Vlag Vlag
Filter

Kunstfruit

Sorteren op:

-10%
9
9
€9,20 €8,28
-10%
6
6
€8,00 €7,20
-10%
7.5
7.5
€5,10 €4,59

Kunstfruit kopen bij Easyplants

Kunstfruit van Easyplants is niet van echt te onderscheiden. Door de hoge kwaliteit aan kunststof lijkt dit fruit net echt. Pas op dat u dit kunstfruit niet gaat verwarren met echt fruit! Hier uw tanden in zetten is namelijk niet aan te raden. Net zoals onze kunstbloemen is dit kunstfruit zeer natuurgetrouw. Ons assortiment namaakfruit bestaat uit verschillende fruitsoorten, zoals: appels, peren en sinaasappelen. Welk 'lekker' stukje fruit ligt binnenkort in uw fruitschaal?

Eindeloos combineren met kunstfruit

Het nep fruit van Easyplants kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een herfstukje, leg daar een stuk kunstfruit neer om het helemaal af te maken. Ook kunt u ervoor kiezen om verschillende fruitsoorten bij elkaar in een fruitschaal te leggen. Dan heeft u jaarrond een mooie fruitschaal op de tafel of in de keuken staan. Het kunstfruit is zeer onderhoudsvriendelijk, een keer afstoffen en het nep fruit ziet er weer uit als nieuw!

Toepassingen van kunst fruit

Hoe u nep fruit kunt gebruiken? Wij geven een aantal ideeën:

  • Nep fruit is perfect voor schilders. Het blijft steeds hetzelfde en is zeer waarheidsgetrouw, waardoor het perfect geschikt is voor schilders die stillevens met fruit willen schilderen.
  • Een volle fruitschaal ziet er uitnodigend en gezellig uit. Ook als u alleen woont en niet veel fruit eet, kunt u met nep fruit een schaal vol fruit hebben.
  • DIY-projecten. Bent u gek op DIY-projecten? Met fruit valt een hoop leuks te doen! Denk bijvoorbeeld aan een krans met mooie kunstbloemen en nep fruit.
  • Toneelvoorstellingen. Hebt u voor een toneelvoorstelling fruit nodig op het podium? Echt fruit wordt al snel lelijk en beurs. Denk ook eens aan kunst fruit!

Onze nep fruit is niet van echt te onderscheiden 

Het kunstfruit is, net als onze kunstplanten, niet van echt te onderscheiden. Wilt u dit met uw eigen ogen zien? Dat is mogelijk! Kom langs in onze showroom, of bestel gewoon een stuk kunstfruit. Als u het toch niks vindt, kunt u dit binnen 14 dagen terugsturen en krijgt u uw geld terug! Om te zorgen dat het kunstfruit net echt is, hebben we er natuurlijke oneffenheden in verwerkt. Daarnaast hebben we er verschillende kleurtinten in verwerkt. Zo ziet u bijna geen verschil tussen uw kunstfruit en echt fruit. 

Ons assortiment aan nepfruit bestaat uit nepbananen, kunstappels, citroenen, vijgen en een citroenboom. Deze zijn in diverse formaten verkrijgbaar en altijd van goede kwaliteit. Onze fruit decoratie kleurt uw toneel, woonkamer of een stilleven schilderij.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x