Vlag Vlag

Kunststof Planten

Sorteer op:

Kunststof planten

Bij Easyplants hebben we het grootste assortiment aan kunstplanten en kunstbomen beschikbaar voor particuliere- en zakelijke gebruikers. We helpen u graag verder in de keuze voor de juiste kunststof planten!

Kunststof planten voor in huis

Veel van de kunststof planten zijn perfect om in huis te gebruiken. Door verschillende soorten kunststof planten binnen uw huis te combineren kunt u diversiteit aanbrengen in de verschillende ruimtes. Als u juist wat meer eenheid in huis wilt dan kunt u er ook voor kiezen om dezelfde soort plant iedere keer in de ruimtes terug te laten komen. Door te variëren in de lengte krijgt u dan toch een speels beeld. De keuze is uiteraard ook afhankelijk van de rest van uw interieur.

Kunststof planten voor het kantoor

Als u op zoek bent naar kunstplanten voor in het kantoor dan bent u bij Easyplants ook op het juiste adres. Door ons veelzijdige en grote assortiment kunnen wij grote en kleine kantoren voorzien van kunstplanten. 

Realistische kunstplanten

De kunstplanten van Easyplants zijn stuk voor stuk met zorg gemaakt en ontwikkeld met de meest geavanceerde methodes. Dit zorgt voor een zeer realistisch uiterlijk van de planten waardoor ze bijna niet van echt te onderscheiden zijn. De bladeren zijn zeer gedetailleerd en de worden geïmplementeerd in het hout van de stam. Deze stammen zijn gemaakt van echt hout waardoor het realistische effect versterkt wordt.

Uw planten snel bij u geleverd

Naast de kwaliteit van onze kunstplanten bieden we een service waar u op kunt bouwen. Dit betekent dat we uw bestelling zo spoedig mogelijk verwerken en veilig bij u bezorgen. Boven de €100 - bezorgen we bovendien gratis.

Als voor u de keuze tussen de verschillende kunstplanten moeilijk is dan helpen we u graag verder in onze showroom. Hier krijgt u persoonlijk advies over de kenmerken van iedere kunstplant.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x