Vlag Vlag
test banner

Brandvertragende kunstplanten

  • Geplaatst op
  • 0
Brandvertragende kunstplanten

Binnen het assortiment van Easyplants zijn veel van de meest populaire kunstplanten ook beschikbaar in een brandveilige variant. Deze brandveilige kunstplanten zijn wat duurder dan de normale varianten.

Brandveilige kunstplanten bij Easyplants

Dat komt omdat het vrij kostbaar is om de kunstplanten te behandelen met brandvertragende coating. Deze coating wordt na de productie aangebracht en om de brandvertragende functie van de kunstplanten te verzekeren is het nodig om de kunstplanten meerdere keren te behandelen met de brandvertragende coating. Dit maakt de brandveilige kunstplanten wat duurder dan de normale kunstplanten van Easyplants.

 

Kunstplanten op het kantoor of bij de receptie

Juist op plaatsen waar relatief veel mensen zijn op een beperkt oppervlak zijn brandvertragende of brandveilige kunstplanten van groot belang. De brandvertragende functie van de kunstplanten zorgt ervoor dat de medewerkers en bezoekers noodzakelijke seconden meer de tijd hebben om hun biezen te pakken en het gebouw te verlaten. Bovendien kunnen brandvertragende planten ook de materiële schade beperken doordat de brand zich minder snel kan verspreiden. Daarom zijn brandvertragende kunstplanten erg geschikt als kantoorplanten. Ook bij recepties van kantoren en openbare gebouwen wordt vaak gebruik gemaakt van brandveilige kunstplanten.

 

Advies bij aankoop van kunstplanten

Wilt u meer weten over de specificaties van de brandveilige kunstplanten? Neem dan gerust contact op met Easyplants. We laten u graag zien in welke mate de kunstplanten brandvertragend zijn. Zo kunt u zelf beslissen of de kunstplanten geschikt zijn voor de ruimte die u in gedachten had. Ook bij de keuze voor de juiste kunstplanten kunnen we u verder helpen.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.