Gratis verzending boven €25 NL&BE
Voor 16:00 besteld? Vandaag verstuurd
Gratis afhalen in showroom
WebwinkelkeurShowroom
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Door Sven van Rozendaal, 26 oktober 2016

  Zeer realistisch

  Samenspel van technische ontwikkeling en finesse

  De kleur van de bladeren van de kunstplanten kan vrijwel een-op-een overgenomen worden van de echte planten. Ook kan er binnen de bladeren een kleurverloop worden aangebracht of kan de samenstelling binnen een boom veranderen, net als bij de natuurlijke equivalent. Dankzij de technieken die beschikbaar zijn, kan er dus heel nauwkeurig een realistische kunstboom, of plant worden ontwikkeld. Toch vergt het finesse om de kunstplanten daadwerkelijk te laten lijken op de echte planten. Deze finesse wordt uitgeoefend door de leveranciers van Easyplants. Op die manier kunt u kwalitatieve kunstplanten kopen voor uw huis, kantoor of andere ruimte!

  Toepassingen van kunstplanten

  Anders dan bij echte planten, zijn kunstplanten slechts in beperkte mate kwetsbaar voor factoren in hun directe omgeving. Waar echte planten een goede verhouding moeten hebben tussen vochtigheid, licht en temperatuur, kunnen kunstbomen vrijwel overal geplaatst worden. Wel zijn de bladeren van kunstplanten gevoelig voor UV-straling. Dit betekent dat zonlicht de planten doorgaans geen goed doet. De kleur van de bladeren zal namelijk fletser worden naarmate de zon er meer vat op krijgt. Met name planten die buiten staan krijgen hiermee te maken. Planten achter een raam zullen hier niet veel last van hebben. Dit betekent dat kunstplanten prima gebruikt kunnen worden in huiskamers, kantoorpanden en openbare ruimtes. Daarnaast bestaat de beplanting in zwembaden vrijwel altijd uit kunstplanten.

  Vrijblijvend advies

  Heeft u vragen over nepplanten? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder met de juiste keuze voor uw woning of kantoor!

  Laat een bericht achter

  Geef ons je mening

  * Verplichte velden