwaliteiten. Uiteraard is het geen probleem om zo af en toe voor bijvoorbeeld een feest uw tuin extra aan te kleden met kunstplanten zoals deze kunst Monstera, maar laat hem vervolgens niet weken buiten staan want daar is deze kunstplant niet voor bestemd. Wilt u kunstplanten die wel langere tijd buiten kunnen worden geplaatst? Kijk dan bij ons assortiment kunstplanten voor buiten.

Monstera op kantoor, in wachtkamer of winkel

De Monstera is ook een echt juweeltje voor op kantoor, in de wachtkamer of voor in de winkel. In deze ruimtes, waar kamerplanten vaak een ondergeschoven kind zijn, komt een kunstplant zeer goed tot zijn recht. Op sommige plekken wordt vaak vergeten de kamerplanten water te geven, bij andere bedrijven krijgen ze juist iets te rijkelijk water waardoor ze ook doodgaan. Deze kunst Monstera biedt daar een goede uitkomst voor! Creëer meer huiselijkheid en sfeer op kantoor, in de wachtkamer of in de winkel.

Sierpotten

Voor een extra mooie uitstraling plaatst u alle Monstera’s in een sierpot passend bij uw interieur. Vanwege de omvang van deze plant, is het mooi als hij in een grote sierpot wordt geplaatst. Enkele Monstera’s dienen eerst nog in steekschuim en vervolgens in een sierpot geplaatst te worden. Extra mooi wordt het als dit vervolgens wordt afgedekt met siersteentjes.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x