Vlag Vlag
test banner

De voordelen van een kunstkerstboom

 • Geplaatst op
 • 0

Ja , het is bijna weer zover, it’s Christmas time! Maak je huis gezellig tijdens de kerstdagen en haal een kunst kerstboom in huis! Waarom zou je kiezen voor een neppe kerstboom? Wij zetten de voordelen van een kunstkerstboom voor je op een rij!

De voordelen van een kunstkerstboom

Ja het is bijna weer zover, it’s Christmas time! Maak je huis gezellig tijdens de kerstdagen en haal een kunst kerstboom in huis! Waarom zou je kiezen voor een neppe kerstboom? Wij zetten de voordelen van een kunstkerstboom voor je op een rij!

 

1. Niet van echt te onderscheiden

Niet van echt te onderscheiden, dat zijn de kunstplanten van Easyplants Kunstplanten. Er zijn veel verschillende soorten kwaliteiten verkrijgbaar onder de kunstplanten. Bij Easyplants Kunstplanten vind je enkel kunstplanten van hoogwaardige kwaliteit. De kunststof die wordt gebruikt voor de kunstplanten wordt van steeds betere kwaliteit waardoor de kunstplanten langer meegaan. Naast dat de kunstplanten er heel echt uit zien, voelen ze ook nog eens erg echt aan.

 

2. Beter voor het milieu

Een kunstkerstboom beter voor het milieu? Ja het is echt zo. Er wordt bij het produceren en vervoeren van een kersboom meer CO2 geproduceerd dan bij het kweken, vervoeren en verbranden van een echte kerstboom. Maar een kunstkerstboom kan jarenlang meegaan, reken maar uit je winst! Uiteindelijk stoot je door de aanschaf van een kunstkerstboom veel minder CO2 uit dan bij een echte kerstboom.

 

3. Goedkoper

Ja, kunstplanten zijn duurder dan echte planten. En zo geldt dit ook voor een kunst kerstboom. Maar ook hierbij geldt: een kunstkerstboom gaat jarenlang mee. Dus tel uit je winst! 

 

4. Geen dennennaalden door het huis

Een echte kerstboom verliest veel dennennaalden. Irriteer je je ook altijd zo aan de dennennaalden door het hele huis? Ben je het ook zo zat om iedere dag al die naalden op te ruimen? Dan is een kunstkerstboom de perfecte oplossing! De takken van een kunstkerstboom vallen namelijk niet uit. Je hebt hierdoor niet alleen minder last van de dennennaalden, de kunstkerstboom zal ook geen kalen plekken hebben. Een kunstkersboom staat er de gehele Kerstmis mooi bij.

 

5. Weg met je allergie

Een kerstboom kan een allergische reactie veroorzaken. De hars van de boom kan een allergische huidreactie uitlokken, maar ook wanneer je de kerstboombestanddelen inademt kan er een allergische reactie ontstaan. Heb je last van een kersboomallergie? Kies dan voor een kunstkerstboom en zeg je kerstboomallergie gedag!

 

De voordelen van een kunstkerstboom

  1. Een kunstkerstboom is niet van echt te onderscheiden
  2. Een kunstkerstboom is beter voor het milieu
  3. Een kunstkerstboom is goedkoper dan een echte kerstboom
  4. Een kunstkerstboom verliest geen dennennaalden
  5. Een kunstkerstboom is hypoallergeen

 

Onze kunstplanten worden direct uit voorraad geleverd waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Als je op werkdagen voor 16:00 uur besteld, heb je de kunstplanten de volgende dag in huis. Wil je de kunstplanten liever eerst in het echt bekijken? Dat is natuurlijk mogelijk. Kom ons gehele assortiment kunst klimop planten bekijken in onze showroom in Rotterdam.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.