Vlag Vlag
Filter

Kunsthaag Jungle

Sorteren op:

100
100
✔ UV bestendig
€79,95
-10%
50
50
✔ UV bestendig
€43,95 €39,55
100
100
✔ UV bestendig
€70,95
100
100
✔ UV bestendig
€76,20

Kunsthaag Jungle kopen bij Easyplants Kunstplanten

De kunsthaag Jungle kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. De kunsthaag Jungle heeft een grote variatie aan kunstbladeren. Daarnaast is er gebruik gemaakt van verschillende kleuren groen. Er is veel aandacht besteedt aan de details van de kunstmat. Zo zijn de kunstbladeren voorzien van een bladnerf, hebben ze verschillende tinten groen en verschillende bladformaten. De bladeren van de kunsthaag Jungle hebben een hoge dichtheid, waardoor de kunsthaag niet van echt te onderscheiden is.

Kunsthaag Jungle voor buiten

Kan jouw tuin wel wat groen gebruiken? De kunsthaag Jungle is ook geschikt voor buiten – doordat hij Uv-bestendig is. De kunstmatten verkleuren hierdoor niet door zonlicht en zijn bestand tegen de verschillende weersomstandigheden. De Kunsthaag Jungle is goed te gebruiken op een muur of schutting. Naast dat dit voor een groene uitstraling zorgt, zorg je ook voor meer privacy in de tuin. De kunsthaagmat zorgt er namelijk voor dat de buren niet meer door de schutting kunnen kijken.

De voordelen van een kunsthaag Jungle in de tuin:

  • Een kunsthaag Jungle is Uv-bestendig
  • Een kunsthaag Jungle fleurt gemakkelijk een lelijke schutting of muur op
  • Een kunsthaag Jungle zorgt voor meer privacy in de tuin
  • Een kunsthaag Jungle is onderhoudsvrij: snoeien is verleden tijd!

Kunsthaag Jungle voor binnen

De kunsthaag Jungle is natuurlijk ook geschikt voor binnen: denk hierbij aan een kunstplantenwand. Beter bekend als een green wall. Een green wall wordt vaak in een zakelijke omgeving toepast: op kantoren, in winkels en in horecagelegenheden. En dit is niet zo vreemd: een kunstplantenwand heeft namelijk geen onderhoud nodig.

Een Greenwall zorgt voor een natuurlijke uitstraling, waarmee je buiten naar binnen haalt. Daarnaast zorgt een plantenwand ook voor een betere akoestiek. Uit onderzoek is gebleken dat medewerkers zich plezieriger voelen op hun werkplek: het vermindert stress en mensen worden er zelfs creatiever van!

  • Het positieve effect van een kunsthaag Jungle is net zo groot als met echte planten
  • Een kunsthaag Jungle is niet van echt te onderscheiden en onderhoudsvrij
  • Een kunsthaag Jungle is gemakkelijk te monteren

Monteren van de kunsthaag Jungle matten: geen gereedschap nodig!

Voor het monteren van de kunsthaag Jungle heb je geen gereedschap nodig. Door middel van het kliksysteem bevestig je de verschillende kunstmatten gemakkelijk aan elkaar. Daarnaast kun je de kunstmatten met een schaar op maat knippen. Er zijn verschillende maten van de kunsthaag Jungle verkrijgbaar: 50cmx50cm en 100cmx100cm. Wanneer je kiest voor de 50cmx50cm mat heb je voor 1m2 vier matten nodig.

Een kunsthaag Jungle kopen? Wij helpen je graag verder!

Een kunsthaag Jungle kopen bij Easyplants Kunstplanten? Wij hebben een ruim assortiment van kunsthagen. De kunsthaag van Easyplants Kunstplanten is niet van echt te onderscheiden. Er zijn veel verschillende soorten kunsthagen verkrijgbaar: verschillende kleuren en verschillende maten, zowel voor binnen als buiten.

Heb je een mooie kunsthaag mat gevonden? Bestel deze dan gemakkelijk online via onze webwinkel. Verzending boven de 25 euro is volledig kosteloos. Onze kunstplanten worden direct uit voorraad geleverd waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Als je op werkdagen voor 16:00 uur besteld, heb je de kunstplanten de volgende dag in huis. Wil je de kunstplanten liever eerst in het echt bekijken? Dat is natuurlijk mogelijk. Kom ons gehele assortiment kunst klimop planten bekijken in onze showroom in Rotterdam.  

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x