Gratis verzending boven €25 NL&BE
Voor 16:00 besteld? Vandaag verstuurd
Gratis afhalen in showroom
WebwinkelkeurShowroom
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    3 september 2021

    Easyplants Kunstplanten in het AD!

    Easyplants Kunstplanten in het AD! Kunstplanten en kunstbloemen van Easyplants: niet van echt te onderscheiden! Net echt maar dan beter. 

    Ben jij ons al tegengekomen in het AD? Afgelopen week stonden wij namelijk met een artikel over kunstplanten in het AD. Wil je het hele artikel lezen? Klik dan hier.

     

    Planten, je komt ze bijna in ieder interieur wel tegen. En dat blijkt: in 99% (!) van de Nederlandse huishoudens vind je er wel een. Maar wat nou als je geen groene vingers hebt? Dan zijn kunstplanten dé oplossing. Door de hoogwaardige kwaliteit van onze kunstplanten kun je jarenlang van ze genieten. In deze blog vertellen we je alles over de voordelen van kunstplanten en waar je nu precies op moet letten.

     

    Hoeveel water heeft de plant nodig? Heeft de plant voeding nodig? En wat is nu de juiste plek voor de plant? Met een kunstplant zijn deze vragen verleden tijd. Een kunstplant heeft geen water nodig en de standplaats maakt ook niet uit. Er zijn natuurlijk nog veel meer voordelen aan kunstplanten. Lees daarvoor onze blog over de voordelen van kunstplanten. Hier hebben we de voordelen van kunstplanten voor jou op een rij gezet.

     

    Goedkoop is duurkoop. En dit geldt ook zeker voor kunstplanten. Slechte kwaliteit kunstplanten zullen snel verkleuren en zien er daarnaast ook erg nep uit. De kunstplanten van Easyplants zijn van hoogwaardige kwaliteit en niet van echt te onderscheiden. ‘’De bladeren voelen zelfs echt en je ziet de nerven lopen, weet Didier van Willigenburg, mede-eigenaar van Easyplants, expert op het gebied van eersteklas kunstplanten. We horen wel eens van klanten dat werknemers de nepplanten water hebben gegeven. Als je niet weer dat het geen echte planten zijn, ga je dit bij onze planten zeker niet zien, vertelt van Willigenburg.’’

     

    Een nepplant gaat lang mee en kan zo een duurzaam alternatief zijn. ‘’Premium kunstplanten zijn ook ideaal voor langdurig gebruik in de horeca, in kantoorruimtes of in ziekenhuizen (of praktijken) waar de omgeving steriel moet zijn, voegt van Willigenburg toe.’’ Daarnaast zijn kunstplanten hyperallergeen. Zowel mensen als dieren kunnen allergisch zijn voor bepaalde planten. Met kunstplanten zul je hier geen last van hebben.

     

    Tot slot: wat kost een kunstplant? De prijs van een plastic plant ligt vaak hoger dan die van een echte plant. Maar toch valt het prijskaartje mee. ‘’Omdat we zelf importeren en slim inkopen, zijn de prijzen vergelijkbaar met kunstplanten van standaard tuincentra. Maar de planten zelf zijn van veel betere kwaliteit”, legt Willigenburg uit.‘’

     

    Profiteer nu van onze zomeractie en ontvang tot wel 15% korting op geselecteerde producten. Je kunt via de webshop bestellen of kom gezellig langs in onze showroom in Rotterdam.

    Laat een bericht achter

    Geef ons je mening

    * Verplichte velden