Vlag Vlag
Filter

Kunst kamerplanten

Sorteren op:

Kamerplanten

Het is belangrijk om rekening te houden met het plaatsen van voldoende ‘groen’ in huis. Het probleem hierbij is echter dat de ‘perfecte kamerplant’ eigenlijk niet bestaat. Smaken verschillen immers, dus niet alle kamerplanten passen bij u. Daarbij komt ook nog eens dat het interieur zich moet lenen voor een bepaalde kamerplant. Bij Easyplants bent u daarom op de juiste plek om de kamerplant te kopen die bij u en uw interieur past. Hierbij ontzorgen wij u totaal, we op deze website vindt u namelijk kunstplanten waar u niet voor hoeft te zorgen nadat ze bij u in de kamer zijn gezet.

Verschillende soorten kamerplanten

Het gezegde ‘door de bomen het bos niet meer kunnen zien’ is misschien een beetje flauw in deze context maar toch zit er wel een kern van waarheid in. Er zijn namelijk erg veel verschillende soorten kamerplanten. Dit geldt niet alleen voor normale kamerplanten, maar ook voor neppe kamerplanten. Daarom zetten we hier een aantal verschillende soorten kamerplanten op een rij zodat u al een onderscheid kunt maken in de soort kamerplant die u zoekt.

  • Klimplant: Klimplanten worden vaak gebruikt als muurbedekker. Ook voor wat betreft kunstplanten zijn hiervoor mooie en stijlvolle oplossingen. De New English Ivy Wall is hierin bijvoorbeeld een goede optie.
  • Bladplant: Een bladplant is vaak een groene en daarmee neutrale kamerplant. Bij Easyplants kijken we bovendien erg naar de kwaliteit van de bladeren. Dit betekent dat de bladeren nauwelijks van echt te onderscheiden zijn.
  • Bloeiende plant: Bloeiende kunstplanten kunnen uw interieur opfleuren. Bij Easyplants verkopen we bloeiende kunstplanten in verschillende kleuren. Een voorbeeld is de Liana Fuchsia.

Formaat kunst kamerplant

Bij Easyplants zijn kamerplanten beschikbaar in alle soorten en maten. Op die manier maakt het niet uit of u voor bijvoorbeeld uw hal met dat hoge plafond een mooie kunst kamerplant zoekt, of dat u in een appartement woont en op zoek bent naar een kleiner formaat kunstplant. Door het ruime aanbod in kunst kamerplanten zit er voor elke woningsoort een mooie kunstplant tussen. 

Hip: grote kamerplanten

Je spot het steeds vaker in woontijdschriften: prachtig ingerichte woonkamers en keukens waarin een grote plant als eye catcher fungeert. Een grote plant is een perfecte manier om een ruimte aan te kleden. Lijkt uw nieuwe huis nog wat kaal? Een grote plant kan echt het verschil maken!

In onze blog over de populairste grote kunstplanten voor binnen vertellen we u meer over deze trend. 

Bijpassende plantenbakken

Om uw kamerplant direct een plekje te kunnen geven, leveren wij naast mooie kunst kamerplanten, plantenpotten. Easyplants heeft ronde potten om uw kamerplanten in te zetten, maar ook grote vierkante plantenpotten. Zo is er voor iedereen een mooie pot voor zijn kunst kamperplant.

Fleur je huis op!

Begin vandaag nog met het opfleuren van je huis en koop een kamerplant waar u geen omkijken naar heeft. De kunstplanten van Easyplants zijn zeer realistisch gemaakt en bovendien kunt u er jaren van genieten!

Grote kamerplanten: ook zeer geschikt voor op kantoor

Bij de term 'kamerplant' denkt u misschien enkel aan woonhuizen, maar onze kunst kamerplanten zijn ook juist zeer geschikt voor op kantoor. Denk bijvoorbeeld aan een tropische sfeer met onze kunstpalmen.

Kantoorruimtes zijn vaak groot en het is niet eenvoudig om van zo'n kantoorruimte, waarin toch als functionele meubels enkel maar bureaus, bureaustoelen en wat kasten staan, een fijne, uitnodigende omgeving te maken.

Al sinds jaar en dag bewijzen (grote) kamerplanten hier hun diensten: enkele met zorg geplaatste kamerplanten geven de ruimte een veel aangenamere sfeer. Juist in een kantooromgeving is het slim om te kiezen voor kunst kamerplanten: grote kamerplanten zijn vaak duur, maar de verzorging ervan wordt in een kantooromgeving eenvoudig vergeten. Een kunst kamerplant heeft geen enkele aandacht nodig en staat er altijd mooi bij. Dit maakt kunst kamerplanten perfect voor in iedere kantoorruimte!

Wilt u advies over hoe u uw kantoorruimte mooi kunt inrichten met kunst kamerplanten? Wij helpen u graag met onze dienst projectbeplanting.

Daarom koopt u uw kunst kamerplanten bij Easyplants

Al vele klanten zijn u voorgegaan: zij kozen voor Easyplants en bestelden hun kunst kamerplant bij ons. Enkele redenen waarop veel klanten steeds weer voor ons kiezen:

  • Verzending is gratis in Nederland en België boven een bestelwaarde van 25 euro
    • Ook grote kamerplanten worden dus gratis bij u afgeleverd!
  • Bestelt u uw kamerplanten vóór 14 uur, dan hebt u ze morgen in huis
  • Bent u niet zeker van uw keuze? Kom dan langs in onze showroom in Barendrecht om onze kamerplanten in het echt te bekijken!
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x