Vlag Vlag
Filter

Kunsthaag mix

Sorteren op:

50
50
✔ UV bestendig
€12,50
-10%
100
100
✔ UV bestendig
€128,95 €116,05
50
50
✔ UV bestendig
€15,30
-10%
50
50
✔ UV bestendig
€26,95 €24,25

Kunsthaag mix kopen bij Easyplants Kunstplanten

Geef je tuin het gehele jaar door een groene uitstraling door de saaie schutting te bekleden met de kunsthaag mix of creëer een green wall op kantoor. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden met de kunsthaag mix van Easyplants Kunstplanten. De kunsthaag mix is van zeer hoogwaardige kwaliteit, duurzaam en Uv-bestendig. Hierdoor is de kunsthaag mix goed buiten te gebruiken. De kunsthaag mix verkleurt niet door zonlicht en gaat jarenlang mee. De kunsthaag is niet van echt te onderscheiden en heeft een dichte structuur. De kunsthaag mix bestaat uit blaadjes van verschillende planten.

  • De kunsthaag mix is niet van echt te onderscheiden
  • De kunsthaag mix is Uv-bestendig
  • De kunsthaag mix is onderhoudsvrij
  • De kunsthaag mix is makkelijk te monteren

Kunsthaag mix voor buiten

Kan jouw tuin wel wat groen gebruiken maar heb je geen groene vingers? De kunsthaag mix is de perfecte oplossing. Doordat de kunsthaag mix Uv-bestendig is kan deze goed gebruikt worden in de tuin of op het balkon. Er zijn plekken in de tuin waar geen planten groeien, bijvoorbeeld door het gebrek aan zonlicht. Met de kunsthaag mix kun je ook deze plekken voorzien van groen. Naast dat de kunsthaag mix zorgt voor een groene uitstraling zorgt het ook voor meer privacy in de tuin of op het balkon. De buren kunnen door de kunsthaag mix niet meer door de schutting kijken.

Kunsthaag mix voor binnen

Steeds meer kantoren kiezen voor een green wall. Naast dat de kunsthaag mix zorgt voor een fijne groene uitstraling zijn er heel veel voordelen van groen op kantoor. Zo is de kunsthaag mix onderhoudsvrij. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat de productiviteit omhooggaat wanneer er meer groen is. De kunsthaag green wall kan ook de omgevingsgeluiden absorberen, waardoor medewerkers minder last hebben van geluidsoverlast.

Monteren van de kunsthaag mix matten

De kunsthaag mix matten zijn gemakkelijk te monteren door middel van het kliksysteem. Je kunt de kunstmatten ook gemakkelijk op maat knippen met een schaar. Er zijn verschillende maten kunstmatten verkrijgbaar: 50cmx50cm en 100cmx100cm. Wanneer je kiest voor de 50cmx50cm mat heb je voor 1m2 vier matten nodig. Mocht er een reststuk zijn van minder dan 50cmx50cm dan kun je dit zelf op maat knippen met een schaar.

Soorten kunsthaag mix

Er zijn verschillende soorten van de kunsthaag mix verkrijgbaar. Verschillende afmetingen en kleuren. Ook wordt er gebruik gemaakt van verschillende plantenblaadjes.

  • Kunsthaag Easyplants mat mix 50x50 cm UV
  • Kunsthaag mix 100x100 cm UV
  • Kunsthaag mat Jade mix 50x50 cm UV

Een kunsthaag mix kopen bij Easyplants Kunstplanten? Wij helpen je graag verder!

Een kunsthaag mix kopen bij Easyplants Kunstplanten? Wij hebben een ruim assortiment van kunsthagen. De kunsthaag van Easyplants Kunstplanten is niet van echt te onderscheiden. Er zijn veel verschillende soorten kunsthagen verkrijgbaar: verschillende kleuren en verschillende maten, zowel voor binnen als buiten.

Heb je een mooie kunsthaag mat gevonden? Bestel deze dan gemakkelijk online via onze webwinkel. Verzending boven de 25 euro is volledig kosteloos. Onze kunstplanten worden direct uit voorraad geleverd waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Als je op werkdagen voor 16:00 uur besteld, heb je de kunstplanten de volgende dag in huis. Wil je de kunstplanten liever eerst in het echt bekijken? Dat is natuurlijk mogelijk. Kom ons gehele assortiment kunst klimop planten bekijken in onze showroom in Rotterdam.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x