Vlag Vlag

Kunst Steelbloemen & Takken

Sorteer op:

Kunst steelbloemen

De steelbloemen van Easyplants Kunstplanten lenen zich uitstekend voor los gebruik, bijvoorbeeld in een gebruikte wijnfles of een smalle vaas. Maar ook voor het maken van boeketten zijn de kunst steelbloemen uitermate geschikt. Mix de verschillende kunstbloemen met elkaar of combineer ze met een tak van een boom in combinatie met bodembedekkers zoals mos. 

Verschillende steelbloemen

Binnen het aanbod op deze pagina staan verschillende kunstbloemen met een steel en takken. De lengte van de kunstplanten loopt uiteen waardoor ze in verschillende interieurs goed tot hun recht komen. In een grote ruimte zou u bijvoorbeeld kunnen kiezen voor wat meer en grotere steelbloemen, terwijl er in kleine interieurs sneller gekozen zou worden voor kleinere kunstbloemen of één enkele steelbloem of tak in een vaas.

Andere kunstbloemen
Naast steelbloemen bestaat het aanbod van Easyplants uit verschillende andere bloemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kunst orchidee of de geranium. Maar ook voor boeketten kunt u bij Easyplants terecht en ook voor grotere kunstplanten en kunstbomen bieden we verschillende oplossingen. 

Gemakkelijk kunst steelbloemen kopen

Bent u enthousiast over een of verschillende kunstbloemen op deze pagina? Dan kunt u de steelbloemen eenvoudig en snel online kopen. De verzending van de producten is bij Easyplants kosteloos en omdat alles uit voorraad leverbaar is, kunnen we uw bestelling snel bij u bezorgen! Heeft u vragen over een of meerdere producten? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder bij de aankoop van de kunstbloemen.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x