Gratis verzending boven €25 NL&BE
Voor 16:00 besteld? Vandaag verstuurd
Gratis afhalen in showroom
WebwinkelkeurShowroom
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    19 maart 2020

    Makkelijke kamerplant gezocht? Maak kennis met de planten van EasyPlants!

    Een makkelijke kamerplant: wat zoekt u precies?

    U zoekt een makkelijke kamerplant. Er zijn makkelijke kamerplanten te krijgen in verschillende categorieën. De vraag is: wat vindt u de belangrijkste eigenschappen van een makkelijke kamerplant? Enkele eigenschappen die vallen onder het begrip ‘makkelijke kamerplant’ zijn bijvoorbeeld:

    • • Een sterke kamerplant die goed tegen minder aandacht kan. Dit is wat veel mensen zoeken als ze een makkelijke kamerplant zoeken. Ze zijn niet altijd even trouw in het water geven of voeding geven van de plant en zoeken daarom een plant die tegen een stootje kan.
    • Een plant die niet geeft om de hoeveelheid licht of schaduw. Er zijn genoeg planten die een specifieke gebruiksaanwijzing hebben wat betreft een licht of donker plekje. Een gemakkelijke plant is voor veel mensen een plant die zowel op een lichte, zonnige plek als op een plekje in de schaduw gedijt.
    • Een plant die niet geeft om verschillende temperaturen en/of verschil in luchtvochtigheid. Nog zo’n punt: u zoekt misschien wel een plant die het goed doet in de badkamer, ook als u ervan houdt om een uur lang onder de douche te staan. U zoekt dan een makkelijke plant die tegen een hoge luchtvochtigheid en een ‘tropisch klimaat’ is opgewassen.

     

    Makkelijke planten in allerlei soorten en maten vindt u hier!

    Goed nieuws: wat voor makkelijke plant u ook zoekt, bij Easyplants hebben we ons gespecialiseerd in makkelijke planten. Dus of u nu lui, vergeetachtig, vaak van huis of heel pietje-precies bent en daar een plant bij zoekt: bij Easyplants vindt u wat u zoekt. Een kamerplant die weinig water nodig heeft? U hebt ze voor het uitkiezen. Een makkelijke kamerplant met bloemen? Bij ons hebt u een ruime keuze.

    Neem eens een kijkje in ons assortiment. We verkopen bijvoorbeeld:

    We hebben van alles wat. Kijk bijvoorbeeld eens in onze blog over grote kunstplanten voor binnen en vind uit wat de populairste grote planten zijn voor binnen.

    Het mooie aan de planten van Easyplants is dat ze allemaal even makkelijk zijn. Als u de foto’s bekijkt, ziet u niet dat ze niet echt zijn. En toch zijn ze ‘echt nep’. Zo mooi kunnen namaak planten zijn!

     

    Kamerplanten van Easyplants: sterke planten die niets nodig hebben

    Het feit dat al onze planten nep zijn, maakt ze tot sterke planten die aan erg weinig genoeg hebben. Het enige onderhoud dat deze planten ‘nodig’ hebben, is af en toe even een voorzichtige stofbeurt. Ze zien er dan weer als nieuw uit. Voor de rest hebt u geen omkijken naar onze makkelijke planten.

    Twijfelt u erover of een kunstplant iets voor u is? We vertellen u hieronder graag meer over de voordelen van kunstplanten.

     

    Voordelen van kunstplanten

    • De allermakkelijkste kamerplant. Een kunstplant gaat bij iedereen lang mee. Of u nu een sterke plant voor binnen zoekt of een makkelijke kamerplant die het niet erg vindt om in de schaduw te staan: een kunstplant vindt alles prima.
    • Zeer echte uitstraling. Goedkopere kunstplanten hebben vaak een duidelijk neppe, ‘plastic’ uitstraling. Onze kunstplanten zijn van zeer hoge kwaliteit. Dit ziet u ook aan de planten: u moet er met je neus bovenop staan om te kunnen vermoeden dat ze nep zijn. We krijgen soms verhalen binnen van bijvoorbeeld mensen die er na hun vakantie achter komen dat de kunstplanten ook water hebben gekregen van een zorgzame plantenoppas…
    • Huisdieren hebben er geen last van. Een echte plant kan soms een doorn in het oog zijn van bijvoorbeeld katten. De geur bevalt hen bijvoorbeeld niet of ze beginnen op de plant te kauwen. De gemiddelde kat of een ander huisdier zal van een nepplant niet zo snel onder de indruk zijn, wat zowel de plant als het huisdier ten goede komt.
    • • Ook toepasbaar in bijvoorbeeld koude of natte ruimtes. Voor sommige ruimtes in het moeilijk om geschikte planten te vinden. Wat voor plant zet u bijvoorbeeld op het bankje in een koude, wat tochtige hal? En welke plant wordt blij van een badkamer met een hoge luchtvochtigheid en weinig licht? Het antwoord luidt: een kunstplant.
    • • Speciale kunstplanten voor buiten verkrijgbaar. Niet elke kunstplant kan buiten staan. Voor buiten heeft Easyplants speciale kunstplanten voor buiten. Deze planten zijn bestand tegen weersinvloeden en uv-straling en blijven lang mooi.

     

    Makkelijke planten voor binnen: ook het bestellen is makkelijk!

    Hebt u al bedacht welke plek ideaal is om een waarheidsgetrouwe kunstplant neer te zetten? Bij Easyplants hebt u een uitgebreide keuze, wat voor plant u ook zoekt. Kijk bijvoorbeeld bij onze kamerplanten voor een grote makkelijke kamerplant of bekijk onze kunst kantoorplanten voor sterke planten die populair zijn onder kantoormedewerkers die wat groen in hun werkomgeving hebben. Of kies voor een fleurige variant en ga voor een kunstbloem!

    Voor elke bestelling bij Easyplants geldt:

    • • Gratis verzending boven de 50 euro in NL en BE
    • • Besteld voor 14 uur = morgen geleverd
    • • 14 dagen retourrecht

     

    Laat een bericht achter

    Geef ons je mening

    * Verplichte velden
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »