Kunstbloemen

Sorteer op:

Kunstbloemen van Easyplants

Easyplants kunstplanten heeft een breed assortiment kunstplanten en kunstbomen. Binnen dit aanbod van kunstplanten bieden wij ook verschillende kunstplanten met bloemen. Al deze kunstbloemen vindt u op deze pagina van Easyplants. Lees hieronder meer over de verschillende bloemen, de kwaliteit en het onderhoud. U kunt ook direct en eenvoudig de kunstbloemen die bij u passen uitkiezen, bestellen en ze veilig en snel afrekenen in de webwinkel.

Verschillende kleuren

De kunstbloemen van Easyplants zijn stuk voor stuk gebaseerd op bestaande planten. Dit geldt ook voor de planten met bloemen. De echte planten, waar de bloemen op deze pagina op zijn gebaseerd, zien er niet het hele jaar zo uit, maar bloeien slechts een paar weken of maanden per jaar. Toch kan het binnen uw interieur goed passen om een bloeiende kunstplant te plaatsen. Deze kunstplant kan het hele jaar blijven staan. De bloeiende kunstbloemen zijn bij Easyplants beschikbaar in verschillende types en kleuren. Veel van de bloemen zijn ook in dezelfde soort beschikbaar in meerdere kleuren. Dit maakt het mogelijk om verschillende kleuren met elkaar te combineren en de woonkamer, kantoor of winkel mee op te fleuren. Ook kan het mooi zijn om een aantal groene kunstbloemen te combineren met een aantal kunstbloemen met meer kleur.

Een ding is zeker: planten geven uw interieur kleur en sfeer!

Realistische kunstbloemen

De kunstbloemen van Easyplants zijn zeer realistisch en dat is precies waar wij naar streven. Wij proberen onze nepbloemen te blijven verbeteren zodat ze langer mooi blijven en niet van echt te onderscheiden zijn. Na aanschaf hoeft u eigenlijk niks meer te doen aan uw kunstbloemen, alleen af en toe afstoffen.

Ons aanbod kunstbloemen en planten

Op deze pagina is het complete aanbod aan kunstbloemen opgenomen. Om gemakkelijk de nepbloemen te vinden die bij uw wensen aansluiten, kunt u aan de linkerkant de keuze vergemakkelijken. Zo hebben we binnen ons assortiment een onderscheid gemaakt tussen:

Verder kunt u aan de linkerkant uw keuze verder specificeren aan de hand van uw budget en de hoogte van de planten en bloemen.

Realistische kunstbloemen

Net als alle andere kunststof nepplanten van Easyplants, zijn ook de kunstbloemen op deze pagina zo realistisch mogelijk. De bloemen zijn gebaseerd op echte bloemen zoals ze in de natuur voorkomen. De belangrijkste details van de bloemen zijn ook meegenomen in de bloemen van de kunstplanten. Mocht u zelf willen beoordelen hoe de bloemen van kunststof planten eruit zien, kom dan langs in de showroom van Easyplants in Barendrecht. Neem hiervoor contact met ons op om een afspraak te maken.

Nepbloemen ook voor elk interieur

Kunstbloemen kunnen worden gebruikt binnen elk interieur. Niet alleen in uw huiskamer geven ze sfeer, maar ze kunnen ook mooi staan op kantoor, in een restaurant of in de schoonheidssalon. De kwaliteit van onze kunstbloemen is hoog, dus kunt u er jarenlang plezier van hebben!

Kunstbloemen kopen

U kunt eenvoudig uw gewenste producten via onze website bestellen en kopen. U krijgt de bestelling, boven de €50 euro, gratis thuisbezorgd. Mocht u de kunstbloemen eerst graag willen bekijken en bevoelen, maak dan een afspraak voor een bezichtiging van onze showroom in Barendrecht. Tot ziens?

 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x