Vlag Vlag
Filter

Kunststof Planten

Sorteren op:

Kunststof planten

Bij Easyplants hebben we het grootste assortiment aan kunstplanten en kunstbomen beschikbaar voor particuliere en zakelijke gebruikers. We helpen u graag verder in de keuze voor de juiste kunststof planten!

Waarom kiezen voor kunststof planten?

We zien de laatste tijd dat steeds meer mensen kiezen voor kunststof planten in plaats van voor echte planten. Dit is ook niet zo verwonderlijk, want een kunststof plant biedt een hoop voordelen die een echte, levende plant niet biedt. We noemen graag een aantal redenen die onze klanten steeds weer geven om voor kunststof planten te kiezen:

  • Kunststof planten zijn erg realistisch. Waar nepplanten vroeger vaak erg nep waren om te zien, zijn ze de laatste jaren eigenlijk alleen van heel dichtbij van echte planten te onderscheiden. Ze glimmen niet onrealistisch is hebben een prachtige structuur die precies lijkt op de structuur van echte planten.
  • Kunststof planten onderhouden is erg gemakkelijk. U bent echt niet de enige die af en toe vergeet de planten water te geven of die met de handen in het haar zit als de plant het na het water geven nog steeds niet naar zijn zin lijkt te hebben. Bij kunstplanten hebt u dat probleem niet: ze staan er altijd even mooi bij. Af en toe afstoffen is genoeg om de plant er jaren- en jarenlang als nieuw uit te laten zien.
  • Een kunstplant kan overal staan. Waar een echte plant niet op de tocht moet staan en voldoende licht moet hebben maar vaak niet in het directe zonlicht wil staan, zijn kunstplanten op dit gebied een stuk makkelijker als huisgenoot. U zet ze simpelweg naar op de plek waar u ze het mooist vindt staan. Of dat nu op het badkamerplankje is op uw nachtkastje: met kunstplanten kan allemaal. 

Kunststof planten voor in huis

Veel van de kunststof planten zijn perfect om in huis te gebruiken. Door verschillende soorten kunststof planten binnen uw huis te combineren kunt u diversiteit aanbrengen in de verschillende ruimtes. Als u juist wat meer eenheid in huis wilt dan kunt u er ook voor kiezen om dezelfde soort plant iedere keer in de ruimtes terug te laten komen. Door te variëren in de lengte krijgt u dan toch een speels beeld. De keuze is uiteraard ook afhankelijk van de rest van uw interieur.

Kunststof planten voor het kantoor

Als u op zoek bent naar kunstplanten voor in het kantoor dan bent u bij Easyplants ook op het juiste adres. Door ons veelzijdige en grote assortiment kunnen wij grote en kleine kantoren voorzien van kunstplanten. 

Realistische kunstplanten

De kunstplanten van Easyplants zijn stuk voor stuk met zorg gemaakt en ontwikkeld met de meest geavanceerde methodes. Dit zorgt voor een zeer realistisch uiterlijk van de planten waardoor ze bijna niet van echt te onderscheiden zijn. De bladeren zijn zeer gedetailleerd en de worden geïmplementeerd in het hout van de stam. Deze stammen zijn gemaakt van echt hout waardoor het realistische effect versterkt wordt.

Kunstplanten bestellen bij Easyplants: de voordelen

Easyplants is de laatste jaren flink gegroeid. Er is veel behoefte aan betaalbare kunststof planten die niet van echt te onderscheiden zijn. Steeds meer mensen kiezen voor onze kunstplanten, en niet zonder reden:

  • Gratis verzending vanaf een bestelwaarde van 50 euro;
  • Vandaag besteld = morgen geleverd;
  • De kunststof planten in het echt bekijken kan in onze showroom in Rotterdam;
  • Alle planten worden zorgvuldig geselecteerd op waarheidsgetrouwheid;
  • 14 dagen retourrecht en niet goed = geld terug.

Uw planten snel bij u geleverd

Naast de kwaliteit van onze kunstplanten bieden we een service waar u op kunt bouwen. Dit betekent dat we uw bestelling zo spoedig mogelijk verwerken en veilig bij u bezorgen. Boven de €50 bezorgen we bovendien gratis.

Als voor u de keuze tussen de verschillende kunstplanten moeilijk is dan helpen we u graag verder in onze showroom. Hier krijgt u persoonlijk advies over de kenmerken van iedere kunstplant.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x