Vlag Vlag
test banner

Grote kunstplanten in het interieur

 • Geplaatst op
 • Door Easyplants
 • 0
Grote kunstplanten in het interieur

In ruime interieurs kan het een toegevoegde waarde zijn om grote objecten te plaatsen om de ruimte te breken. Door groene objecten zoals planten of bomen te gebruiken, stralen de objecten rust uit. Kunstplanten kunnen hier een goede bijdrage in leveren. Lees in dit artikel meer over grote kunstplanten bij Easyplants.

Waar komen grote kunstplanten goed tot hun recht?

Grotere kunstplanten kunnen eigenlijk op twee manier ingezet worden:

 1. Als eye-catcher in een wat kleinere ruimte;
 2. Als rustgever in een grote ruimte.

Wanneer u de beschikking heeft over een wat kleinere ruimte en u daar graag een eye-catcher in wilt zetten, dan zijn er verschillende kunstplanten die zich daar goed voor lenen. Denk bijvoorbeeld aan een grote palmboom of aan een grote bamboe kunstboom.

In grotere ruimtes kunnen de kunstplanten ook als eye-catcher ingezet worden, maar veel vaker wordt er in grote ruimtes voor gekozen om meerdere grote kunstplanten in te zetten die rust uitstralen en de ruimte breken. Goede voorbeelden hiervan zijn grote entrees bij bedrijven of openbare ruimtes zoals bibliotheken waar het belangrijk is dat de ruimte gebroken wordt.

Voorbeelden van geschikte interieurs

Grote kunstplanten komen dus in verschillende interieurs goed tot hun recht. Easyplants heeft ruime ervaring met het inrichten van verschillende grote interieurs. Voor kantoren kan dat bijvoorbeeld in:

 • - De entree
 • - Presentatieruimtes
 • - Eetruimtes voor grotere kantoren

Voor openbare ruimtes zijn er ook veel voorbeelden waar grote kunstplanten goed tot hun recht kunnen komen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • - Binnenzwembaden
 • - Ziekenhuizen
 • - Etc.

In veel bovengenoemde voorbeelden is er een facilitair medewerker die verantwoordelijk is voor de inrichting van de ruimte. Easyplants ondersteunt deze medewerker graag in het kiezen van de juiste producten.

Gemakkelijk grote kunstplanten vinden

Bij Easyplants kunt u binnen het aanbod gemakkelijk selecteren op de lengte van de kunstplanten. Zo kunt u bijvoorbeeld de kunstplanten en bomen selecteren van 2.00 meter en langer. Ook wanneer u juist wat wilt variëren met lengtes dan is dit goed te doen met behulp van de filter. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op!

Brandvertragende kunstplanten

Het gebruik van grote kunstplanten wordt door veel grotere klanten vaak in één adem genoemd met brandvertragende kunstplanten. De brandveiligheid is in veel organisaties een belangrijke eis bij de inrichting van een ruimte. Ook hier biedt Easyplants mogelijkheden in. Benieuwd? We helpen u graag verder!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.