Vlag Vlag

Kleurrijke kunstbloemen en planten

Binnen deze pagina van Easyplants Kunstplanten vindt u een compleet aanbod aan bloeiende nepplanten. De bloemen en planten verschillen van elkaar in omvang en kleur. Met een compleet aanbod aan bloeiende kunstplanten kunt u altijd een geschikte plant vinden voor uw interieur.

Bloeiende kunstplanten voor buiten

Easyplants heeft een aparte categorie kunstplanten voor buiten. Als u de planten buiten in weer en wind wilt kunnen zetten, moeten deze van steviger materiaal zijn. Bloemen in bloeiende kunstplanten zijn het meest gevoelig voor verkleuring in de felle zon en gaan sneller kapot wanneer ze in de regen en wind staan. Om die reden heeft Easyplants weinig tot geen bloeiende kunstplanten voor buiten. Uiteraard is het altijd mogelijk een kunstplant voor binnen een keertje buiten te zetten om uw tuin mee op te vrolijken, maar zet de plant daarna wel weer binnen.

Kunstbloemen in een potje

Naast bloeiende kunstplanten, heeft Easyplants ook een uitgebreid assortiment kunstbloemen in pot. Deze kunstbloemen in pot zijn voornamelijke huiskamerplanten, al dan niet met bloemen. Wilt u liever een mooie bloeiende geranium of zoekt u een Camellia Japonica? Bekijk dan deze pagina met bloeiende kunstplanten. Stuk voor stuk mooie kunstplanten, al dan niet met realistische bloemen.

Voordelen van kunstplanten

Heel wat mensen zeggen niet van kunstbloemen te houden, maar wat nu als deze er niet nep uitzien, maar juist heel realistisch? Ervaar zelf het gemak van realistische kunstbloemen en kunstplanten. Nooit meer een plantenoppas regelen als u met vakantie gaat! De kunstbloemen en kunstplanten van Easyplants zijn allen zeer natuurgetrouw en zijn amper van echt te onderscheiden.
Andere voordelen van kunstplanten zijn:
   • Nauwelijks onderhoud nodig, alleen af en toe even afstoffen
   • Natuurgetrouw
   • Lange levensduur
   • Zeer hoge kwaliteit
Het aanschaffen van een bloeiende kunstplant kost u meer dan de aanschaf van een levende plant, maar door de hoge kwaliteit van de materialen van onze kunstplanten heeft u er jarenlang plezier van!
 

Een investering voor elk interieur

Planten geven ieder interieur een extra warme en huislijke uitstraling. Ditzelfde geldt voor het gebruik van kunstplanten. De prachtige Strelitzia of Bougainvillea zullen het in het echt niet zo goed doen in de huiskamer. Tenzij er zeer veel aandacht aan besteed wordt, maar dan nog zal de plant maar een gedeelte van het jaar in bloei staan. Bij de bloeiende kunstplanten heeft u geen last van de verwarming, tocht of kou in uw huis. Deze planten staan altijd prachtig in bloei zonder dat ú er iets aan hoeft te doen! Een echte eyecatcher voor uw interieur.
 
De kunstplanten en kunstbloemen van Easyplants zijn erg waarheidsgetrouw en nauwelijks van echt te onderscheiden. Bent u benieuwd hoe de kunstplanten eruit zien? Kom dan gerust eens langs in onze showroom onder de rook van Rotterdam!
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x