Vlag Vlag

Kunstplanten bedrijfspakket

Kunstplanten verrijken het interieur van huiskamers en kantoren. Met plantenbakken in een stijl die passen bij de planten en bij uw interieur maakt u het plaatje helemaal af. Op de pagina 'Plantenbakken' vindt u alle plantenbakken in het assortiment van Easyplants. Op deze pagina worden een aantal populaire combinaties van plantenbakken en kunstbomen getoond. Hiermee kunt u relatief goedkoop een combi pakket kiezen. Heeft u vragen over één van de combinaties? Neem dan gerust contact op.
 

Voor bedrijven én particulier

Deze pakketten zijn zeker niet alleen voor bedrijven, maar ook als particulier kunt u van deze mooie kortingen genieten. Door slim te combineren krijgt u een mooi interieur met kunstplanten. Daarnaast maakt de pot het helemaal af. Vaak worden deze pakketten door bedrijven aangeschaft die in één keer mooi groen in hun kantoor willen zonder hier al te veel omkijken naar te hebben. Dan bent u met de kunstplanten van Easyplants ook zeker bij het juiste adres! Ook levert u met onze kunstplanten niet in op kwaliteit. Onze nep planten zijn namelijk niet van echt te onderscheiden. Dat is ook precies de reden dat deze bedrijfspakketten zo populair zijn bij particulieren.

Kom langs in onze showroom

De eerste kunstplant kopen is voor veel mensen toch een soort grote stap. Zij weten namelijk nog niet hoe natuurgetrouw een kunstplant kan zijn. Daarom kunt u bij Easyplants langskomen in de showroom om onze kunstplanten van dichtbij mee te maken. Liever geen zin in een ritje? Geen probleem! Bij Easyplants heeft u 14 dagen na aankoop nog recht op retour. Dus bent u toch niet helemaal tevreden, kunt u de kunstplant gewoon retour sturen. Echter is dit een service waar weinigen gebruik van maken. Wij maken onze kunstplanten zeer natuurgetrouw met enkel materialen van de beste kwaliteit!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x