Vlag Vlag

Kamerplanten

Het is belangrijk om rekening te houden met het plaatsen van voldoende ‘groen’ in huis. Het probleem hierbij is echter dat de ‘perfecte kamerplant’ eigenlijk niet bestaat. Smaken verschillen immers, dus niet alle kamerplanten passen bij u. Daarbij komt ook nog eens dat het interieur zich moet lenen voor een bepaalde kamerplant. Bij Easyplants bent u daarom op de juiste plek om de kamerplant te kopen die bij u en uw interieur past. Hierbij ontzorgen wij u totaal, we op deze website vindt u namelijk kunstplanten waar u niet voor hoeft te zorgen nadat ze bij u in de kamer zijn gezet.

Verschillende soorten kamerplanten

Het gezegde ‘door de bomen het bos niet meer kunnen zien’ is misschien een beetje flauw in deze context maar toch zit er wel een kern van waarheid in. Er zijn namelijk erg veel verschillende soorten kamerplanten ook qua kunstplanten. Daarom zetten we hier een aantal verschillende soorten kamerplanten op een rij zodat u al een onderscheid kunt maken in de soort kunstplant die u zoekt.

  • Klimplant: Klimplanten worden vaak gebruikt als muurbedekker. Ook voor wat betreft kunstplanten zijn hiervoor mooie en stijlvolle oplossingen. De New English Ivy Wall is hierin bijvoorbeeld een goede optie.
  • Bladplant: Een bladplant is vaak een groene en daarmee neutrale kamerplant. Bij Easyplants kijken we bovendien erg naar de kwaliteit van de bladeren. Dit betekent dat de bladeren nauwelijks van echt te onderscheiden zijn.
  • Bloeiende plant: Bloeiende kunstplanten kunnen uw interieur opfleuren. Bij Easyplants verkopen we bloeiende kunstplanten in verschillende kleuren. Een voorbeeld is de Liana Fuchsia.

Formaat kunst kamerplant

Bij Easyplants zijn kamerplanten beschikbaar in alle soorten en maten. Op die manier maakt het niet uit of u voor bijvoorbeeld uw hal met dat hoge plafond een mooie kunst kamerplant zoekt, of dat u in een appartement woont en op zoek bent naar een kleiner formaat kunstplant. Door het ruime aanbod in kunst kamerplanten zit er voor elke woningsoort een mooie kunstplant tussen. 

Bijpassende plantenbakken

Om uw kamerplant direct een plekje te kunnen geven, leveren wij naast mooie kunst kamerplanten, plantenpotten. Easyplants heeft ronde potten om uw kamerplanten in te zetten, maar ook grote vierkante plantenpotten. Zo is er voor iedereen een mooie pot voor zijn kunst kamperplant.

Fleur je huis op!

Begin vandaag nog met het opfleuren van je huis en koop een kamerplant waar u geen omkijken naar heeft. De kunstplanten van Easyplants zijn zeer realistisch gemaakt en bovendien kunt u er jaren van genieten!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x