Kunst kamerplanten

Sorteer op:

Kamerplanten

Rekening te houden met het plaatsen van voldoende ‘groen’ in huis. Het probleem hierbij is echter dat de ‘perfecte kamerplant’ eigenlijk niet bestaat. Smaken verschillen immers, dus niet alle kamerplanten passen bij u. Daarbij komt ook nog eens dat het interieur zich moet lenen voor een bepaalde kamerplant. Bij Easyplants bent u daarom op de juiste plek om de kamerplant te kopen die bij u en uw interieur past. Hierbij ontzorgen wij u totaal, we op deze website vindt u namelijk kunstplanten waar u niet voor hoeft te zorgen nadat ze bij u in de kamer zijn gezet.

Verschillende soorten kamerplanten

Het gezegde ‘door de bomen het bos niet meer kunnen zien’ is misschien een beetje flauw in deze context maar toch zit er wel een kern van waarheid in. Er zijn namelijk erg veel verschillende soorten kamerplanten ook qua kunstplanten. Daarom zetten we hier een aantal verschillende soorten kamerplanten op een rij zodat u al een onderscheid kunt maken in de soort kunstplant die u zoekt.

  • Klimplant: Klimplanten worden vaak gebruikt als muurbedekker. Ook voor wat betreft kunstplanten zijn hiervoor mooie en stijlvolle oplossingen. De New English Ivy Wall is hierin bijvoorbeeld een goede optie.
  • Bladplant: Een bladplant is vaak een groene en daarmee neutrale kamerplant. Bij Easyplants kijken we bovendien erg naar de kwaliteit van de bladeren. Dit betekent dat de bladeren nauwelijks van echt te onderscheiden zijn.
  • Bloeiende plant: Bloeiende kunstplanten kunnen uw interieur opfleuren. Bij Easyplants verkopen we bloeiende kunstplanten in verschillende kleuren. Een voorbeeld is de Liana Fuchsia.

Fleur je huis op!

Begin vandaag nog met het opfleuren van je huis en koop een kamerplant waar u geen omkijken naar heeft. De kunstplanten van Easyplants zijn zeer realistisch gemaakt en bovendien kunt u er jaren van genieten!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x