Gratis verzending boven €25 NL&BE
Voor 16:00 besteld? Vandaag verstuurd
Gratis afhalen in showroom
WebwinkelkeurShowroom
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    17 september 2021

    Kunstplantenwand: voor zowel binnen als buiten!

    Kunstplantenwand: voor zowel binnen als buiten!

    Haal de natuur in huis met een plantenwand: leuk in elke ruimte en heeft geen onderhoud nodig! Een plantenwand geeft een natuurlijke uitstraling aan kale muren of bijvoorbeeld de schutting in de tuin. Met een kunsthaag voeg je meer sfeer toe aan een ruimte binnen of buiten. Wist je dat een kunsthaag ook het weerkaatsen van geluid verminderd? Daarnaast kan een kunstplantenwand ook voor meer privacy in de tuin zorgen. Maar misschien wel het belangrijkste: je creëert een fijne sfeer!

     

    Kunstplantenwand voor binnen

    Een kunstplantenwand kom je vaak tegen bij kantoren en winkels. Daar zijn natuurlijk een aantal redenen voor. Een plantenwand zorgt voor een aantrekkelijke uitstraling en het vermindert geluidsoverlast. Daarnaast is een plantenwand de ideale oplossing wanneer er weinig ruimte is voor grote planten.

     

    Kunstplantenwand voor buiten

    Een aantal kunstmatten zijn ook geschikt voor buiten. Deze zijn UV bestendig en verkleuren hierdoor niet. De kunstmatten voor buiten zijn bestand tegen de diverse weersinvloeden. Gebruik de kunsthaag bijvoorbeeld in je terrasoverkapping om meer sfeer aan te brengen of op de schutting om te zorgen voor meer privacy.

     

    Insteekplanten voor kunstplantenwand

    Het is mogelijk om de kunstmatten aan te passen naar jouw wens. Je kunt gebruik maken van insteekplanten. Zo maak je jouw kunstplantenwand uniek. Je kunt kiezen voor extra groen door te kiezen voor grote bladeren of juist voor kleurrijke bloemen.

     

    Is een kunstplantenwand makkelijk te monteren?

    Ja! Een kunstplantenwand is makkelijk te monteren. De kunstplanten mat wordt geleverd in de maat 50x50. Meerdere kunstplanten matten kunnen gemakkelijk aan elkaar worden gekoppeld door middel van het kliksysteem. Vervolgens kun je met een schroef de kunstplantenwand monteren aan de muur of schutting. Natuurlijk is dit wel afhankelijk van de ondergrond. Voor een gipswand dien je een andere methode te gebruiken dan bij een stenen muur. Natuurlijk kunnen wij je hierover adviseren. Neem hiervoor contact met ons op!

     

    Ziet een kunsthaag er echt uit?

    Er zijn veel verschillende soorten kwaliteit beschikbaar op de markt. Bij Easyplants kunstplanten ben je gegarandeerd van de beste kwaliteit kunstplanten. De kunsthaag blijft jarenlang mooi. Binnen en buiten!

     

    Waarom kiezen voor een kunstplantenwand?

    Een kunstplantenwand kun je zowel buiten- als binnen plaatsen en hebben geen onderhoud nodig. Daarnaast zijn de kunsthaag matten gemakkelijk te monteren. Doordat ze gemakkelijk te monteren zijn kun je ze ook demonteren en ergens anders opnieuw gebruiken. Tot slot is een kunstplantenwand geheel naar wens te maken door gebruik te maken van insteekplanten.

     

    Projectbeplanting van Easyplants Kunstplanten

    Projectbeplanting van Easyplants Kunstplanten. Samen kijken we welke groene wand het beste bij jouw wensen past. Je hebt keuze uit verschillende soorten kunsthagen voor de kunstplantenwand. Wanneer je een keuze hebt gemaakt kunnen wij de groene kunstplantenwand voor je monteren op locatie. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

     

     

    Laat een bericht achter

    Geef ons je mening

    * Verplichte velden