Vlag Vlag
Filter

Kunst Rubberplant

Sorteren op:

Kunst rubberplant

In het bovenstaande assortiment vindt u onze collectie kunst rubberplanten. Met een kunst rubberplant van Easyplants geeft u elke omgeving een karaktervolle authentieke uitstraling. Een tijd lang werd de rubberplant gezien als een plant voor bij oma in de vensterbank, maar tegenwoordig is de plant met zijn dikke donkergroene bladen of bladeren met witte randen weer helemaal hip in de huiskamer.

Ficus

De rubberplant, is familie van de bekende ficus, die op haar beurt weer behoort tot de moerbeifamilie. Het woord Ficus staat voor vijg. De ficus vindt zijn oorsprong in Azië en Afrika, maar ook in Zuid-Amerika en Australië groeien ficussen in de vrije natuur. De rubberplant wordt ook wel ficus elastica genoemd en groeit als boom van soms wel 30 meter hoog in Azië. In Nederland wordt dit type ficus, als potplant gehouden.

Hoogwaardige kunststof rubberplanten

Een echte rubberplant gedijt in het Nederlandse klimaat niet goed. De kunst rubberplant is een uitstekende oplossing hiervoor. Een kunst rubberplant van Easyplants kenmerkt zich op de volgende punten:

  • Levensechte uitstraling
  • Uitstekende kwaliteit
  • Lange levensduur
  • Onderhoudsvrij

Onze kunstplanten zijn niet van echt te onderscheiden en hebben een ontzettend lange levensduur. Daarnaast blijven de kunstplanten altijd mooi, zijn ze erg stevig en hebben ze geen onderhoud nodig. Een aanrader is om de kunst rubberplant in een mooie sierpot te plaatsen. Op deze manier is de kunst rubberplant een ware eyecatcher in huis, in uw horecabedrijf of als prachtige kantoorplant.

Verschillende soorten

Bij Easyplants varieert het aanbod in kunstplanten en kunstbloemen continue. Onder de categorie rubberplanten staan nog meer producten zoals:

  • Fiddle Leaf (Vioolbladplant)
  • Schefflera

De fiddle leaf plant, wordt door veel mensen vaak onjuist aangezien als rubberplant, maar eigenlijk is het net als de kunst rubberplant een ficus soort. De Schefflera wordt ook door veel mensen voor rubberplant aangezien, maar is dit niet. In tegenstelling tot de fiddle leaf is de Schefflera ook helemaal geen familie van de ficus.

De rubberplanten en andere planten in deze categorie behoren de grote kunstplanten en zijn verkrijgbaar vanaf 100 cm tot wel 210 cm!

Kunst rubberplant kopen

U kunt de kunstplanten kopen door ze online te bestellen of breng gerust eens een bezoekje aan onze showroom in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken of stuur uw bericht naar ons mailadres. Wij zullen u dan zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x