Vlag Vlag
Filter

Balkonbak

Sorteren op:

54 x 18 x 18 cm
€17,10
54 x 18 x 18 cm
€17,10
20 x 18 x 18 cm
€7,95
54 x 18 x 18 cm
€17,10
20 x 18 x 18 cm
€7,95

Balkonbakken van Easyplants

Een kunstplant of kunstbloem van Easyplants kun je uitstekend gebruiken om je balkon wat op te fleuren. Maar waar plaats je deze planten of bloemen dan in? Je kunt kiezen voor een vaas of plantenbak of plantenmand. Maar ook de hangende balkonbakken van Easyplants zijn een mooi alternatief. Op deze pagina vind je al onze balkonbakken. We vertellen je er alles over op deze pagina.

Wat is een balkonbak?

Een balkonbak is een leuk alternatief op de gewone plantenbak of vaas. Wat balkonbakken uniek maakt is dat er een uiteinde met een bocht aan zit. Deze bocht of haak hang je eenvoudig over jouw balkon heen. Hiermee kun je dus het hek van jouw balkon voorzien van een kleurrijk uiterlijk met allerlei verschillende soorten planten. Bij Easyplants verkopen we altijd een balkonbak die past bij jouw smaak.

Soorten balkonbakken

Bij Easyplants verkopen we twee verschillende soorten balkonbakken. Allereerst verkopen we single balkonbakken. Dit is één bak aan één haak. Ideaal voor als je maar weinig ruimte hebt voor de bakken. Daarnaast verkopen we triple balkonbakken. Dit zijn 3 balkonbakken aan elkaar welke aan 2 haken aan de uiteinden komen te hangen. Ideaal voor als je wat meer ruimte hebt op je balkon en verschillende planten aan elkaar wilt hangen. De balkonbakken van Easyplants koop je in drie kleuren. We hebben witte balkonbakken, antraciet balkonbakken en taupe balkonbakken. Dit zijn neutrale kleuren die bij ieder balkon passen.

Al onze balkonbakken zijn van kunststof en dus licht van gewicht. Dat betekent dat ze vooral geschikt zijn voor kleine planten of bloemen. Door het lichte gewicht zijn ze bruikbaar voor ieder balkon.

Andere plantenbakken van Easyplants

Naast balkonbakken kun je ook bij ons terecht voor andere soorten bakken. Zo verkopen we ook plantenbakken, plantenmanden, hangpotten en vazen. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat er altijd een plantenbak voor jou tussen zit.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x