Gratis verzending boven €25 NL&BE
Voor 16:00 besteld? Vandaag verstuurd
Gratis afhalen in showroom
WebwinkelkeurShowroom
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  28 mei 2020

  Nep cactus: de trend van nu

  Een nep cactus in huis is de nieuwe trend van 2020. Doordat iedereen deze zomer veel thuis blijft zijn nep cactussen mooie planten om je woning mee op te fleuren. Nu heeft een kunstcactus veel voordelen vergeleken met een echte cactus. Als u achter deze voordelen wilt komen, zou u deze tekst eens moeten lezen. We stellen u in deze tekst ook voor aan enkele van de nep cactussen in het assortiment van Easyplants. Zo doet u gemakkelijk inspiratie op voor een cactus in uw interieur.

   

  Kunstplanten in 2020: zeer realistisch

  Bij een kunstplant wordt vaak gedacht aan planten zonder mooie uitstraling die een woning een plastic uitstraling geven. Nu konden de eerste kunstplanten die op de markt verschenen wel zo omschreven worden. Helaas hebben deze kunstplanten het beeld aangetast van de nepplanten van tegenwoordig.

  Nepplanten zijn vandaag de dag zo realistisch mogelijk gemaakt, om een natuurlijk uiterlijk te geven. Er wordt soms zelfs gebruikgemaakt van echt hout en bijna alle kunstplanten worden van natuurlijk materiaal gemaakt. Zijde is hier een goed voorbeeld van. Deze stof geeft, anders dan plastic, een hele mooie look aan de planten.

   

  Welke voordelen heeft een neppe cactus?

  Neppe cactussen geven vele voordelen. Zo is een van de meest grote voordelen, dat u nooit meer naar de plant hoeft om te kijken. Een kunstplant hoeft uiteraard geen water. Dus bent u nooit handig geweest met planten, of heeft u er simpelweg geen zin in om ze te onderhouden, dan is een kunstcactus iets voor u: u hebt precies dezelfde, groene uitstraling als bij een echte plant, maar u hoeft niet voor de plant te zorgen.

   

  Kunst cactus is realistisch nagemaakt

  Doordat een cactus een makkelijke vorm heeft, is het goed mogelijk om een realistische nepcactus te maken. Zo is een kunst cactus bijna niet te onderscheiden van een echte cactus. Door de jaren heen zijn de kunstplanten alleen nog maar mooier geworden. De vraag naar gemakkelijke planten stijgt, doordat mensen graag een mooi interieur hebben, maar het hen aan tijd ontbreekt om bijvoorbeeld voor planten te zorgen. De vraag naar nepplanten maakt dat fabrikanten steeds innovatiever worden, waardoor nepplanten, dus ook een nep cactus, er steeds realistischer gaat uitzien. Het is dus erg lastig om te zien of een cactus nep of echt is.

   

  Een nep cactus is altijd op zijn mooist

  Een kunst cactus ziet er altijd geweldig en goed verzorgd uit. Een echte cactus zou kunnen gaan hangen en een donkere kleur krijgen. Dit kan een sfeer binnenshuis verminderen. Planten met mooie en volle kleuren zijn veel mooier. Met een nep cactus hebt u geen last van deze ongemakken: uw plant ziet er altijd prachtig uit en u ziet niet dat de cactus nep is.

   

  Een nepcactus kopen bij Easyplants

  Bent u op zoek naar mooie cactussen voor bij u binnen, maar weet u niet welke u het best kunt aanschaffen? Hieronder worden een paar van onze nep cactussen beschreven die al bij verschillende klanten een mooi plekje in huis hebben gekregen.

   

  De zygocactus

  De zygocactus van 25 centimeter hoog zal door zijn natuurlijke uitstraling en grote prachtige cactus bladeren niet misstaan in uw woning. De cactus wordt geleverd in een authentieke terracotta pot met siergrind die vrijwel bij elk interieur past.

   

  De kunst hangplant Epiphyllum

  Deze kunst cactusplant is binnen aan de muur of een ander voorwerp op te hangen. Deze kunstplant zal goed in combinatie gaan met een natuurlijk interieur. Deze plant kan een interessante uitstraling aan uw woning geven. De hangplant is in verschillende maten te verkrijgen:

  Een cactus voor op bureau of de eettafel

  Bij Easyplants hebben wij ook gedacht aan de kleine cactus liefhebbers. Met onze kleine kunst cactus van 18 centimeter in een glazen potje is elke ruimte in huis gemakkelijk aan te kleden. Zet deze hippe nep cactus bijvoorbeeld op de eettafel, op uw bureau, op het aanrechtblad of in de vensterbank in het toilet.

  Laat een bericht achter

  Geef ons je mening

  * Verplichte velden