Gratis verzending boven €25 NL&BE
Voor 16:00 besteld? Vandaag verstuurd
Gratis afhalen in showroom
WebwinkelkeurShowroom
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    15 juni 2020

    Dit zijn de populairste grote kunstplanten voor binnen van 2020

    2020 is een jaar dat tot nu toe vooral heeft bestaan uit binnen zitten in uw woning. Dit heeft iedereen op de proef gesteld. Het is natuurlijk niet makkelijk geweest om al die tijd niet naar buiten te gaan en vooral niet naar druk bezochte plekken te gaan. Veel mensen konden niet werken en zaten dus zonder werk thuis. Daardoor ontstond er veel tijd voor bijvoorbeeld het klussen aan de woning of het herinrichten van het huis.

    Groen in huis: grote planten zijn hip

    Als u de inrichting van uw woning aanpakt, is vroeg of laat ook het groen aan de beurt. Ook op het gebied van planten in huis bestaan er duidelijke trends.

    Momenteel zien we bijvoorbeeld dat grote planten voor binnen erg populair zijn. Een grote plant geeft een ruimte direct sfeer en ‘vult’ de ruimte op een natuurlijke manier.

    Grote planten voor binnen zijn echter wel vaak prijzig: ze hebben er best wat tijd voor nodig gehad om zo groot te worden, en dat zie je terug in de prijs. Zeker voor mensen met niet al te groene vingers is de prijs van grote planten voor binnen vaak even slikken.

     

    Grote kunstplanten voor binnen: perfect alternatief voor echte planten

    Bij Easyplants hebben we de oplossing: grote kunstplanten voor binnen. Als u van uzelf weet dat u al eerder planten hebt laten doodgaan doordat u ze bijvoorbeeld vergeet water te geven of doordat u simpelweg niet weet hoe u de planten moet verzorgen, zijn grote kunstplanten voor binnen een ideale manier om mee te doen aan de trend.

    Hoewel grote kunstplanten voor binnen niet per se goedkoper zijn dan echte grote planten voor binnen, hebt u bij een grote kunstplant van goede kwaliteit wel de garantie dat u er lang van kunt genieten: de plant kan niet doodgaan en staat er altijd even mooi bij, zonder dat het u moeite kost.

    Bovendien zien kunstplanten er vandaag de dag bedrieglijk echt uit: waar kunstplanten er vroeger vaak nep en plasticachtig uitzagen, zijn de kunstplanten van tegenwoordig maar moeilijk van echt te onderscheiden. Dit geldt ook voor de grote kunstplanten voor binnen die wij hieronder behandelen.

     

    De populairste grote kunstplanten voor binnen

    Hieronder vindt u de populairste grote planten voor binnen. Veel van deze kamerplanten zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en dus ook in verschillende prijscategorieën.

     

    1. Kunstpalm Phoenix de Luxe

    Breng de tropen naar uw woning met deze schitterende kunstpalm Phoenix de Luxe met een levensecht uiterlijk. Met zijn 2 meter is het een echte eyecatcher. De stam bestaat uit echt hout en de grote palmbladeren zijn gemaakt van een goede kwaliteit kunststof die hun kleur behouden. Zo wordt voorkomen dat de boom door bijvoorbeeld de zon gaat verkleuren. Deze palm past bij de kleuren blauw en groen en past zowel bij een moderne als een retro huisstijl. De palm wordt geleverd in een kleine pot, die weinig (vloer)ruimte inneemt.

     

    2. Kunstplant Bamboe

    Bamboe is een plantensoort die snel groeit. Wilt u graag bamboe in huis, dan is het slim om voor een neppe variant te kiezen. De kunstplant bamboe houdt mooi dezelfde hoogte en begint niet na een tijdje het plafond te kietelen.

    Net zoals de kunstpalm heeft de kunst bamboe sierlijke bladeren van kunststof. De kunstbamboe is in veel verschillende maten te verkrijgen en is ideaal te plaatsen in slaapmakers of kantoorruimtes. Er zijn veel verschillende soorten kunst bamboe. Zo is de kunstplant Japanse Bamboe van 1,40 meter een zeer populaire bamboe. Dit komt door de felle groene kleur die eruit springen. Dit past goed bij een exotische huisstijl.

     

    3. Kunst Bananenboom

    Nog maar een tropisch exemplaar. De kunst bananenboom heeft met zijn sierlijke uitstraling al heel wat blije gezichten opgeleverd in 2020. Deze razend populaire kunstplant geeft met zijn artistieke vorm elke woonkamer een gezellige sfeer. Het woord “kunst” in kunstplant wordt met deze plant erg serieus genomen. Het is een waar kunststuk met zijn lange sierlijke bladeren.

     

    4. Kunstplant Heliconia

    De kunstplant Heliconia is anders dan andere planten: het is geen houtplant. De lange stengels die overgaan in bladeren zijn prachtig rank om te zien, passen in een strakke huisstijl en matchen goed met de kleur wit. Doordat de plant bijna 2 meter is, past hij goed in de woonkamer of in een ontvangsthal. Deze kunstplant zal bij binnenkomst gelijk de aandacht trekken.

     

    5. Kunstplant Strelitzia

    Deze typische kunstplant voor in de kamer is verkrijgbaar in 3 hoogtes:

    De kleinste variant is met zijn gemiddelde hoogte perfect voor heel veel plaatsen. Zo kan u de plant op de tafel, vensterbank of kast zetten. Door een mooie pot voor de strelitzia te kiezen die bij uw interieur past, laat u de plant naadloos aansluiten op uw interieur.

     

    6. Kunstplant Ficus Liana

    De exotische kunstplant Ficus Liana heeft een bijzonder uiterlijk met allerlei lianen takken die zich in een draaiend geheel tot een stam vormen. De grote bos bladeren aan de bovenkant van de plant zorgt voor volume. De plant is verkrijgbaar in verschillende hoogtes.

     

    Er is nog veel meer!

    Hopelijk heeft u tussen deze trendy kunstplanten van 2020 de geschikte kunstplant voor uw woning gevonden. Zo niet, kijk dan gerust verder in ons assortiment kunstplanten: wij hebben voor ieder wat wils en al onze kunstplanten zijn zorgvuldig geselecteerd op hun uitstraling. Bij ons geen kunstplanten met ‘plastic’ uitstraling!

     

    Grote kunstplanten snel bij u thuis

    De kunstplanten van Easyplants worden per post bij u afgeleverd. Bestelt u uw favoriete grote kunstplant voor binnen vóór 14 uur, dan wordt de plant morgen bij u afgeleverd. De verzending van uw grote kunstplanten is gratis boven een bestelwaarde van 25 euro.

    Laat een bericht achter

    Geef ons je mening

    * Verplichte velden
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »