Vlag Vlag
test banner

Kerstboom eruit, kunstplant erin!

  • Geplaatst op
  • 0
Kerstboom eruit, kunstplant erin!

Een van de gezelligste maanden van het jaar is alweer bijna voorbij. En dat betekent dat de kerstboom ook weer de deur uit wordt uitgezet. De gezelligheid en sfeer die de kerstboom in huis bracht is er niet meer. Ineens heb je een lege, ongezellige ruimte. Hoog tijd voor een nieuwe kamerplant om de ruimte op te vullen. Kerstboom eruit, kamerplant erin! Wij hebben daarom de populairste kunstplanten van het moment voor je op een rij gezet.

Kunstplant Strelitzia

De Strelizia is een van de populairste kunstplanten van het moment. En dat is niet zo vreemd met zijn prachtige grote groene bladeren. Er zijn twee verschillende soorten kunst Strelitzia verkrijgbaar bij Easyplants Kunstplanten: De Strelitzia Nicolai en de Strelitzia Reginae. De Strelitzia Nicolai heeft bredere, soepelere bladeren van een lichtere kleur. De Strelitzia Reginae heeft smallere, stuggere bladeren die meer omhooggericht staan. Maar het grootste verschil tussen deze twee soorten zit hem vooral in de bloem. De Nicolai heeft zwart met witte bloemen en de Reginae heeft kenmerkende oranje bloemen.

Kunstplant Ficus

De ficus is te herkennen aan zijn grote bladeren en wordt ook wel de vioolbladplant genoemd. Dit komt doordat de bladeren van de ficus een smalle onderkant hebben en breed uitlopen. Maar wist je dat de Ficus naast vioolbladplant ook wel tabaksplant wordt genoemd? De bladeren van een Ficus kunnen tot wel een halve meter lang worden. Wanneer de bladeren worden gedroogd, kunnen ze worden gebruikt voor de buitenkant van sigaren. Dat verklaart zijn tweede bijnaam!

Kunstplant Kentia

De Howea Forsteriana, beter bekend als de Kentia is de koning onder de palmen: hij is een van de sterktste palmen. De Hollywoodpalm is zijn tweede bijnaam. De Kentia palm zie je vaak terug in films, een echte Hollywoord ster dus! De Kentia vindt zijn oorsprong op een eiland in de buurt van Australië: Lord Howe eiland. Een prachtige kamerplant die zorgt voor een tropische sfeer in huis.

Kunstplant Alocasia

Ook de Alocasia heeft een toepasselijke bijnaam gekregen, namelijk de Olifantsoor. Deze bijnaam heeft hij te danken aan de vorm van zijn bladeren. De Alocasia komt uit heet regenwoud in Azië. De bladeren van een Alocasia kunnen erg groot worden, zelfs zo groot dat de lokale bevolking deze als paraplu gebruikt.

Kunstplant Monstera

De Monstera, ook wel gatenplant genoemd. De Monstera is gemakkelijk te herkennen aan zijn opvallende uiterlijk. In de bladeren van de Monstera zitten namelijk gaten en inhammen. De Monstera is hierdoor een echte eyecatcher

Bestel online of bezoek onze showroom in Rotterdam.

Haal de natuur in huis met de kunstplanten van Easyplants Kunstplanten. Heb je een keuze kunnen maken? Als je vandaag je kunstplant besteld, heb je hem morgen al in huis! Verzending boven de 25 euro is volledig kosteloos. Vind je het toch nog lastig om een keuze te maken uit ons assortiment kunstplanten? Kom dan langs in onze showroom in Rotterdam.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.