Gratis verzending boven €25 NL&BE
Voor 16:00 besteld? Vandaag verstuurd
Gratis afhalen in showroom
WebwinkelkeurShowroom
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Door Sven van Rozendaal, 26 oktober 2016

  Realistische stammen voor kunstplanten

  Sterk verbeterde kwaliteit

  Het materiaal dat gebruikt wordt voor de kunstplanten en kunstbomen speelt hierin een belangrijke rol. In de blog van Easyplants wordt er regelmatig aandacht besteed aan de kwaliteit en opbouw van kunstbomen en kunstplanten. In dit artikel werpen we daarom de blik op de takken van de nepbomen.

  Kunstplanten worden al decennialang gebruikt in huiskamers, kantoren en openbare gebouwen. Door de populariteit van kunstplanten en kunstbomen, is er in de laatste jaren veel aandacht besteed aan het verbeteren van de kunstplanten. Dankzij deze verbeterde kwaliteit zijn de kunstplanten van Easyplants slechts op details te onderscheiden van echte planten en bomen. Dit maakt de kunstplanten erg aantrekkelijk voor zowel zakelijk als particulier gebruik.

  Echt hout

  Waar de bladeren van de kunstplanten gemaakt zijn van kunstzijde, zijn de stammen van de nepbomen gemaakt van echt hout. Door hout te selecteren van de overeenkomstige echte planten, komen de stammen van de planten een-op-een overeen. Bovendien wordt het hout zo behandeld dat de planten lange tijd mee gaan. Zo koopt u een natuurgetrouwe nep plant waar u lang plezier van heeft!

  Bij het samenstellen van de boom of plant worden de houten staken aan elkaar gekoppeld in een klein potje met daarin cement. Op die manier wordt voorkomen dat de bomen topzwaar worden en bovendien biedt het een stevige basis zodat de takken niet uit elkaar gaan staan. In de takken van de bomen worden vervolgens inkepingen gemaakt waarin de kleinere takjes komen te staan. Aan deze takjes zijn ook de bladeren bevestigd van kunstzijde, het materiaal waarvan ook de bladeren van een kunstbloem gemaakt worden. De aanhechting tussen de stammen en de takjes is met zorg samengesteld, op die manier geeft het een zeer realistische uitstraling en zijn de kunstbomen bijna niet van echt te onderscheiden!

  Laat een bericht achter

  Geef ons je mening

  * Verplichte velden