Vlag Vlag
Filter

Hangpot

Sorteren op:

Set van 3 maten
€11,95
Set van 3 maten
€21,95
Beschikbaar in verschillende maten
€16,95
Set van 3 maten
€11,95
Beschikbaar in verschillende maten
€32,95
Ø22 x 31 cm
€50,95
Ø20 x 25 cm
€33,95
Ø34 x 140 cm
€35,95
Set van 3 maten
€11,95
Beschikbaar in verschillende maten
€8,30
Ø18 x 17 cm
€32,95
Beschikbaar in verschillende maten
€8,30

Hangpotten

Hangpotten zijn hét alternatief voor de standaard plantenbakken en plantenpotten. Door een plant op te hangen geef je hem immers een veel prominentere plek in je kamer. Maar je kan uiteraard ook je hangpot buiten plaatsen. De toepassingen voor jouw deze plantenpotten zijn veel. Hieronder vind je verschillende manieren om een hangpot te gebruiken in jouw interieur, op je balkon of in je tuin.

Plaats je hangpot buiten

Steeds vaker zie je de hangpot terug in tuinen of op balkon. Door de hangpot op te hangen bij een overkapping in een tuin zorg je voor een sfeervolle aankleding die niet zal misstaan. Je kunt daarnaast ook meerdere hangpotjes buiten ophangen. Maar ook op een balkon is een hangpot voor buiten een slimme oplossing. Omdat de ruimte op een balkon meestal beperkt is, zorgt een hangpot voor een efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte. Plaats er een mooie kunst hangplant in en je balkon knapt er al flink van op!

Hangpot binnen ophangen

Maar ook in je woon- werk- of slaapkamer zal een hangpot zeker niet misstaan. Je kunt hier spelen met het formaat van de hangpot door bijvoorbeeld één grotere hangpot op te hangen. Maar je kunt ook kiezen voor verschillende hangpotjes. Ga voor een mooie kunstplant om het geheel helemaal af te maken.

Een hangpot ophangen

Hoe je je hangpot ophangt is vaak afhankelijk van het model. Vaak gaat dit door middel van een haakje in je plafond. Hiervoor moet je dus het haakje van de hangpot in je plafond boren. Daarna kun je de hangpot aan deze haak hangen. De meeste hangpotten hangen aan een touw of hebben een oogje in het materiaal van de hangpot. Hierdoor is het dus eenvoudig om deze op te hangen.

Verschillende soorten hangpotten

Bij Easyplants verkopen we verschillende soorten hangpotten. Ons grootste aanbod bestaat uit kleine hangpotjes met een diameter van 10 cm tot 20 cm. Maar we verkopen ook hangpotten met een grotere diameter. Daarnaast verkopen we ook hangpotten van verschillende materialen. Zo hebben we in ons assortiment:

  • stenen hangpotten
  • stoffen hangpotten
  • rieten hangpotten
  • glazen hangpotten
  • kunststof hangpotten

Zoals je ziet is er dus voor iedere smaak wat wilt verkrijgbaar. Bekijk hierboven ons hele assortiment aan hangpotten.

Hangpot online kopen

Bij Easyplants hebben we het online kopen van een hangpot heel makkelijk gemaakt. Bovenaan deze pagina vind je ons volledige aanbod aan hangpotten terug. Bekijk rustig de hangpotten en vul je winkelmandje met jouw favoriete hangpotjes. Als je voor 16:00 afrekent word je bestelling diezelfde dag nog opgestuurd. Je hoeft dus niet lang te wachten voordat je jouw hangpotten kunt gaan ophangen.

Kunstplanten voor in je hangpot

Als je je hangpot eenmaal binnen hebt dan wil je daar natuurlijk ook een prachtige plant in zetten. Easyplants verkoopt verschillende kunstplanten die hier uitermate geschikt voor zijn. Vooral de kunst hangplanten lenen zich goed om in een hangpot te zetten. Maar ook andere kunstplanten zijn hiervoor geschikt. Hierbij is het goed om rekening te houden met de hoogte. Een hoge kunstplant in een hangpot zal er minder goed uitzien dan wanneer je kiest voor en lage kunstplant. Kies bijvoorbeeld voor een kunst cactus of een kunst vetplant.

 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x