Gratis verzending boven €25 NL&BE
Voor 16:00 besteld? Vandaag verstuurd
Gratis afhalen in showroom
WebwinkelkeurShowroom
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    16 augustus 2018

    Geef uw tuin kleur met kunstplanten voor buiten

    Als u het hele jaar door wilt genieten van een groene tuin, kan dit door enkele planten te vervangen voor kunstplanten speciaal voor buiten.

    Met kunstplanten voor buiten zorgt u voor een altijd groene tuin. Met een kunsthaag hoeft u niet aan de slag met een heggenschaar, maar kunt u toch genieten van een groene erfafscheiding tussen u en uw buren.

     

    Zijn kunstplanten voor in de tuin anders dan gewone kunstplanten?

    Ja, kunstplanten voor in de tuin moeten bestand zijn tegen alle weersinvloeden van ons onstuimige Nederlandse klimaat. ‘Gewone’ kunstplanten zijn geschikt voor gebruik in huis en zullen in uw tuin niet lang mooi blijven. Uiteraard kan een kunstplant best een paar weken in de zon, wind en regen buiten worden gezet, maar al snel zult u zien dat de kunstplant buiten lijdt onder deze omstandigheden. Daarom zijn kunstplanten voor buiten gemaakt van steviger materiaal die bovendien bestand zijn tegen UV-straling.

     

    UV-bestendige kunstplanten

    Kunstplanten voor buiten zijn gemaakt van ander materiaal waardoor ze langer meegaan onder de verschillende weersomstandigheden. Onze kunstplanten voor buiten zijn Uv-bestendig, waardoor ze ook niet snel zullen verkleuren als ze een tijd lang in de felle zon staan. Zoals u wel weet verkleuren plastic tuinmeubels ook als ze lang in de zon staan en kunnen ze op den duur zelfs gemakkelijk breken. De kunstplanten voor buiten van Easyplants zijn voorzien van een speciale uv-protectie, waardoor ze veel langer mee kunnen dan kunstplanten zonder deze bescherming.

     

    Er moet wel worden opgemerkt dat een kunstplant buiten in de tuin een kortere levensduur heeft, dan wanneer dezelfde nepplant de hele dagen binnen staat. Waar echte planten de schade van de verschillende weerinvloeden kan herstellen, kan een kunstplant dit niet. Schuif voor een extra lange levensduur, uw kunstplanten op een zonnige dag in de schaduw.

    Goedkoop is duurkoop

     

    Als u kunstplanten voor buiten koopt kunt u uw tuin prima opfleuren nepflora, maar al snel zullen deze u teleurstellen. Goedkope kunstbloemen en kunstplanten zijn vaak niet gemaakt voor buiten. Ze zullen snel hun kleur verliezen en zullen stuk gaan van het zoute regenwater. Het is daarom aan te raden kunstplanten speciaal voor buiten aan te schaffen die bestand zijn tegen uv-straling, regen en harde wind. Even ziet uw tuintje er leuk en fleurig uit voor niet al te veel geld, maar als u regelmatig nieuwe kunstplanten voor de tuin moet aanschaffen, bent u uiteindelijk alsnog duur uit. Schaf dus beter één keer goede kunstplanten voor buiten aan, dat scheelt u uiteindelijk een hoop in de portemonnee!

     

    Hoge kwaliteit kunstplanten bij Easyplants

    Bij Easyplants verkopen wij enkel hoge kwaliteit kunstplanten voor de tuin. Deze nepplanten zijn allemaal uv-bestendig en zijn zo ontwikkeld dat ze uitermate geschikt zijn voor buiten. Alle kunstplanten en kunstbomen in ons assortiment ogen heel realistisch en zijn van een hoge kwaliteit. Onze kunstplanten zijn gemaakt met een robuuste echt houten stam in combinatie met kunststof blaadjes.

     

    Zo lang mogelijk genieten van uw tuin met kunstplanten

    Fleur uw tuin, terrasoverkapping of voordeur op met kunstplanten. Zo oogt uw tuin of buitenruimte altijd groen en verzorgd. Wanneer de kunstplanten bovendien half beschut worden neergezet, kunnen uw kunstplanten voor buiten extra lang mee. Investeer eenmalig in groen voor uw tuin en geniet tijden lang van uw mooie groene tuin, in ieder jaargetijde!

     

    Sfeer creëren in uw tuin met kunstplanten

    Wilt u uw tuin omtoveren tot een tropisch paradijsje in Nederland? Echte tropische planten zoals een bananenboom of palmboom doen het niet goed in ons Nederlandse klimaat. Denk eens aan het gebruik van kunstbomen speciaal voor buiten, zoals een kunst palmboom of bananenboom. Zo kunt u het hele jaar door genieten van uw tropische tuin, zonder dat u de planten en bomen hoeft te beschermen tegen de kou en regen.

     

    Welke kunstplanten passen bij uw tuin?

    Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van kunstplanten voor buiten of voor het creëren van een bepaalde sfeer in uw tuin? De experts in kunstplanten van Easyplants helpen u graag verder en geven u graag adviezen waar u iets mee kunt. U kunt de kunstplanten online bestellen, maar u kunt ook bij ons in de showroom op bezoek komen. Bekijk bij het bestellen altijd goed of de kunstplant van uw keuze geschikt is voor buiten in de tuin. Bekijk ons gehele overzicht met kunstplanten speciaal voor buiten. Ook hebben wij goedkope nep bloemen die juist weer mooi zijn voor binnenshuis.

     

    Haal de zomer naar binnen bij slecht weer!

    Is het slecht weer in de zomer? Haal dan de zomerse sferen naar binnen door kleur in huis te halen met bijvoorbeeld zomerse, tropische planten of met kunstbloemen! Een kunstbloem is in allerlei kleuren te krijgen en fleurt uw interieur direct op, ook als het weer niet zo zomers is.

    Bij Easyplants vindt u een zeer ruim assortiment kunstbomen, kunstplanten en kunstbloemen voor zowel buiten als binnen. Wilt u ons assortiment graag in het echt zien? Wij hebben ook een showroom in Barendrecht waar u op afspraak ons assortiment kunt bekijken!

    Laat een bericht achter

    Geef ons je mening

    * Verplichte velden
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »