Gratis verzending boven €25 NL&BE
Voor 16:00 besteld? Vandaag verstuurd
Gratis afhalen in showroom
WebwinkelkeurShowroom
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  8 mei 2018

  Projectbeplanting

  Voordeel van kunstplanten bij projectbeplanting

  Vooraf aan het bedenken van uw beplantingsplan moet worden gekozen voor het gebruik van echte planten of kunstplanten. Het voordeel van kunstplanten is dat ze jarenlang mooi blijven, geen verzorging nodig hebben, altijd net zo mooi staan als toen ze zijn neergezet en daarnaast zeer realistisch zijn. Zeker voor in de zakelijke markt is het gebruik van kunstplanten zeer populair. Er is immers niet altijd iemand aanwezig met groene vingers en tijd voor onderhoud. Het enige wat u zo af en toe eens moet doen aan onderhoud van kunstplanten is ze afstoffen. Nog een bijkomend voordeel is dat kunstplanten geen allergische reacties kunnen oproepen bij mensen met bijvoorbeeld hooikoorts. Kunstplanten worden namelijk gemaakt van zijde.

   

  Sfeer creëren met kunstplanten

  Echte planten hebben veel licht nodig en doen het goed dichtbij een raam. Kunstplanten kunnen overal floreren. Een kantoor of hotel met een grote entree kunnen een mooie moderne uitstraling krijgen door symmetrisch een aantal grote plantenbakken te plaatsen. Bij een kantoor of bijvoorbeeld dokterspraktijk, kunnen juist kleinere kunstplanten zoals bijvoorbeeld kunst siergras of een kunst orchidee goed tot hun recht komen. Ook mooie kunstboeketten op een balie of leestafel in de wachtruimte kan net even dat extra beetje sfeer creëren, waardoor uw klanten of patiënten zich sneller op hun gemak zullen voelen.

   

  Verschillende types projectbeplanting

  Bij projectbeplanting denkt u misschien gelijk aan een plant of kunstboom naast de ingang van een kantoorgebouw, maar er zijn nog meerdere locaties denkbaar waar kunstbeplanting niet zal misstaan. Wat dacht u van:

  • - Ziekenhuizen
  • - Zwembaden
  • - Restaurants
  • - Strandtenten

   

  Op al deze locaties speelt projectbeplanting een belangrijke rol voor de beleving van de mensen die er komen. Er kan duidelijk en eenvoudig een bepaalde sfeer worden neergezet. Op al deze locaties zijn er belangrijke factoren die het echte beplanting zeer moeilijk maken om te overleven. Factoren die echte planten schade geven zijn:

  • - Te weinig licht
  • - Chloor
  • - Zout water
  • - Hoge luchtvochtigheid

   

  Door te werken met kunstbeplanting, kan zeer eenvoudig de ruimte worden gevuld met allerhande planten, zonder rekening te hoeven houden met standplaats en de aanwezige omstandigheden.

   

  Beplantingsplan maken

  Het is mogelijk zelf een beplantingsplan te maken, maar u kunt ook onze hulp inschakelen van de professionals van Easyplants. Wij denken graag met u mee over welke planten er gecombineerd kunnen worden en op welke wijze ze een eyecatcher zullen zijn binnen uw instelling.

   

  Grote kunstplanten

  In grote ruimten komen grote planten het beste tot hun recht. Vaak wordt er in dit geval gekozen voor een kunstboom of voor bijvoorbeeld een palm, bamboe of ficus. Ook de kunst rubberplant is een populaire grote kunstplant die in verschillende hoogtes en varianten verkrijgbaar is.

   

  Kunstplanten kopen?

  Via de website van Easyplants kunt u kijken naar ons uitgebreide assortiment aan kunstplanten, kunstbloemen en kunst bomen. Het is ook mogelijk om bij ons in de showroom langs te komen om met eigen ogen te zien hoe mooi en realistisch onze kunstplanten zijn. Wilt u graag de mogelijkheden voor een beplantingsplan voor uw bedrijf of instelling bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

  Laat een bericht achter

  Geef ons je mening

  * Verplichte velden