Gratis verzending boven €25 NL&BE
Voor 16:00 besteld? Vandaag verstuurd
Gratis afhalen in showroom
WebwinkelkeurShowroom
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  14 augustus 2018

  Hoe maakt u een prachtige vaas met kunstbloemen?

  Kunststof bloemen zijn zeer realistisch tegenwoordig en in vele gevallen niet van echt te onderscheiden. Mits u wel de goede kunstbloemen koopt natuurlijk! Mensen denken bij kunstbloemen al snel aan een plastic plantje in een goedkoop potje, maar Easyplants heeft ook prachtige kunstbloemen in vaas. In dit artikel geven wij u tips over kunstbloemen op vaas.

   

  Vaas met kunstbloemen

  In het assortiment van Easyplants kunt u complete samengestelde boeketten vinden. Deze zijn gerangschikt per kleurcombinatie of per type kunstbloemen. Het enige wat u hoeft te doen is een bijpassende vaas erbij uitzoeken. Het is ook mogelijk om zelf uw vaas te vullen met kunst takken, al dan niet gecombineerd met kunst steelbloemen. Afhankelijk van het type vaas, kiest u eenvoudig een passend bloemstuk erbij.

   

  Grote vaas

  Wilt u een grote vaas met kunstbloemen? Ga dan voor kunstbloemen met een wat langere steel en een langere bloem. Een boeket met korte kunstrozen valt al snel in het niet bij een hoge vaas. Kijk zeker bij het vullen van een grote vaas zeker eens naar kunst steelbloemen en takken. Dit zijn grote kunstbloemen die zeer geschikt zijn voor in een grote bloemenvaas. Hierbij zijn bloemen en kunst takken van meer dan 50 centimeter lang, zoals bijvoorbeeld de kunstbloem berenklauw, de bloesemtak of de Hortensia.

   

  Glazen vaas

  Een glazen vaas met kunstbloemen kan zeker ook niet misstaan. Zeker bij een kunstbloemenboeket kan een glazen vaas heel mooi zijn. Een glazen vaas hoeft geen rekening te houden met de kleur bloemen en is daarnaast ook passend binnen ieder interieur.

   

  Witte vaas

  Een witte vaas is helemaal hip! Voor zowel een landelijk interieur, als een modern interieur is een witte bloemenvaas met kunstbloemen gevuld een echte eyecatcher. Waar de een kiest voor een wit boeket in een witte moderne vaas, zal de andere juist een klassiek gemengd boeket in een witte bloemenvaas zetten. Beiden zijn eenvoudige sfeermakers in uw interieur. Een kunstboeket pioenrozen kan uw huiskamer juist een romantische uitstraling geven. De combinatie van een witte vaas met kunstbloemen kan dus verschillende uitstraling geven. Afwisseling van verschillende boeketten geeft uw interieur steeds een nieuwe uitstraling!

   

  Vaas opmaken met kunstbloemen

  Niet in iedereen schuilt een bloemist. Binnen het assortiment zijn dus ook vooraf samengestelde kunst boeketten verkrijgbaar. Wanneer u een beetje creatief bent, of de uitdaging aandurft, kunt u ook zelf een vaas opmaken met kunstbloemen. Hiervoor koopt u verschillende kunstbloemen, kunst takken en kunst steelbloemen. Varieer regelmatig door eens te kiezen voor de combinatie met een ander type kunstbloem. Zo heeft u iedere keer een ‘nieuwe’ vaas met kunstbloemen. Een tip vanuit ons is om kunstbloemen in grote vaas niet te vol te stoppen! Een grote bloemenvaas is juist mooi met een minimalistische vulling.

   

  Laat een bericht achter

  Geef ons je mening

  * Verplichte velden