Kunstboeketten

Sorteer op:

Kunstboeketten online

Boeketten voegen leven en gezelligheid toe aan het interieur. Een boeket blijft alleen vaak maar een paar dagen echt mooi. Daarna leggen de bloemen een voor een het loodje en moet er een nieuwe bos bloemen gekocht worden. Met boeketten van kunstbloemen heeft u dit ongemak niet. De kunstbloemen in de boeketten zijn erg realistisch en bijven jarenlang mooi! Daarnaast staan de bloemen altijd allemaal gelijk in bloei!

Verschillende kleuren boeketten

Easyplants heeft meerdere verschillende kleuren en soorten kunstbloem boeketten in het assortiment, waardoor er voor iedere smaak of stemming een passend boeket met kunstbloemen verkrijgbaar is. De bloemen zitten al mooi geschikt in een bosje en kunnen dus zo in een vaas worden geplaatst.

Realistische kunstbloemen

Veel mensen zijn wat terughoudend in de aanschaf van kunstbloemen omdat ze deze er nep uit vinden zien. Bij Easyplants verkopen wij alleen kunstbloemen van hoge kwaliteit en met een realistische uitstraling. De kunstbloemen van Easyplants zijn wel wat duurder in aanschaf dan een echte bos bloemen in de bloemenwinkel, maar daar heeft u slechts enkele dagen plezier van. Met een realistisch boeket kunstbloemen heeft u jaar in, jaar uit een stralende bos bloemen op tafel of in huis staan. Het enige wat u er zo nu en dan eens mee moet doen, is afstoffen!

Naast boeketten hebben wij ook kunstbloemen in pot en bloeiende kunstplanten

Boeketten bij Easyplants

Easyplants heeft een ruim aanbod van kunstboeketten. Van kleurrijke boeketten waarmee u de lente in huis haalt, tot boeketten met vooral roze, paarse of witte accenten. Kies voor een kunstbloemen boeket met een strakke uitstraling, of ga juist voor wat speelsers.. De boeketten zijn kant-en-klaar te koop. Kies één boeket om accenten in huis aan te brengen, of kies juist meerdere boeketten om het hele huis op te fleuren met mooie kunstbloemen gebundeld in de perfecte verhouding! Uiteraard kunt u de boeketten ook combineren met andere kunstbloemen of kunstplanten in het assortiment van Easyplants Kunstplanten. Heeft u vragen over een van de boeketten? Neem dan gerust contact op, we helpen u graag verder!
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x