Vlag Vlag

Brandvertragende kunst bladtakken

Decoreer uw ruimte met prachtige kunst bladtakken, die zijn behandeld met een brandvertragende stof. Dit type bladtakken worden voornamelijk veel gebruikt in horeca gelegenheden, zwembaden en winkels, maar kunnen ook goed gebruikt worden voor het aankleden van uw tuinkamer of kinderkamer.

Combinatie bladtakken met kunst bloemen

Om het plaatje nog mooier te maken kunt u ervoor kiezen de bladtakken te combineren met kunst steelbloemen of andere kunstbloemen. Deze steelbloemen en kunstbloemen zijn niet standaard geïmpregneerd, maar kunnen eenvoudig door uzelf worden geïmpregneerd. Schroom niet om Easyplants te benaderen voor advies in het impregneren van uw kunst bloemen en kunst planten

Verschillende bladtakken

Easyplants heeft bladtakken aan een steel, zoals bijvoorbeeld een ficus, esdoorn, olijf of bamboetak. Maar ook strengen zoals een klimop. Alle bladtakken zijn uitermate geschikt voor het realistisch aankleden van uw restaurant, etalage of kamer. Bekijk ons volledige assortiment aan brandvertragende kunst bladtakken.

Showroom

Als u graag onze verschillende brandvertragende kunstplanten, kunstbloemen en kunsttakken in het echt wilt komen bekijken, bent u van harte welkom in onze showroom in Rotterdam. Tot ziens?

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x