Gratis verzending boven €25 NL&BE
Voor 16:00 besteld? Vandaag verstuurd
Gratis afhalen in showroom
WebwinkelkeurShowroom
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Door Sven van Rozendaal, 26 oktober 2016

  Kunstplanten: Schitterende vervangers voor echte planten

  Sterk verbeterde planten

  Sterker nog, op veel kantoren en in huizen worden al kunstplanten gebruikt zonder dat bezoekers zien dat het gaat om nepplanten. Dit is vooral te danken aan het feit dat er veel verbeteringen zijn toegepast aan de kunstplanten. Zo hebben we in de vorige blogartikelen al aandacht besteed aan de realistische bladeren van kunstplanten en de realistische stammen van kunstplanten. De combinatie van deze twee factoren in combinatie met een zorgvuldige analyse van hoe de echte planten eruitzien, maakt dat kunstplanten bijna niet meer van echt te onderscheiden zijn. Dit zorgt ervoor dat kunstplanten een geweldig alternatief kunnen worden van echte planten die veel meer aandacht nodig hebben.

  Voordelen kunstplanten

  Kunstplanten zijn vooral een aanrader wanneer het onderhouden van echte planten lastig is. Bijvoorbeeld in een kantoor waar niemand aandacht schenkt aan de planten of in een huishouden waarin iedereen erg druk is. Bovendien kan het in kantoren, maar ook in huiskamers lastig zijn om aan de wensen van echte planten te voldoen. Kantoorplanten worden namelijk doorgaans neergezet in de donkere hoekjes waar echte planten dus te weinig licht krijgen. De bladeren worden dan niet mooi groen en de groei blijft beperkt. Met kunstbomen of kunstplanten zet u een schitterende groene oase neer die verder weinig aandacht nodig heeft. Eens per jaar de kunstplant afstoffen is al meer dan voldoende! Bovendien beschikken onze huiskamers en werkruimtes vaak niet over het juist hydro klimaat. Dit zorgt ervoor dat de plant te veel of juist te weinig vocht krijgt toegediend. Bij kunstplanten heeft u deze nadelen niet.

  Ruime keuze

  Naast de kwaliteit die in de laatste jaren stevig verbeterd is, is ook het aanbod van kunstplanten in de laatste jaren sterk toegenomen. Op die manier kunt u de mooiste kunstplanten kopen voor uw huiskamer, entree, kantoor of zelfs binnenzwembad! Als expert op het gebied van nepplanten, helpt Easyplants u graag verder bij de keuze voor de beste planten voor iedere ruimte.

  Laat een bericht achter

  Geef ons je mening

  * Verplichte velden