Gratis verzending boven €25 NL&BE
Voor 16:00 besteld? Vandaag verstuurd
Gratis afhalen in showroom
WebwinkelkeurShowroom
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  10 september 2021

  Creëer een groene roomdivider met kleine kunstplanten!

  Maak een roomdivider met kleine kunstplanten!

  Heb je een grote kamer die je wilt opdelen? Een roomdivider kan hier de oplossing voor zijn. Je deelt met een roomdivider niet alleen de ruimte op, je kunt de roomdivider ook gebruiken voor extra opbergruimte. Daarnaast kunnen al jouw favoriete kunstplanten hierin neergezet worden, waardoor je een echte groene eyecatcher creëert.

   

  Bij iedere woonwinkel, zoals Ikea, Karwei of Kwantum, vind je ze wel: een vakkenkast. Hierin kun je heel goed kunstplanten neerzetten om er een echte groene eyecatcher van te maken. Maar welke nepplanten zijn nu geschikt om te gebruiken voor een roomdivider? We zetten onze favorieten voor je op een rij, zodat jij gemakkelijk alle vakken van jouw roomdivider kunt vullen met nepplanten.

   

  De pannekoekenplant

  De pannenkoekenplant, oftwel de Pilea Peperomioides in het Latijn is helemaal terug van weggeweest. De plant heeft zijn naam te danken aan zijn ronde bladeren die lijken op kleine pannekoekjes. De pannekoekenplant is klein en wordt geleverd in een plantenpot (25cm hoog), ideaal om neer te zetten in een roomdivider.

   

  Kunstplant Begonia maculata

  De Begonia maculata groeit oorspronkelijk in de jungles van Mexico. Een vochtig klimaat en veel daglicht is wat de begonia maculata nodig heeft. Maar hier hoef je bij de kunst begonia maculata geen rekening mee te houden. De begonia maculata wordt geleverd in een plantenpot, waardoor je hem makkelijk kunt neerzetten in de roomdivider. 

   

  Kunstplant Monstera

  Een monstera is gemakkelijk te herkennen aan zijn grote bladeren met gaten. De monstera is in verschillende maten verkrijgbaar. Wanneer je de monstera gebruikt in je roomdivider is de monstera van 30cm perfect. Deze wordt geleverd in een gouden pot.

   

  Kunst krulvaren Nephrolepsis

  De krulvaren behoort tot de oudste planten op aarde en kent een geschiedenis van meer dan 400 miljoen jaar. De krulvaren wordt geleverd in een plantenpot en is hierdoor gemakkelijk te plaatsen in een roomdivider.

   

  Kunstplant Calathea

  De Calathea komt oorsprongelijk uit het Amazonegebied, een echte jungleplant! De Calathea is een echte schaduwplant en houd niet zo van de zon. Maar met de kunst Calathea hoef je hier natuurlijk geen rekening mee te houden. De kunstplant Calathea is een echte toevoeging voor jouw roomdivider.

   

  Naast dat je de vakken van roomdivider vult met kunstplanten is het ook leuk om gebruik te maken van kunst hangplanten, zo creëer je het effect van een urban jungle! Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de Kunstplant Rhipsalis in gouden hangpot of de hangplant klimop.

   

  Twijfel je nu nog over de plantencombinatie voor jouw roomdivider? Hier kunnen wij je natuurlijk bij helpen. Kom langs in onze showroom in Rotterdam. We kunnen je advies geven en laten zien wat de mogelijkheden zijn die kunstplanten te bieden hebben.

  Laat een bericht achter

  Geef ons je mening

  * Verplichte velden