Gratis verzending boven €25 NL&BE
Voor 16:00 besteld? Vandaag verstuurd
Gratis afhalen in showroom
WebwinkelkeurShowroom
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Door Easyplants, 13 november 2019

    Kunstkerstboom, ideaal voor elke kerst

    Het weer wordt al guurder en buiten is alles koud en grijs, maar al die kou betekent ook iets leuks: het is bijna kerst! De kerstperiode is een goed excuus om uw woning om te toveren tot een knus winterparadijs en dat doet u door middel van een mooie kunstkerstboom. Uiteraard kunt u elk jaar een nieuwe echte kerstboom aanschaffen, maar een mooie kunstkerstboom is een investering waar u geen spijt van zult krijgen. Waarom? Dat vertellen wij in deze blog.

     

    Een duurzame kerst

    Ten eerste is een kunstkerstboom de meest duurzame optie. Wanneer u een mooi exemplaar aanschaft, gaat deze jarenlang mee. U bergt hem op in de schuur of op zolder en wanneer de kerstperiode aanbreekt zet u de kunstboom gemakkelijk in de woonkamer. Geen gesjouw dus met zware onhandige bomen die eigenlijk net niet door de deur passen.

    Daarnaast laat een echte boom naalden los waardoor u continu aan het opruimen bent. Een kunstkerstboom heeft geen verzorging nodig, behalve het afstoffen nadat u hem van zolder hebt gehaald. Klinkt ideaal toch? En dat is het ook!

     

    Een mooie kunstkerstboom kopen

    De grootste twijfel die ontstaat bij de meeste mensen die overwegen om een kunstkerstboom te kopen is het uiterlijk van de boom. Bij een kunstkerstboom heeft u wellicht een plaatje in uw hoofd van een goedkope kunstkerstboom die zo erg glimt dat je er met geen mogelijkheid omheen kunt dat dit een plastic boom is. Om dat te voorkomen raden wij wel aan om te investeren in een boom die van hoge kwaliteit is.

     

    Hoe vindt u een boom van hoge kwaliteit?

    Een boom van 10 euro, is geen realistische kunstkerstboom. Voor een mooi exemplaar bent u nu eenmaal wat meer kwijt. Dat betekent echter niet dat elke duurdere kunstkerstboom, een mooie is. Daarvoor moet u de boom zien. Een andere mogelijkheid is om reviews te lezen van de website waar u een kunstkerstboom bestelt. Daar geven eerdere klanten hun eerlijke mening over de bomen. Bijvoorbeeld over de dikte van de kunstbegroeiing en de verdeling van het groen.

     

    Wat kost een kunstkerstboom?

    Eerder noemden we al dat een kunstkerstboom van hoge kwaliteit iets meer kost dan een tientje. Maar wat kost een mooie kunstkerstboom dan wel? Voor een mooie kunstkerstboom van normaalformaat (ongeveer 180cm), betaalt u tussen de 80 en 200 euro. Een echte kerstboom kost ook al gauw 50 euro, waardoor u met een kunstexemplaar al na twee tot drie jaar goedkoper uit bent.

     

    Het hele jaar door een sfeervolle woning

    Niet alleen tijdens kerst is er de mogelijkheid om uw huis knus te maken met gemakkelijk te verzorgen bomen en planten. Kunstplanten zijn het hele jaar door een ideale oplossing voor mensen die geen groene vingers hebben, maar wel sfeer in huis willen. Daarnaast kunt u gemakkelijk de plantenbak vervangen waardoor de plant altijd bij uw interieur past.

     

    Kunstplanten in uw tuin

    Niet alleen in huis maar ook voor buitenshuis zijn er planten die altijdgroen zijn zoals een kunst buxus voor buiten. Daardoor heeft u met kerst zowel binnen als buiten sfeer gecreëerd.

     

    Kunstkerstboom op kantoor

    Het kantoor is een plek waar medewerkers zich een groot deel van de week bevinden. Nu is het bewezen dat groen de productiviteit bevordert en een kerstboom creëert daarnaast ook een knusse omgeving en een gevoel van thuis. Daarom is het kantoor de ideale plek om kunstkerstbomen neer te zetten. Niemand die uitvallende naalden hoeft op te ruimen. Hij hoeft alleen opgezet te worden.

    Laat een bericht achter

    Geef ons je mening

    * Verplichte velden
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »