Gratis verzending boven €25 NL&BE
Voor 16:00 besteld? Vandaag verstuurd
Gratis afhalen in showroom
WebwinkelkeurShowroom
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Door Easyplants, 22 maart 2018

  Top 3 mooiste kunstbloemen voor de lente

  Over smaak valt uiteraard niet te twisten, maar er zijn zeker absolute toppers te noemen die mooi bij de lente passen. Het voordeel van kunstbloemen is dat ze altijd mooi blijven, ook als u niet zulke groene vingers heeft. Het enige dat u hoeft te doen is deze realistische kunstbloemen af en toe eens af te stoffen en eens op een andere plek te zetten. Ideaal dus voor de mensen die de gezelligheid en toch de natuur in huis willen halen.

   

  Kunstbloem, tak of boeket

  Bij het kiezen van een kunstbloem, moet u eerst bedenken wat u mooi vindt. Een aantal kunstbloemen, kunstplanten, een bloeiende siertak of een boeket. Bij Easyplants verkopen wij ze allemaal. Zeker in het voorjaar is het fijn om weer wat kleur in huis te halen na alle lange donkere dagen. Wij zullen de 3 mooiste kunstbloemen voor u op een rijtje zetten, zodat u de lente ook in huis kunt halen. Laat die zon maar komen!

   

  Top 3 lente bloemen

  Het kenmerk van bloemen die de lente uitstralen, zijn toch wel de bloeiende planten. Deze symboliseren het opnieuw tot leven komen van de natuur. Zomaar ineens komen overal bollen zoals krokussen, narcissen, tulpen en hyacinten boven de grond. Bloeiende (kunst)planten zijn dan ook bij uitstek de beste bloemen om de lente mee in huis te halen, maar over welke planten hebben wij het dan?

   

  1. De Orchidee

  Een echte Orchidee is een zeer kwetsbare plant. De Orchidee komen het best tot hun recht in een vochtige grond die goed luchtdoorlatend is. Mede door deze reden, blijft de Orchidee bij veel mensen niet heel lang staan. De Orchidee kunstbloem kan hiervoor een uitkomst bieden. Hij is zeer realistisch en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, hoogtes en potten. Kijk voor ons huidige aanbod op de pagina kunst orchideeën.

   

  1. De Cyclaam

  De Cylcaam is een mooi bescheiden plantje met mooie bloemen en een hartvormig blad. De kunst Cyclaam is gemaakt van hoogwaardig kunststof, waardoor hij moeilijk te onderscheiden is van een echte Cyclaam. Deze kunstbloem is maar 28 cm hoog en straalt altijd lente uit, want de bloemen zullen nooit verwelken! De combinatie van bonte bladeren, groene stengeltjes en witte bloemetjes, geven u dat echt lentegevoel!

   

  1. De Medinilla Magnifica

  De Medinilla is een grote kamerplant van wel 60 cm hoog, met prachtige roze bloemen. Hij heeft diepgroene bladeren en grote roze bloemknoppen. Onze kunst Medinilla is een realistische kunstplant die, zeker door zijn mooie roze kleur, de lente uitstraalt. Haal met bloeiende kunstbloemen de lente ietsje dichterbij.

  Uiteraard zal ook een kunst bloesemtak niet misstaan in uw lente interieur! Wij hebben verschillende takken met zeer realistische kunstbloesem, die altijd de lente blijven uitstralen, ook als deze al lang voorbij is.

   

  Bloembollen

  Uiteraard zijn bloembollen ook heel mooi voor op uw tafel in huis, maar het nadeel is dat deze bloembollen vaak snel zijn uitgebloeid. Daarnaast moet u goed opletten dat u ze niet te veel, maar ook zeker niet te weinig water geeft. Als u niet zo heel groene vingers heeft, bekijk dan zeker onze top 3 lentebloemen!

   

  Voordeel van lente kunstbloemen via Easyplants

  Wij kunnen hierover heel kort zijn. U hoeft er de deur niet voor uit! Ook in de, soms nog gure lente, is het niet altijd fijn om de deur uit te moeten om het voorjaar in huis te halen. U kunt bij Easyplants eenvoudig vanaf de bank bestellen. Wanneer uw bestelling voor 14.00 uur bij ons binnen is, zal u uw lentebloeiers in huis hebben.

  Laat een bericht achter

  Geef ons je mening

  * Verplichte velden